Srhljive zgodbice..

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 12. Avg. 2008 4:24

Lahko bi se nas zbralo več pa gremo naenkrat. ;)
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 12. Avg. 2008 10:23

Ja, najbolš je da so trije, ker more bit dost energije da se miza dvigne.Več kot trije pa nemorjo sedet kr je še kr mala..Tk da če jih gre več, pač drugi počakajo in pol oni grejo not.Je pa res najbolš it z dobrimi kolegicami, da lahk karkoli vprašaš al pa z čistimi tujci ko itak nimajo pojma o komu sprašuješ(fanti itd :wink: :) )
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 19. Avg. 2008 20:26

Vse dlake imam pokonci!!!
Uporabniški avatar
klea_zvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a klea_zvezdica » 23. Avg. 2008 12:28

No js mam sam eno tako zgodbico.

S prjatlco (stare sva ble tm okol...7..8let) sva ble lih na enmu izletu s starši, pol smo šli pa še mal k nam. Starši so spil enga kufetka pa kšn pir, midve sva šle pa v dnevno sobo in sva zaspale vsaka na svojmu kavču. In se zbudiva čez 2 uri, obe čist prešvicane pa prestrašene.

No in nasledn dan se mtke kličeta. Ta prjatlca je dubila gnojno angino je 10 dni ležala, js pa norice. Pol k sva ble pa zdrave sva se pa pogovarjale...pa sm js njej povedala, da ta dan k sva zbolele d sm mela ful grozne sanje. Da sm sanjala o Velikanih k so naju lovil...pa da so mel usi rdeče uči. Nakar ona postane usa panična pa mi pove, da ona je pa sanjala da so naja Volkovi luvil k so isto mel neke rdeče uči, pa da sva bežale pred njimi ampak jim nisva mogle uidt.

No čez kšn mesc je pa mojga zajčka(Vili) k je meu rdeče učke kap zadela.

Velikani Volkovi Vili - kapavem
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 23. Avg. 2008 14:27

Lih kar se se spomnila...prejšnji teden sem bila sama doma..pa je ura bila že nekje krepko čez polnoč...sem bila že v postelji pa gledam televizijo(kot ponavadi ni bilo nič pametnega)pa sem tko mal odjadrala z mislimi stran...pa se začnem "pogovarjat" sama z sabo...sem se tko spomnila na enga prijatelja, ki je pred leti tragično umrl...mal sem obujala spomine...pa si mislim...le kje bi zdaj bil če bi bil še živ? ti je tam lepše kjer si,kot bi ti tuki bilo :(
ok bila sem torej popolnoma zakopana v svoje misli...v pogovor sama z sabo...pol pa naenkrat rata tema...kar tko vse skupi crkne...in televizija in luči in telefon, ki sem ga imela v sobi...obsedela sem v popolni temi sama v hiši, da se razumemo sredi noči :roll: ..sem mislila, da me bo kap...začnem panično tipat okrog sebe in iskat mobitel(na katerem sem itak imela lučko)...mobitel pade z omarice nekam na tla...jaz v vedno večji paniki in sem bila tik pred tem,da začnem kričati ko zmešana(ker v temi ratam vedno panična...sovražim temo!!)..pa se vse naenkrat prižge nazaj luči, televizija, telefon...jaz pa takoj odejo čez glavo pa spat.
Naslednje jutro, ko je mami že prišla domov se neki pogovarjavi pa ji pravim ej včeraj ponoči je elektrika šla...pa me debelo pogleda pa pravi, da to ni mogoče saj imamo v spalnici digitalno uro(katero je potrebno vedno ko zmanjka elektrike ponovno narihtat)in ta ura je bila danes čist ok...tko, da ni mogoče, da bi zmanjkalo elektrike. Jaz sem ostala odprtih ust..strah pa me je bilo še stokrat bolj ko prejšnjo noč samo v hiši v tisti temi :oops: Ok to mi sicer še tud danes ni jasno..kako hudiča je lahko samo v moji sobi zmanjkalo elektrike(varovalka ni šla!)...in to ravno takrat, ko jaz premšljujem o mrtvih :pale:
Ne bom rekla, da so mi neke nadnaravne sile odklopile za nekaj minut elektriko...sam je pa bil v tistem trenutku to pravi šok :? ...od zdaj naprej imam vedno ob postelji rezervno lučko na baterije :)
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 18. Sep. 2008 18:18

Am...tole sm slišala dva tedna nazaj in me še kr vsak dan preganja..
En kolega je govoru da je nek njegov kolega šou na morje...pač cela družba je šla na morje in so se šli zvečer kopat...in en je tko plavu na hrbtu..in ga je neki zadelo od zadi..in tip se obrne, potipa, pa je blo človeško truplo!! :eek:
Baje da je šele potem to prišlo za njim in je mel ful probleme zarad tega...kje ne bo.. Da bi se to men zgodilo, bi me kap še isti moment... :pale: Bolano res...

Pa js mam občutek kot da je en skoz z mano..ko da me en skos gleda...eni praujo da je to "angel varuh" ampak ta občutek je ful neprijeten. Če moram sama spat zvečer pa pred spanjem vedno pogledam pod postlo, pod mizo...da se mi ni kasn pretihotapu... Mogoče se čudno sliš, ampak... :oops:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 24. Sep. 2008 15:07

klupko napisal/-a: Pa js mam občutek kot da je en skoz z mano..ko da me en skos gleda...eni praujo da je to "angel varuh" ampak ta občutek je ful neprijeten. Če moram sama spat zvečer pa pred spanjem vedno pogledam pod postlo, pod mizo...da se mi ni kasn pretihotapu... Mogoče se čudno sliš, ampak... :oops:

Meni tudi se to skoz zdi :? pol pa morm vedno dat rolete dol, da me slučajno kdo ne vidi čez okno zvečer, pa globus mora bit obvezno prižgan :tot: :oops:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 25. Sep. 2008 22:57

Če razmišlate, da vas nekdo opazuje, boste res dobile ta občutek. Sama take misli vedno čim prej odpravim.
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 26. Sep. 2008 11:53

Kako pa jih odpraviš? Js si sicer govorim da ne smem mislt na to in se silim mislit na neki druzga pol pa ne vem si npr. zobe umivam pa se bojim da ko bom dvignla glavo in pogledala v ogledalo da bo en za mano in skoz za sabo gledam. Groza :eek:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 29. Sep. 2008 11:30

Pač nehaš razmišljati o tem, kar si napisala. :D
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Sep. 2008 14:37

klupko napisal/-a:Am...tole sm slišala dva tedna nazaj in me še kr vsak dan preganja..
En kolega je govoru da je nek njegov kolega šou na morje...pač cela družba je šla na morje in so se šli zvečer kopat...in en je tko plavu na hrbtu..in ga je neki zadelo od zadi..in tip se obrne, potipa, pa je blo človeško truplo!! :eek:
Baje da je šele potem to prišlo za njim in je mel ful probleme zarad tega...kje ne bo.. Da bi se to men zgodilo, bi me kap še isti moment... :pale: Bolano res...

Pa js mam občutek kot da je en skoz z mano..ko da me en skos gleda...eni praujo da je to "angel varuh" ampak ta občutek je ful neprijeten. Če moram sama spat zvečer pa pred spanjem vedno pogledam pod postlo, pod mizo...da se mi ni kasn pretihotapu... Mogoče se čudno sliš, ampak... :oops:

OMFG, kaj pa je delalo človeško truplo tam ? ? :eek: :eek:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 29. Sep. 2008 16:35

ja verjetno se je tip utopil a ne?? :D
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 29. Sep. 2008 17:46

Kako pa veš da je bil tip? Kaj pa če je že prej umru predn so ga vrgl notr? No, karkoli je že počelo notri, dihalo sigurno ni... :? :roll:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 29. Sep. 2008 18:28

Ne vem kaj je blo, zakaj je umrl... vem samo da če bi js "odkrila" mrtvega človeka dolgo časa ne bi k seb pršla.. Ko sm slišala to sm čutla vsako dlako ki se je dvigala pokonc. :? Menda ni treba povedat da sm pol vrtela glavo ceu čas in skenirala okolico :roll:
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 29. Sep. 2008 22:25

Sej te štekam...js sem moja vprašanja postavla le in samo v posmeh tistim, ki so dejansko spraševale neumnosti v smislu, kaj je pa delalo tam truplo... :?

Mene bi tud zaznamovalo za cel lajf.. :( :(
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov