Smisel življenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 106 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
smisel življenja je... hm kaj pa vem... vse kaj se mi zgodi, to, da se mam česda veseliti, pa tudi slabe stvari ki se mi zgodijo, ker brez slabih stvari se sploh ne bi zavedala kako dobre so v resnici dbre stvari in se ne bi imela ničesar veseliti... ok, to je bila ena filozofska...
gremo tak: med tednom mi je smisel življenja sobota da se bodim z lubijem
prve tri ure mi je smisel življenja glavni odmor da germ na kavo
med poukom so smisel življenja fraj ure
ja saj vem saj vem zabluženo ampak preprosto ne vem... mislim da sem jaz umetnost, ki je sama sebi v namen...
gremo tak: med tednom mi je smisel življenja sobota da se bodim z lubijem
prve tri ure mi je smisel življenja glavni odmor da germ na kavo
med poukom so smisel življenja fraj ure
ja saj vem saj vem zabluženo ampak preprosto ne vem... mislim da sem jaz umetnost, ki je sama sebi v namen...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
jess - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: ljutomer
hmm..moj smisel življenja? je druženje s prijatelji/cami in vsak dan uživat kot da je tvoj zadnji!
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in chicavo na straži, visenje v mreži med dvemi drevesi..slalom v ravnini z zarjavelimi kolesi...
Treba uživat! Saj se pa samo enkrat (nažalost živi).
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
limonca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Bulma napisal/-a:Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in chicavo na straži, visenje v mreži med dvemi drevesi..slalom v ravnini z zarjavelimi kolesi...
hehe, vzela si mi izpod tipkovnice, sam nisem vedla kako točno gre naprej pa raj nisem nič napisala. jap to je smisel življenja...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Mark napisal/-a:Zgleda, da se vam je fajn vtisnila v spomin tale Bit Uh kak smo si to peli hehe
Hihi, jz jo še vedno kadar smo kje na smučanju al pa kje tko.. Če kej naglas pojem, je ponavad to to (pa mogoče mal prirejeno)..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
laram napisal/-a:Emina napisal/-a:"Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži..."
Visenje u mreži med dvemi drevesi , slalom u ravnini z zarjavelimi kolesi ...
smisel zivljenja je jahanje oblakov....pihanje v sonce in lomljenje korakov... ah ja to ti je pesem
can you keep up
baby boy
baby boy
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
baby girl napisal/-a:laram napisal/-a:Emina napisal/-a:"Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži..."
Visenje u mreži med dvemi drevesi , slalom u ravnini z zarjavelimi kolesi ...
smisel zivljenja je jahanje oblakov....pihanje v sonce in lomljenje korakov... ah ja to ti je pesem
Sananje parnika na modrem oceanu, piknik z mravljico in z luknjo v sandalu ...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
miikena napisal/-a:Hihi, jz jo še vedno kadar smo kje na smučanju al pa kje tko.. Če kej naglas pojem, je ponavad to to (pa mogoče mal prirejeno)..
Ja jaz sem si jo pa lani pel na eni čagi na morju, to se spomnim...Pa morda še kdaj
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
je ležanje na plaži, z čivavo na straži,... če si be spomnila besedila,pa se ga ne
hecam se,kaj drugega je bolj pomembno.
stanovanje, diploma, da bi imela otročička,... ker jih obožujem, stalna zaposlitev- pa da bi med nama z lubijem laufalo tako kot zdaj,da bis e vedno tako ljubila in spoštovala,...
hecam se,kaj drugega je bolj pomembno.
stanovanje, diploma, da bi imela otročička,... ker jih obožujem, stalna zaposlitev- pa da bi med nama z lubijem laufalo tako kot zdaj,da bis e vedno tako ljubila in spoštovala,...
Zadnjič spremenil LARIKA, dne 12. Maj. 2005 14:43, skupaj popravljeno 1 krat.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jaz pa mislim da je smisel življenja v tem, da iščeš smisel življenja
Hecam se...moj smisel življenja je, da bi bila srečan, da bi dosegla vse v življenju, kar sem si zadala, in da ko bi bila stara, in bi pogledala na svoje dosežke in mladost, da bi lahko bila ponosna in rekla, vidiš to je pa meni uspelo ali pa to sem pa jaz naredila. Rada bi pogledala nazaj na življenje in nebi rada, da bi mi bilo za karkoli žau, da nisem naredila. Želim si ustvarit velik velik lepih spominov in trenutkov...nočem ničesar obžalovati.
Hecam se...moj smisel življenja je, da bi bila srečan, da bi dosegla vse v življenju, kar sem si zadala, in da ko bi bila stara, in bi pogledala na svoje dosežke in mladost, da bi lahko bila ponosna in rekla, vidiš to je pa meni uspelo ali pa to sem pa jaz naredila. Rada bi pogledala nazaj na življenje in nebi rada, da bi mi bilo za karkoli žau, da nisem naredila. Želim si ustvarit velik velik lepih spominov in trenutkov...nočem ničesar obžalovati.
Prvi neprebran prispevek • 106 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov