Srhljive zgodbice..

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 27. Maj. 2008 16:11

ja srhljiva zgodbo.. kak sem s kolegico ubežala smrti...
lokacija. maribor tabor.. križišča ful obkoljena s hišami
ura: 04:00 zjutraj
stanje: skoraj trezno

v glavnem imamo tu eno križišče betnavska/pariške komune in so hiše tak blizu semaforjev da v bistvu lahko na hiši vidiš kakšne barve sveti semafor na sekajoči ulici. in tak mi2 se vozima domov po predolgi noči medtem, ko meni luč sveti rdeče, gledam jas semafor pravokotne ceste ki je odseval na hiši in gledam njihovo luč... zelena.... rumena.... rdeča....
poggledam na svoj semafor.....rdeča....rumena...zelena....

še dan danes ne vem kaj sem takrat razmišljala...
sedele sma na mojem skuterju, noge sem pustila na tleh in dala gasa do konca, hkrati pa skutera z nogami štopala, češ testirala sem, kdaj bo skuter potegno... ko več nisem mogla zdržat in se je skuter počasi začel premikat....

bumffff... avto iz pravokotne ulice pelje čez rdečo... emih 60km/ je meu not ziher... s kolegico sma se spogledle, ostale brez besed...

če se nebi jas igrala s skuterjem pa testirala če bo al nebo potegno, bi naju avto ki je pelo čez rdečo nabasau na haubo pa bi krepko poletele s skuterjem vred... v živo se spomnim dogodka, kak je tisti avto meter pred nama prevozo tisto rdečo luč pa nama vzel prednost...
Uporabniški avatar
BaLoNcEk.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: LjuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a BaLoNcEk.* » 04. Jun. 2008 20:36

hudA tema, ampak me kr mrzi, ko berem kaj vse se vam dogaja. pa večinoma imate nočne more :? jz imam na srečo samo debilne in smešne sanje :D .tkoda nebo nobene zgodbice od mene >ne poznam :oops:
Uporabniški avatar
klarča
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klarča » 09. Jun. 2008 16:11

no jest mam tud ene dve zgodbi ksta se men čistt zares naredle... :D
1. pr nas u bližin mamo tko en hrib k je na vrh sam travnk čezz cev hrib res ni neč druzga kd travnk... in pol mi res gremo s tastarimi enkrat gor mal se sprehodit... in tko pridemo na vrh pa mami pogleda u zrak pa vid avion pa reče: kva bi se bellep še kdaii pelat z avionom! pol pa tko fotr pogleda na tla pa vid sred travnka en listk izrezan iz enga časopisa na katerm je pisal: stromoglavilo letalo... pa kok je blo žrtv pa to.. :? :!: :?: ( ress full naklučje!! :eek: )

2. mi smo ble pač tri best prjatlce k smo ble res skoz do 7. razreda skupi pol se je pa po enmu letu mogla katja odselt... :tear: in čez kešn let se men res sanja, da je pršla nazaii pa smo ble spet use 3 skp pa topovem nini, pol pa nasledn dan pride ona u šola pa mi pove da se je tud njej to sanjal! in čez kešn tedn nama špela pove, da pride nasledn let nazaii u šolo..! :wink: (njej sploh nisva povedale, da se nama je to sanjal..!)
katja_rozica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a katja_rozica » 10. Jun. 2008 7:19

Na kmetiji blizu nas, imajo čudežno mizo..Verjetno je veliko katera že slišala za njo..Vprašaš jo karkoli in vse ti pove po resnici..Jst sm bla že 2krat tam in povedla mi je vse ocene,vse dogodke v preteklosti, vse kar se bo zgodilo v prihodnosti in do zdj se ni niti enkrat zmotila..Deluje pa tako da se dviguje, črke in številke ti pove, da se pač tolikokrat dvigne..To morete videt, jst nikol nism verjela v te stvari, ampak ko to vidiš..si brez besed..

ma to kmetijo tut jst poznam in tista miza ti resno trofi vse kar jo vprašaš.....oz. kok ti to resno vzameš......če ne vrjameš pa se delaš norca ti ne pove pravih odgovorov.......mrte probaaaat k res deluje....pač obda te res neka posebna energija......

pojte čimprej probat.........
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 10. Jun. 2008 20:54

Heh, sej je blo že govora o tem..Miza je res neki kar morš videt da vrjameš, tud men je use prav povedla :)
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
alais
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alais » 17. Jun. 2008 9:59

Nekaj je na teh stvareh...pred 4 leti mi je umrl oče. In kakšno leto nazaj me ob 2h zjutraj zbudi brenčanje. Full glasno, meni pa sploh ni blo nč jasno, pa še sama sm bla tko da tudi prijetno ni blo. Pa pregledam celo stanovanje, računalnik ugasnjen, tv tudi,... Pol se mi je zdelo da prihaja zvok iz ene škatle v sobi. Odmaknem vse kar je blo na vrhu in me skorej zadene kap. brenčal je brivnik mojega očeta, ki ni bil v uporabi najmanj 3 leta, noben ga ni premikal, sam od sebe se je ob 2h zjutri uklopu.

Pa točno na eno leto smrti. Mama zjutraj leži v postli in si je pač misnla zdej je točno eno leto kar je umru, (ob 9:13 so klicali z bolnice in nam povedli) in točno ob 9:13 zvoni telefon. Mama je mela full čudn filing in ni šla dvignt. Čez neki časa pa gre pogledat na telefon kdo je klicu, pa klic sploh ni bil zabeležen!

:eek:

Lahko bi blo samo naključje, ma jaz močno dvomim, se mi preveč "naključij" dogaja že celo življenje
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 24. Jun. 2008 15:53

Nevem, a sem že to povedla, sam se mi neda gledat nazaj pa bom useeno napisala..
No, moj bivši je meu ful dobrega kolega, ki pa je enkrat šel z punco v Avstrijo in sta mela nesrečo.Avto je vrglo iz ovinka, zaletela sta se v drevo.Fantu ni blo nič, punca je umrla na kraju nesreče.Gledal jo je zraven, kako je še zadnjič skušala zajeti zrak..Umrla je zarad enega udarca v vrat.Isto uro, je mojemu bivšemu poknla steklena luč sama od sebe in njegovi mami se je stalil lonec na štedilniku.Kasneje mu je prijatelj povedal, da je njegova punca sama hotela it po drugi poti, po neki nepoznani in baje se je en teden pred smrtjo opravičla vsem, s katerimi je mela kdaj kake konfikte.
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 24. Jun. 2008 21:55

ne vem sicer, če lahko komentiram, ampak enostavno moram ... :eek:
še dobro, da nisem sama doma. danes bom spala pri mami :wink:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 26. Jun. 2008 12:36

Mojmu fantu je malo preden sva se poznala umrla mama. Jaz je nisem nikoli spoznala. Kmalu za tem sva bi2 postala par. Dosti sva se pogovarjala o njej, ker je fant preboleval njeno smrt. Skozi use pogovore, se mi je zdelo kot, da jo poznam čeprav je nisem nikoli. Velikokrat sem želela videt njeno sliko, ker bi si pol lažje predstavljala kakšna je bila. Slike nisem nikoli videla nobene, ker so njeni doma zažgali use, ker niso želeli imeti spominov.
Šlo je mimo več kot eno leto, nakar sanjam njo. Tisto noč sem spala zredno slabo, stalno sem se zbujala in nikakor nisem mogla zaspat. Okoli enih sem se zbudila, spila vodo in trdno zaspala. Kar naenkrat sem se nahajala v neki podrti hiši, brez nekaj zidov. Tam sem stala z mojim fantom. Kar od nekje se pred mano pojavi njegova mama. Gledala sem jo v obraz. Začela je kričati name in me zmirjati. Kar naenkrat pa se je tolko razburila, da ji je počla žila vglavi. In sem se zbudila. Ko me je blo strah. Naslednji dan sem fanta prosila naj mi jo opiše. Lase, oči, obraz. Sanjala sem jo dobesedno takšno kot je bila. Tako me je bilo strah. In to se je ponavljalo večkrat. Hodila je k meni in kričala name. Nazadnje pa je prišla čisto umirjeno in mi rekla, da bova mi2 z Mojim ratala. Da name je usojeno, ker drugače bo prišla po njega in ga uzela sabo.
To sem povedla fantu in se je prestrašu. Nasednjo noč sem se zbudila in šla na WC. Kar od naenkrat čutim po glavi, da me nekdo boža. Ni bilo nobenga. Ko me je blo strah. Tekla sem v sobi in ko sem se ozrla nazaj, sem videla množico ljudi, ki hodi za mano. Ljudi, ki jih nisem nikoli videla i n njo med njimi. Od takrat imam stalno občutek, da je nekdo z mano. Sredi mesta, ko hodiva, slišim drugačne korake, ki hodijo za mano. Ampak ni nobenga. Ko sva šla na bencinsko malo po 11h in je bila že tema, sem 100 % videla nekga za nama. Žensko. Ampak, ko sem se ozrla ni bilo nobenga. Tudi sedaj imam občutek, da je z mano.
Strah me je.
Naj povem še to, da ko sem bila majhna se mi je prikazala podoba Sv. Trojice in mi rekla, da bom čutila smrt bljižnijh. Zju3 je umrla od nonotovega brata žena. Sanjala sem mojo nono, da je umrla v bolnici na aparatih. In sedaj sanjam mojega ata, da se je obesu pred hišo na našo hruško.
Ne upam si sploh it spat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 26. Jun. 2008 23:29

:( grozno, prav kurjo kožo sm dobla.. Ta filing da je nekdo z mano v sobi mam tud js večkrat..Sam to ko si pa sanjala, pa nemorem razložit..Pa ti mame fant nikol prej ni fant al pa karkoli?To je res čudno.Upam, da se ti uredi trenutna grozljiva situacija :(
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Jun. 2008 9:55

Devilish napisal/-a::( grozno, prav kurjo kožo sm dobla.. Ta filing da je nekdo z mano v sobi mam tud js večkrat..Sam to ko si pa sanjala, pa nemorem razložit..Pa ti mame fant nikol prej ni fant al pa karkoli?To je res čudno.Upam, da se ti uredi trenutna grozljiva situacija :(

Ne razumem kaj si hotla povedat. ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 27. Jun. 2008 10:24

Ce ti fant njegove mame prej nikoli ni opisal.

Drugace pa ja, scary :eek:
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 27. Jun. 2008 10:37

Ne. Ker je ful zaprt glede teme, ker ga prevečboli in se malo pogovarjava o tem. To sva se lotla ko sm mu povedala, prej se nisva nikoli.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 28. Jun. 2008 0:02

O, pardon..Ja misla sm če ti je ni nikol opisvau.Ta mi je pa res ena najbolj scary zgodb tu:/
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 30. Jun. 2008 3:42

Ampak pri tem te pa res kar srh spreleti. Jaz ti želim čimveč mirnih noči, brez grozljivih sanj.

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov