Šloganje iz kave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
vprasat jo mores tako da lahko odgovori z da ali ne, z stevilko ali pa crko abesede.nevem jaz sem jo vprasala "mizica, koliko sem stara?" in se je dvignila 24 krat.ptem sem jo vprasala katera je prva crka mojega imena in se je ustavila na m(torej se je dvignila 14 krat).najboljse je da grete trije ker je takrat najvec energije vec kot trije pa ne sprejema .pa ne se norcevat al pa smejat ker se nebo dvignila.nevem no mene je sokiralo.ce pa kero zanima lahko povem tocno lokacijo na zs.
lp
lp
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jap,sam ne js, amapk od atija zena se s tem ukvarja.
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
^^Meni jih je prijateljica podarila za rojstni dan in sicer naj bi se uporabljale tako, da se nekako umiriš, globoko dihaš (nekakšna meditacija), v rokah držiš karte in si v mislih ali naglas postaviš eno vprašanje (ni važno o čem, ponavadi je pa to o kakšnem problemu ki te tare). Z rokami greš skozi kupček kart in tista, ki jo povčlečeš ti da odgovor oz. nasvet na tvoje vprašanje.
To je ena čist laična razlaga navodil, ki mi jih je dala prijateljica-sama pa jih je izvedela od angelske terapevtke Marjetke Novak, ko je bila na njenem predavanju.
To je ena čist laična razlaga navodil, ki mi jih je dala prijateljica-sama pa jih je izvedela od angelske terapevtke Marjetke Novak, ko je bila na njenem predavanju.
- linnka*
- Komunikatorka
Sama jih ne uporabljam pogosto, ampak takrat na začetku ko sem jih dobila, me je nekako šokiralo to, da sem zmeraj izvlekla karto v povezavi z mojim vprašanjem. Npr. če me je zanimalo v zvezi z ljubeznijo, je bila tudi karta o ljubezni in ne recimo o karieri, itd. Enkrat si pa za foro nisem postavila vprašanja in sem izvlekla prazno karto (pri mojih kartah je tudi ena prazna, ne vem pa kako je pri tvojih)
- linnka*
- Komunikatorka
Ja, imajo jih v malo bolj založenih knjigarnah, ampak jst ti bolj priporočam da jih kupiš v kakšni trgovinci, kjer imajo stvari za duhovno rast, ker naj bi bile boljše. Ena mislim da je v BTC-ju v Hali A, ampak nisem več prepričana a še obstaja al ne. Malo poglej po netu kje so kakšne take trgovine. Stanejo pa nekje med 10-20€, čisto odvisno kakšne od od koga kupiš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov