Si rojen pod srečno zvezdo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Moja žabica je rojena pod srečno zvezdo ... 9. maj ... pacek mali ... sej se hecam ... jst mu prvoščim vso srečo na tem svetu pa še res je en srečko ...
Pa moj bratec tut ... pacek, pacek mali ... sej sm vedla da se mu zato vse serje vedno ...
Joj moja mami pa pod nesrečno zvezdo ... hmmm ... čeprou ne vem če to lih drži ...
Jst pa nism rojena pod nobeno zvezdo ... še bolš ... se vsaj ne bom zanašala na to ... jst sm sama seb en srečko ...
Pa moj bratec tut ... pacek, pacek mali ... sej sm vedla da se mu zato vse serje vedno ...
Joj moja mami pa pod nesrečno zvezdo ... hmmm ... čeprou ne vem če to lih drži ...
Jst pa nism rojena pod nobeno zvezdo ... še bolš ... se vsaj ne bom zanašala na to ... jst sm sama seb en srečko ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Wiiiiiiiiii, jst sm pa pod srecno!! (6.9.)
Sam itak, to je sam en podatek. Lahko pa recem, da zadnje case (razn ucerejsnjega dneva ) mi gre vec ali manj vse tolk dobr, da to kr drzi!
Sam itak, to je sam en podatek. Lahko pa recem, da zadnje case (razn ucerejsnjega dneva ) mi gre vec ali manj vse tolk dobr, da to kr drzi!
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehe, evo lih dans smo bli nekje, k majo bajto tako k na Beverly Hillsu - dovoz pred bajto, una ograja k se sama odpre, bajta huda u nulo, tenis plac, .. (sm ugtovila, da se selim ) Pa na počitnce hodjo povsod po svetu.. Pa sm zdej pogledala datume, pa prvi datum, ki je - ta tamal k smo bli pr njemu, je rojen na ta datum.. Funny, hehe.. No sej, ni vse pogojen z dnarjem, pa lepo bajto pa tko - ampak kar se tega tiče je on rojen pod srečno zvezdo.. Pa tko se mi zdi, da ma tut dost lep lajf..
Mojga datuma ni med srečnimi, niti med nesrečnimi ne.. Sam se mi zdi, da mi nič ne manjka.. (no okej, bi se našlo kej, sam bodmo skromni)
Za ostale pa še nisem pogledala..
Evo zdej sm mal ščekirala.. Ena kolegica je rojena pod srečno zvezdo, pa ma tut dost lepe osnovne pogoje za življenje in tut več al manj lep lajf..
Dva sta pa rojena pod nesrečno zvezdo, pa se mi zdi, da jima nč ne manjka.. Ena je bla sicer rojena bl v slabih pogojih, sam so si lepo zrihtal lajf, tko da je zdej čist srečna, ne fali ji nič..
Mojga datuma ni med srečnimi, niti med nesrečnimi ne.. Sam se mi zdi, da mi nič ne manjka.. (no okej, bi se našlo kej, sam bodmo skromni)
Za ostale pa še nisem pogledala..
Evo zdej sm mal ščekirala.. Ena kolegica je rojena pod srečno zvezdo, pa ma tut dost lepe osnovne pogoje za življenje in tut več al manj lep lajf..
Dva sta pa rojena pod nesrečno zvezdo, pa se mi zdi, da jima nč ne manjka.. Ena je bla sicer rojena bl v slabih pogojih, sam so si lepo zrihtal lajf, tko da je zdej čist srečna, ne fali ji nič..
Zadnjič spremenil miikena, dne 12. Okt. 2005 23:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jupi jz sm tut pod srečno zvezdo rojena (9.maj). Mi je kr en mal polepšal dan
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Nisem rojena pod srečno zvezdo, pa tudi pod nesrečno ne.
Sem nekje vmes, itak pa v to ne verjamem.
Srečen si toliko, kolikor sam poskrbiš za to.
Sem nekje vmes, itak pa v to ne verjamem.
Srečen si toliko, kolikor sam poskrbiš za to.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
girl007 napisal/-a:Nisem rojena pod srečno zvezdo, pa tudi pod nesrečno ne.
Enako!!Včasih so trenutki k mi gre tko k hočem in sm ful srečna, včasih pa lih obratno
Mogoče pa je kej na tem, kaj pa veš
The key is, never stop doing what you love!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov