Srhljive zgodbice..

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nnia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nnia » 27. Mar. 2008 19:29

jo sam mene kr mrz trese k tole berem jz mam pa tud tok domišlije da si bom še sama začela kej predstaulat

sam ene stvari se res tko grozn slišjo sm mislna d se to sm u kšn filmih dogaja hehe
verchyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 3. 2008
Kraj: bled, kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a verchyka » 27. Mar. 2008 19:35

ja sej to nuben skor ne vrjame dokler ne doživi vsega...ker jest tudi prej nisem verjela v take stvari dokler se mi na britofu niso začele dogajat čudne stvari joj
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Mar. 2008 18:55

^^kšne pa?? :?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 29. Mar. 2008 13:43

A young girl is left home alone with only her dog to protect her. When night approaches, she locks all the doors and tries to lock all the windows but one won't close.

She decides to leave it unlocked and goes to bed. Her dog takes its customary place under her bed.

In the deep of night she awakens to a dripping sound coming from the bathroom. The girl is too scared to go check so she reaches her hand under the bed. She feels a reassuring lick from her dog and falls back to sleep. She reawakens to the dripping sound, reaches her hand down to the dog where she feels the reassuring lick and falls back to sleep. Once more she awakens to the dripping sound. She reaches her hand down and feels the lick of her dog.

Now curious about the dripping sound, she gets up and slowly walks towards the bathroom, the dripping sound getting louder as she approaches. She reaches the bathroom and turns on the light. She is greeted by a horrific sight; hanging from the shower nozzle is her dog with its throat slit open and its blood dripping into the bathtub.

Something on the bathroom mirror catches her eye she turns around. Written on the bathroom mirror in her dog's blood are the words "HUMANS CAN LICK TOO".
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady gumica » 29. Mar. 2008 17:20

:eek: To pa je shrljiva zgodba.
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 30. Mar. 2008 1:26

Že slišala ja..A ni blo u nekem filmu to?Sam se nemorm spomnit u kerem..
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objavaNapisal/-a ronyka » 30. Mar. 2008 16:30

ja to sm tut jz ze slisala...kr skeri zgodbica ja :D
glede teh zgodbic pa newem kaj d recem...pac usak si jih razlaga drugace!
eni pravjo da je to sam psiha eni da je resnicnost itd...
sam jz se najbolj bojim sanj....
prvic sm sanjala pred petimi leti da mi bo dedek umrl in po 1mescu je res....a rpred dvemi leti sm pa sanjala d mi bo drug dedek umru in spet cez en mesec je blo res :/ in odkar mi je drugi dedek umru ga pa veckrat sanjam in to so vedno ene in iste sanje in kt d mi neki hoce povedat :/
verchyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a verchyka » 31. Mar. 2008 19:29

a kašne milkyway...no posluš...
z bivšim fantom sva zvečer skos hudila na britof gledat lučke od svečk k je blo res lepo...in ta britof okol ni meu anbenga gozda pa anbenh vej...in kr naenkat začnejo pokat veje k jih nikjer ni bilo...in midva se spogledava če se nama sam dozdeva...pa se nama ni...in pokanje je blo zmer močnej pa hitrej...kukr da en za nama laufa...midva sva tko zašprintala ej...mene je blo res strah...ud takt naprj še za dan mrtvh ne upam več bl prot večeru na britof :eek:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 31. Mar. 2008 21:18

Zajci.
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 31. Mar. 2008 22:25

nama s kolegico se je enkrat tud zgodlo neki huudo groznega ene 6let nazaj. Pa nisma ble pijane al pa karkol, pa tud ni blo letalo, k še predobro vem kk to zgleda. :D

No, pač hodima mi2 iz šole proti domu ob ene 9ih zvečer, poleti lepa jasna temna noč. Pa mama še ene pou kilometra do doma, pa gledama zvezde, in se obe kr naenkrat zazrema prosti Uršlji gori in ob vrhu gore, ampak dost stran je migala cik-cak, levo desno neka ogromna stvar. Taka vlka luč ,pa še barve je spreminjala, je blo dost u zraku, sam se je razločn vidlo barve.
Mi2 se avtomatsko primema za roke pa obstojima, pa sam :
ej, a ti tud vidiš to??? Fak ej, ka je to?"
pa kr še gledama in stvar se je začela vedno bolj vozit pa vijugat okol pa stran pa nad goro.
ko naju zagrabi panika, in tk hitr ko sma mi2 takrat preletele tista pou kilometra, ni ga maratonca :D ampak, skoz ko sma letele sma gledle u zrak, in stvar je kr norela po zraku.
prletima do moje bajte, prav obesle sma se na zvonc, pa obe histerične, panika, jok, vsega.. Moji mami pa nč jasno. Pridema do kuhinje, ki gleda gor proti gori, pa stvari ni blo več.. In seveda naju je pol moja mama itak mela za norca, češ ka se pa grema pa neko paniko ženema... :(

pa sma tud kr rable neki cajta, da sma pol k sebi prišle po tem.. Grda stvar, ko si sredi travnika, pa nobene bajte okol...
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
verchyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a verchyka » 31. Mar. 2008 23:55

kakšni zajci...bi jh bla vesela če bi bli res zajci...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Apr. 2008 13:05

Ne, pravim da ste zajci. O NE, VEJE KI JIH NI POKAJO! BEJZMO!
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 01. Apr. 2008 13:13

heh, to smo ženske ko zapaničarimo včasih prehitr..

U soboto sma bli s kolegico pr tisti mizi, ki se dviguje.Pa je res ful creepy soba, taka hladna, pa ta miza je tko na sredini sobe.Pa midve čist padema not pa jo sprašujema, pa čujema tko da bi za nama nekdo po oknu potrko.In itak sma se ustrašle, pol pa še neki po steni tko in sma ble čist mehke :D že sama miza je dost strašljiva, kr se sama dvigne, pol pa še to slišiš, si pa posran :D
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 09. Apr. 2008 19:07

Pa kje je ta miza?
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 09. Apr. 2008 19:11

v prevaljah (na koroškem je to, če ti kaj pomaga, v bližini ravn na koroškem)na eni kmetiji... :eek:

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov