Smisel življenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
baby girl napisal/-a:glede na commandykin post:
smisu zivlenja je pravzaprav zivljenje
vsi bomo enkrat umrli in tisti k se tega zvedamo zuriram zaj do konca in poskusamo cimbolj izkoristet lajf
tko d commandyka pozab na smrt in probi naredit cim vec norih stvari zaj k se nisi prklenjena na posodo za uriniranje
in ce smo ze optimisti....smrt je pravzaprav samo se ena prijetna pot po kateri moramo vsi
jao ce bi ti vedla s kak vlko zlico jaz uzivam svoje zivljenje!jaz zivim zato da lahko zivim! sam lih v tem je problem da bi jaz rada zivela vecno...vecno bi rada to uzivala!ful se trudim ne razmislat o tem...sam pac kr je bla ta tema me je to pripeljalo do tega..zgleda bom mogla poiskat se eno vecjo zlico da pozabim na ta slabe stvari
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
commandyka dont wory......glej sam d bos lepo pridna in vsak vecer molila in bos po smrti mela spet lepo novo zivljenje v katerem bos spet lahk uziwala
rec si d bo smrt sam eno malce daljse spanje pol se bos pa zbudila in zacela vse na novo
bos vidla d pomaga
rec si d bo smrt sam eno malce daljse spanje pol se bos pa zbudila in zacela vse na novo
bos vidla d pomaga
can you keep up
baby boy
baby boy
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
smisel življenja je samoizpopolnjevanje in duhovna rast.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
rada bi enih par stvari razčistila sama s seboj in ne morem ne vem na koga se naj obrnem. psihično sem na tleh ali tega nihče ne vidi ali pa jim ni mar.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Zame je smisel življenja življenje samo. Želim ga čimbolje izpopolniti s stvarmi, ki me veselijo in z ljudmi, ki jih imam rada, ga uživati in maksimalno izkoristiti, saj je trenutno zame to edino življenje, ki ga imam (ker ne vem, kaj me čaka po smrti). Želim doživeti čimveč nepozabnih trenutkov, se veliko smejati, se tudi duhovno izpopolniti, uresničiti čimveč zastavljenih ciljev in užiti vse, kar mi življenje ponuja.
In da ne pozabim tudi na tiste malo manj vesele stvari. Tudi te pač moramo doživeti, da se potem bolje zavemo tistih lepih, ki jih imamo in jih znamo tudi bolj ceniti. Zato se želim tudi iz vsake napake nekaj naučiti.
In da ne pozabim tudi na tiste malo manj vesele stvari. Tudi te pač moramo doživeti, da se potem bolje zavemo tistih lepih, ki jih imamo in jih znamo tudi bolj ceniti. Zato se želim tudi iz vsake napake nekaj naučiti.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Sploh pa... Zakaj bi iskale smisel življenja, ker medtem smisel spolzi mimo nas..
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
sweet_kitty napisal/-a:Sploh pa... Zakaj bi iskale smisel življenja, ker medtem smisel spolzi mimo nas..
evo js se tui ne bom obremenjevala s tem smislom zivleja....zapela si bom ono pesmco...smisu zivljenja je lezanje na plazi, z mozgani na off in civavo na strazi...pa bom lepo uzivala naprej
can you keep up
baby boy
baby boy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov