Srhljive zgodbice..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
merisima napisal/-a:Ta cerkvica je pa pred nekaj leti tudi prestrašla naju obe s sestro.ponoči smo šle not na čik in seveda prvo so se slišali tisti čudni koraki.nato pa so se začela vrata od sebe odpirat in zapirat.pa ni pihal veter in če bi jih ne bi mogu tak odpret.to bi se lahko zgodilo sam ob burji.od straha smo bežale ven in sestra si ni upala tiste noči spati v svoji sobi.
Mogoče so vama hoteli duhovi povedati, da se v cerkev ne hodi kadit.
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
A ve mogoče kdo za kakšen dober link, kjer bi bile napisane kakšne srhljive zgodbice? Meni je to ful zanimivo brat
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
meni se dogaja , da sanjam kak dogodek za teden dni naprej, nič tko srhlivega,kake pogovore alpa če kdo kej tko nardi čist 'ne nevarnega'.
najprej sm tko misla da pač ko se neki nardi , si sam predstavlam da sem to že nekje vidla alpa tko sanjala pač, pa sm povedala enmu kolegu in je reku, da nej si vsak dan zju3 alpa takrat ko mam še v spominu , natančnoo zlooo napišem svoje sanje , pa če je bil kakšen pogovor naj si zapišem dialoge čimbolj po spominu. pa naj jih njemu nosim (sma res fuuul dobra kolega)
sm mu 'oddala' ene 5, 6 listov , napisano vse mogoče , na enem pa je blo tud da smo bli na nekem žuru in je njega ena kolegica ustrašla in je iz rok spustu kozarc k je padu po tleh in se razbiu.
in to se je čez neki časa dejansko zgodil.
od tistega dogodka nikoliii več ne govoriva o tem, jst mu še vedno devam tete liste , in še vedno se dogaja da kaj predvidim , včasih komu dopolnjujem stavke ...itd.
najbolj kar pa me pri tem straši ...da večkrat sanjam smrt svojega kolega (ne tega..enga druzga) , da bo umru na maturantskem izletu ...ki ga mamo čez 3 tedne ...in to me je res toook strah, da bomo jst,kolega in prijatu skus na preži pred vsemi možnimi dogodki iz mojih sanj (večina na ladji, pa na pečinih v Sidariju)
najprej sm tko misla da pač ko se neki nardi , si sam predstavlam da sem to že nekje vidla alpa tko sanjala pač, pa sm povedala enmu kolegu in je reku, da nej si vsak dan zju3 alpa takrat ko mam še v spominu , natančnoo zlooo napišem svoje sanje , pa če je bil kakšen pogovor naj si zapišem dialoge čimbolj po spominu. pa naj jih njemu nosim (sma res fuuul dobra kolega)
sm mu 'oddala' ene 5, 6 listov , napisano vse mogoče , na enem pa je blo tud da smo bli na nekem žuru in je njega ena kolegica ustrašla in je iz rok spustu kozarc k je padu po tleh in se razbiu.
in to se je čez neki časa dejansko zgodil.
od tistega dogodka nikoliii več ne govoriva o tem, jst mu še vedno devam tete liste , in še vedno se dogaja da kaj predvidim , včasih komu dopolnjujem stavke ...itd.
najbolj kar pa me pri tem straši ...da večkrat sanjam smrt svojega kolega (ne tega..enga druzga) , da bo umru na maturantskem izletu ...ki ga mamo čez 3 tedne ...in to me je res toook strah, da bomo jst,kolega in prijatu skus na preži pred vsemi možnimi dogodki iz mojih sanj (večina na ladji, pa na pečinih v Sidariju)
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Devilish napisal/-a:10 do 19h vsak dan gledajta uno oddajo na tv3..Onkraj resničnega al ka je.Tam je polno shrljivih zgodbic;)
jaaa, jst to gledam čeprav ene zgodbe so prav bedne .. ampak ene so pa kul ... sm še nameravala odpret kr eno temo za to oddajo
Let's swim to the moon .....
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Devilish napisal/-a:O dej nehte..Js sm bla pr mizi že najmanj 4krat, pa mi še noben ni umrl.To so sam zgodbice.Če jim pa vrjamete, pač ne hodit gr.Js grem zdj enkrat spet, ker mi miza res večino stvari prav pove.Točnega naslova hiše nevem, vem pa da se pri Brančurniku-gostilni v Prevaljah zavije levo.Pol pa itq uprašaš kje je miza pa ti vsak pove,voziš se pa še ene 10min.
Glih dons sm bla pr njej... na tei kmetiji... Mislim da je kmetija Gotovnik, maš tablo.... pol se pa skos naravnost peleš pa prideš do kmetije.... Pač prideš tja pa poveš da si prišla k mizi.... pa te pele una gospa do nje pa ti use razloži če si prvič.... ble smo jst pa še 2 kolegice pa smo nesle kavo pa bonbonjero.... pa je gospa vzela..... bomo vidli če je miza prau napovedla..... za eno stvar bom vrjetno zvedla čez 3 mesce.... pustmo se presenetit
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
In, je scary alda? Ko se kr tk sama dvigne..A nisi uprašala prvo nej ti pove prvo črko tvojega imena al pa kr celo ime? tk sm jo js na začetko preverjala..Pa mi je pol povedla tud da mam zajčka pa da mu je Jaka ime, pa za psa isto vse prav.Men je noro no
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Devilish napisal/-a:In, je scary alda? Ko se kr tk sama dvigne..A nisi uprašala prvo nej ti pove prvo črko tvojega imena al pa kr celo ime? tk sm jo js na začetko preverjala..Pa mi je pol povedla tud da mam zajčka pa da mu je Jaka ime, pa za psa isto vse prav.Men je noro no
Ja ful je noro Vprašale smo prvo kolk nas je u sobi,pa če smo leta 2008, pa se je obakrat dvignla.... A to si šla k tei u Prevalje?
-
~lucka~ - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: primorska
men se je lansko leto tudi neki zgodlo
sm eno noč sanjala da bo neki z mojim stricem narobe in potem čez neki časa pa je res mogu it v bolnco
potem pa sem sanjala da so mojo sestrično razčetverli pa sem še zdej usa v strahi da se ji nebi res kaj zgodilo
sm eno noč sanjala da bo neki z mojim stricem narobe in potem čez neki časa pa je res mogu it v bolnco
potem pa sem sanjala da so mojo sestrično razčetverli pa sem še zdej usa v strahi da se ji nebi res kaj zgodilo
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
jaz tudi mam zelo dostikrat zvečer občutek, da je nekdo v moji sobi ali pa da me gleda skozi okno.. in dostikrat sploh ne morem zaspat
pa še dve taki zgobici..
pred 2 letoma je umrl moj dedek in sicer zaradi nekega strdka.. hoteli smo mu pomagati preko enega bioenergetika. In smo ga klicali, če bi mu lahko kako pomagal na daljavo ( ker je namreč on iz Kopra, mi pa iz Mb, dedi pa je moral bit v bolnici na intenzivni negi ) in smo ga klicali kakšen teden ali 2 preden je dedi umrl, ati je moral v času pogovora misliti samo na dedija in tako naj bi bioenergetik vzpostavil stik z njim in mu skušal pomagati. Vsak dan je govoril, da mu skuša pomagati.. En večer pa ga je ati klical in spet je skušal vzpostaviti stik, vendar mu ni uspelo. Atiju je rekel, da njegova duša noče več ostati na Zemlji to je blo okrog 10ih zvečer, okrog 11ih pa je umrl in to ziher ni larifari, ker ne bi mogel ravno tisti večer tega rečt, ko je umrl in v istem času je teta sedela na terasi, ko je priletel ptič, kateri baje prileti in se oglaša samo takrat, ko ti nekdo od bližnjih umre
že kr nekaj časa nazaj pa je umrla moj prababica.. to je bilo okrog 3h zjutraj, ravno ko je moja oma odhajala delat v pekarno.. in takrat so iz obešalnika na tla padli ključi, ki niso še nikoli, in niti ni bilo možnosti, da bi in še nekaj je zaropotalo.. ko se je kasneje pogovarjala z hčerko, ki je živela z prababico ji je povedala, kaj se je zgodilo, takrat pa ji je hčerka povedala, da je ob čisto istem času umrla prababica
tako, da pomoje more nekdo ali nekaj bit z nami, da čutimo kaj se bo zgodilo oz. da nas nekaj opozori na to ..
pa še dve taki zgobici..
pred 2 letoma je umrl moj dedek in sicer zaradi nekega strdka.. hoteli smo mu pomagati preko enega bioenergetika. In smo ga klicali, če bi mu lahko kako pomagal na daljavo ( ker je namreč on iz Kopra, mi pa iz Mb, dedi pa je moral bit v bolnici na intenzivni negi ) in smo ga klicali kakšen teden ali 2 preden je dedi umrl, ati je moral v času pogovora misliti samo na dedija in tako naj bi bioenergetik vzpostavil stik z njim in mu skušal pomagati. Vsak dan je govoril, da mu skuša pomagati.. En večer pa ga je ati klical in spet je skušal vzpostaviti stik, vendar mu ni uspelo. Atiju je rekel, da njegova duša noče več ostati na Zemlji to je blo okrog 10ih zvečer, okrog 11ih pa je umrl in to ziher ni larifari, ker ne bi mogel ravno tisti večer tega rečt, ko je umrl in v istem času je teta sedela na terasi, ko je priletel ptič, kateri baje prileti in se oglaša samo takrat, ko ti nekdo od bližnjih umre
že kr nekaj časa nazaj pa je umrla moj prababica.. to je bilo okrog 3h zjutraj, ravno ko je moja oma odhajala delat v pekarno.. in takrat so iz obešalnika na tla padli ključi, ki niso še nikoli, in niti ni bilo možnosti, da bi in še nekaj je zaropotalo.. ko se je kasneje pogovarjala z hčerko, ki je živela z prababico ji je povedala, kaj se je zgodilo, takrat pa ji je hčerka povedala, da je ob čisto istem času umrla prababica
tako, da pomoje more nekdo ali nekaj bit z nami, da čutimo kaj se bo zgodilo oz. da nas nekaj opozori na to ..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Wow. I'm convinced.Tamarra* napisal/-a: in takrat so iz obešalnika na tla padli ključi, ki niso še nikoli, in niti ni bilo možnosti, da bi in še nekaj je zaropotalo..
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Devilish - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2007
- Kraj: In the back of your mind:P
*spelchek* napisal/-a:Devilish napisal/-a:In, je scary alda? Ko se kr tk sama dvigne..A nisi uprašala prvo nej ti pove prvo črko tvojega imena al pa kr celo ime? tk sm jo js na začetko preverjala..Pa mi je pol povedla tud da mam zajčka pa da mu je Jaka ime, pa za psa isto vse prav.Men je noro no
Ja ful je noro Vprašale smo prvo kolk nas je u sobi,pa če smo leta 2008, pa se je obakrat dvignla.... A to si šla k tei u Prevalje?
Ja, sj sm bla že večkrat tam grem ko se nabere dost vprašanj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov