Si rojen pod srečno zvezdo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
jst na bi bla rojena pod srečno zvezdo..pa lahko rečem,da trenutno, niti v roku dveh let, nimam nobne sreče, ubistvu same tragedije..ne vem težko je rečt, k smo še tko mladi..kaj pa veš,kaj me še čaka v življenju...
Free your mind...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js in obe sestrce pa tut moja teta smo glede na tale seznam rojene po srečno zvezdo. Sam če pogledam moje žiulenje, bi rekla, da je to res en bulšit! Čeprou bi rada vrjela v to...no ja, mogoče pa ta lep del žiulenja še pride...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js in obe sestrce, moja teta pa dedi smo glede na tale seznam rojene po srečno zvezdo. Sam če pogledam moje žiulenje, bi rekla, da je to res en bulšit! Čeprou bi rada vrjela v to...no ja, mogoče pa ta lep del žiulenja še pride...
-
***Phoenix*** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
Jz pa nisem pod nobeno - sem očitno sama svoje sreče kovač
Itak pa ne verjamem lih kej preveč v to...
Itak pa ne verjamem lih kej preveč v to...
~I've seen angels fall from blinding heights,
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
but you yourself are nothing so divine,
just next in line...~
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
meh to ni nč pomembn. to se je enkat edn zmsinu ni meu nč za počet pa je mau premišljeval pa tko naprej. mah js to nč ne vrjamem vč učas sm pa res zlo ane.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
schranz_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
- Kraj: pivka
hmm...kai si pa če nis rojen nit pod eno niti pod drugo
srednja žalost/veselje
srednja žalost/veselje
[neumNi Łjudje me poSkušaJo raZumeT• PametNi so že zDavnaJ Od neHaŁ• noRci se še TrudiJo ×]
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ni me na nobenm od teh seznamov, ampak verjamem, da sem rojena pod srečno zvezdo. Imam super starše, sem zadovoljna s sabo (no imam kak dan, da nisem, ampak na splošno sem), imam za jest in za pit (še preveč), imam streho nad glavo, vsako leto grem na morje, imam možnost študiranja, lahko delam preko študentskega servisa, sem zdrava in tudi vsi moji bližnji so zdravi (prosim, naj bo tako še naprej), imam veliko kolegic, imam fanta (s katerim se občasno skregava, ampak če se ne bi, bi bilo moje življenje preveč popolno), itd.
Aja, pa vesela sem, da se zavedam svoje sreče, ker eni ljudje pa samo tarnajo in sploh ne vejo, kaj imajo. Drugače pa verjamem v nekaj nad sabo (to imenujem Bog) in se mu večkrat zahvalim za vse, kar imam, vem pa, da si te stvari tudi zaslužim, saj se trudim biti čim boljša oseba in mislim, da mi večinoma kar uspeva .
Aja, pa vesela sem, da se zavedam svoje sreče, ker eni ljudje pa samo tarnajo in sploh ne vejo, kaj imajo. Drugače pa verjamem v nekaj nad sabo (to imenujem Bog) in se mu večkrat zahvalim za vse, kar imam, vem pa, da si te stvari tudi zaslužim, saj se trudim biti čim boljša oseba in mislim, da mi večinoma kar uspeva .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov