Si rojen pod srečno zvezdo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
jas pa sem rojena pod nesrečno zvezdo!25.7... sicer sem pa že to naprej vedela ampak se borim proti temu drugače pa doben, niti starši, niti brat in njegova punca niso na tem seznamu. je pa moja nečakinja, ki je stara 1 leto in 1 mesec+12 dni(2.2. ma RD) in ji bom takoj, ko bo vedela zakaj se gre razložla da je rojena pod nesrečno zvezdo in da tak brezveze da živi...ok, malo heca...upam, da ni nič na tem!
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
No mene tud ni nikjer...ampak sm se pa rodila na nedeljo..in nej bi bli nedeljski otroc tud srečni, tko da mogoče pa to bl drži Bi pa rekla da včas ja, včas ne..se mi včas res kkšne stvari ful srečno poštimajo...
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Nesrečni dnevi: 2.2.
Kot zgleda sem rojena pod nesrečno zvezdo in zdej zadnje čase, se mi to tudi res zdi, ker mi gre čisto vse narobe
Drgač pa odvisno od časa, je zmeri eno obdobje v letu, ko se mi dogajajo same slabe stvari, sem čisto brez volje in sploh ne vem kaj bi naredila
BaUcYkA pa povej nečakinji, da ima eno sotrpinko, ki se je na isti dan rodila, kot ona
Kot zgleda sem rojena pod nesrečno zvezdo in zdej zadnje čase, se mi to tudi res zdi, ker mi gre čisto vse narobe
Drgač pa odvisno od časa, je zmeri eno obdobje v letu, ko se mi dogajajo same slabe stvari, sem čisto brez volje in sploh ne vem kaj bi naredila
BaUcYkA pa povej nečakinji, da ima eno sotrpinko, ki se je na isti dan rodila, kot ona
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js naj bi bila rojena pod srečno zvezdo, ampak ne drži.
Mislim, da sem imela do zdaj vedno več poblemov kot vrstniki. Nikoli mi ni bilo postlano z rožicami.
Če pa štejejo to, da se je vse nekako rešilo potem pa sem Vedno pa je res, da se nobena juhca ne poje tako vroča, kot se skuha.
Mislim, da sem imela do zdaj vedno več poblemov kot vrstniki. Nikoli mi ni bilo postlano z rožicami.
Če pa štejejo to, da se je vse nekako rešilo potem pa sem Vedno pa je res, da se nobena juhca ne poje tako vroča, kot se skuha.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Nisem rojena niti pod srečno, niti pod nesrečno zvezdo. Mislim, da je tako še bolje...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ja enako velja zame,posebej ker ne verjamem v te reči in je najbolje bit nekje vmes
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*hox* napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:ampak sm se pa rodila na nedeljo..in nej bi bli nedeljski otroc tud srečni
+ Poletni bogati, zimski pa lepi.
Kaj pa pomladni?
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*QueenBitch* napisal/-a:*hox* napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:ampak sm se pa rodila na nedeljo..in nej bi bli nedeljski otroc tud srečni
+ Poletni bogati, zimski pa lepi.
Kaj pa pomladni?
To ni pa nič pisal. Mogoče so pa pomladni pa jesenski mešanca zimskih in poletnih.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov