Polna luna...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*waterlily* - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2008
Jst pa nimam nobenih problemov...sploh ne opazm kdaj je 

-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Jst tudi ne opazim kdaj je.. Ne vpliva name. Eidno mi je žou da jo vedno zamudim kr baje da če se strižeš na dan ko je polna luna (al celo 3 dni prej, sej nvem), ti bolj hitro rasejo
Zdej nvem kolko resnice je v tem..

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Uf, mi samo gledamo na koledar kdaj bo kašna luna, da bomo bežali od mame.
Name pa niti ne vpliva tolko, bolj vpliva nizek pritisk.
Name pa niti ne vpliva tolko, bolj vpliva nizek pritisk.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
chupachups* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2008
ForeverMe napisal/-a:Jaz sm ponavad on polni luni čudnega razpoloženja, ponavadi sem tečna ali zamorjena, ponoči pa težko zaspim ali se zbujam.
Js isto

-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
Jst sm tud kar podvržena tej luni ja. Kar za brez veze bi se kregala pa tudi ful sm slabe volje in že male stvari me spravijo s tira.
Je pa moj brat še bol podvržen tej stvari k jst. Njega ga res ob pouni luni prou zasukne
Lubi pravi da mamo to v družini.
ni pa on nč boljši 
Je pa moj brat še bol podvržen tej stvari k jst. Njega ga res ob pouni luni prou zasukne

I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
- miriam
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2008
mene nosijo vse lunine mene.kar se tiče polne lune...edino stalno občutje pri polni luni mi je nespečnost,drugi simptomi se pa pojavijo glede na letne čase in mesece...vsaka mi deluje drugače, samo redko kdaj sem razdražljiva in agresivna...za mene je najhujši zadnji krajec, kajti ob vsakem imam črne misli.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
[vanessa] napisal/-a:Jst tudi ne opazim kdaj je.. Ne vpliva name. Eidno mi je žou da jo vedno zamudim kr baje da če se strižeš na dan ko je polna luna (al celo 3 dni prej, sej nvem), ti bolj hitro rasejoZdej nvem kolko resnice je v tem..
Mislim, da je s tem tko...
Če se strižeš v obdobju, ko luna raste, ti bojo tudi lasje hitro zrasli... Tko govorimo mi v naši družini

Sicer pa name polna luna nima nekega vpliva... Luna kot luna...In ne verjamem v take stvari, da lahko luna vpliva nate. Veliko jih dela neke neumnosti, pa se potem na luno izgovarjajo...
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ta zadnja je bla huda
blas m taka, kot da bi mela v riti sršnje gnezdo.tok živčna pa nadrkana ob polni luni že dolgo nism bla.polna luna mi ni nekak huda stvar.ponavadi me lupne na good razpoloženje.sam najtežja mi je prva zimska.pol je bolše bejžat stran od mene.zame osebno je najhujši zadnji krajc, ko vse vidim črno in brez smisla.kot smrklja sem si znala ob tem času lepo žilce rezat.zdej pa tulim in razmišlam o vsem na najgrši način.pa takrat spravim iz sebe vse kaj lepo cel mesec tiščim v sebi, tak moj lubi zna gadno najebat za vse kar je in ni kriv.sam dobr, da se me je navadu.men je kul mlaj.prvega krajca pa nit ne čutim.
je pa res, da je ob polni luni ful prisotna nespečnost.jaz pametna pa sem jo fulkrat direkt gledala po več ur skupaj.sam blo mi je kul in sem se počutla ful nabito z energijo.
ja pa ful nesreč in samomorov se zgodi na polno luno.najhuje pa je, ko je vkombinaciji s petkom 13-tim.

je pa res, da je ob polni luni ful prisotna nespečnost.jaz pametna pa sem jo fulkrat direkt gledala po več ur skupaj.sam blo mi je kul in sem se počutla ful nabito z energijo.
ja pa ful nesreč in samomorov se zgodi na polno luno.najhuje pa je, ko je vkombinaciji s petkom 13-tim.
-
Piina - Sramežljivka
- Kraj: Ptuj
Meni je mama povedala, da ko sem bila dojenček sem se itak drla kot jesihar, ob polni Luni pa še posebej. Nisem htela spat.
Še zdaj, ko sem malo večji dojenček mam probleme s spanjem, ko nastopi polna Luna.
Kakšen teden pred polno Luno se mi pojavi par lepih, debelih mozoljev, tečna sem kot ne vem kaj, razdražljiva, glasna.. skoraj tako, kot da bi mela PMS.
Če pa po "sreči" nastopita fazi polne Lune in PMS naenkrat, pa so itak v nevarnosti vsi okoli mene. Zadnje čase tudi sama. 

Kakšen teden pred polno Luno se mi pojavi par lepih, debelih mozoljev, tečna sem kot ne vem kaj, razdražljiva, glasna.. skoraj tako, kot da bi mela PMS.

LOCATION AGE PREJUDICE RACE TIME DISTANCE WIND RAIN OCEANS DESERTS MONEY MOUNTAINS OPINIONS WAVES NEEDS THREATS MINE FIELDS ILLNESS LANGUAGE SEASONS YEARS MONTHS MISJUDJING WAR IMPERFECTIONS SNOWFALLS DEATH
Love: no limits
Love: no limits
-
merisima - Kofetarica
Jao...Ta zadnja(že spet zadnja
) je bla najhujša, ki se je mi v teh letih zgodla.No meni ni blo nč...sam vseeno...V času pred luno(ta torek ponoči) se je vBeli krajini zgodla huda prometna nesreča, o kateri so začeli sporočat v sredo zjutraj.Vedeli smo, da so 3 osebe hudo telesno poškodovane...in drug dan izvem, da vse tri poznam(frendi).groza!Pol me je ta bunka še bolj začela metat!
Včerej sm se ga napila kot vidra(pa več ne delam tega) pa delala sm pizdarije tk da sva se z lubim napizdla en na drugega in še zdaj sva nadrkana.Sam kaj, ne morem se borit proti luni!sm pač ji podrejena.

Včerej sm se ga napila kot vidra(pa več ne delam tega) pa delala sm pizdarije tk da sva se z lubim napizdla en na drugega in še zdaj sva nadrkana.Sam kaj, ne morem se borit proti luni!sm pač ji podrejena.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Kdo je na strani