Si rojen pod srečno zvezdo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
*hox* napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:ampak sm se pa rodila na nedeljo..in nej bi bli nedeljski otroc tud srečni
+ Poletni bogati, zimski pa lepi.
Heh, pol bom pa jz nesrečno bogata..
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst pa mislim, da je tle druga teorija. Kolko jst poznam folk in sebe, so rojeni pod srečno zvezdo OGNJENA ZNAMENJA....kot so OVEN, LEV, STRELEC......mogoče zato, ker smo večni optimisti in ker se soočimo z vsako težavo in ne znamo komplicirat in pretirano analizirat!!
Živim življenje.....
-
MusTangicA - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
Mogoče pa znajo ognjena znamenja le bolje skriti svoje neuspehe (itc..) in zato delujejo srečnejši? Preponosni, da bi priznali svetu, da so lahko tudi oni kdaj nesrečni?
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mene ni med naštetimi datumi, pa se imam za srečno osebo. Do zdaj (tok, tok, tok) mi je v življenju vse šlo bolj ali manj gladko.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
srečn si tko, kukr ti sam delš n tem...
js nej bi po datumu k sm ga vidla, mela nesrečno življenje (3.10.), ma se mi to niti najmanj ne zdi...sm srečna k se trudim, d rata moje življenje tako!use vidim skozi doro stvar in...ja no...kej bi še nakladala hotla sm samo rečt d je usak svoje sreče kovač, kukr se mi zdi, d je že ena prej napisala...
js nej bi po datumu k sm ga vidla, mela nesrečno življenje (3.10.), ma se mi to niti najmanj ne zdi...sm srečna k se trudim, d rata moje življenje tako!use vidim skozi doro stvar in...ja no...kej bi še nakladala hotla sm samo rečt d je usak svoje sreče kovač, kukr se mi zdi, d je že ena prej napisala...
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
moja zvezdica je tudi pod "nesrečno"...pa nism niti najmanj nesrečn človek...lahko rečm, da tudi nism rojena pod srečno zvezdo, ampak sm srečna zato, ker sm!!
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst sm rojena v nedeljo in nisem opazila, da bi imela kaj več sreče kot drugi, včasih ja včasih ne. To res nima veze kdaj si rojen. Predvsem imajo "srečo" ljudje, ki so pridni, vztrajni in si upajo, jaz imam vsega tega premalo.
-
Kaysia - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2007
- Kraj: Gorenjska
Jst sm tud kao rojena pod srečno zvezdo
Sam ne vrjamem v te finte & fore, da so sam eni "določeni" rojeni pod srečno zvezdo, vrjamem da smo vsi eni so "tu" srečni, nekateri pa "tam" nihče nima sreče povsod prisotne, se prav da smo vsi nekako na istem
Sam ne vrjamem v te finte & fore, da so sam eni "določeni" rojeni pod srečno zvezdo, vrjamem da smo vsi eni so "tu" srečni, nekateri pa "tam" nihče nima sreče povsod prisotne, se prav da smo vsi nekako na istem
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
pred kratkim je blo dokazano, da datum rojstva vpliva na nas veliko bolj, kot bi pričakovali.
dokazali so naslenje:
- datum rojstva ne vpliva le na osebnost, ampak tudi na zdravje in nagnjenost k boleznim
- samomorilnost doseže vrhunec v mesecih z najdaljšimi dnevi (april-junij)
- alkoholizem pri moških rojenih od septembra do novembra
- panična motnja sep-december
- shizofrenija od februarja do aprila
- od maja do julija pa disklesija
vse našteto je pogoštejše na severni polobli.
dokazali so naslenje:
- datum rojstva ne vpliva le na osebnost, ampak tudi na zdravje in nagnjenost k boleznim
- samomorilnost doseže vrhunec v mesecih z najdaljšimi dnevi (april-junij)
- alkoholizem pri moških rojenih od septembra do novembra
- panična motnja sep-december
- shizofrenija od februarja do aprila
- od maja do julija pa disklesija
vse našteto je pogoštejše na severni polobli.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov