Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz sem škorpijon on je devica....to baje gre full skup..no...za zaj še laufa..hehe..kak pa bo naprej..pa bomo vidli....)
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Jaz sem pa tehtnica, moj pa škorpjon. Pravjo, da naj bi šlo skupej in za enkrat tut gre.
Drugače se mi pa zdi to, da je kr neki. Full je odvisn kašn si ti kot oseba, ali pa kot bi moja šefica v službi rekla: odvisno je kakšen podznak imaš.
Drugače se mi pa zdi to, da je kr neki. Full je odvisn kašn si ti kot oseba, ali pa kot bi moja šefica v službi rekla: odvisno je kakšen podznak imaš.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Moja devica tud ni "pošlihtana" in porihtana..bolj tko na izi, se ne obremenjuje z ničemer.
Drgač sva pa midva ena sama zračno-zemeljska kombinacija, ker sem jaz dvojčica z ascendentom v devici in luno v vodnarju,
on pa je devica z ascendentom in luno v dvojčkih.
Drgač sva pa midva ena sama zračno-zemeljska kombinacija, ker sem jaz dvojčica z ascendentom v devici in luno v vodnarju,
on pa je devica z ascendentom in luno v dvojčkih.
- @ursula@
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
- Kraj: maribor
ma dej ta horoskop..nč ne verjamem, učasih ti pač zadanejo, sam to je čisto naključje..
drgač sm pa oven in se ful razumem s kozorogi čeprou naj se nebi, ampak moj bivši in zdejšni sta kozoroga, pa full dobra frendica isto:)
naj bi se pa ujela z levi pa strelci, pa sploh ne vem če sm koga uredu že spoznala:/
drgač sm pa oven in se ful razumem s kozorogi čeprou naj se nebi, ampak moj bivši in zdejšni sta kozoroga, pa full dobra frendica isto:)
naj bi se pa ujela z levi pa strelci, pa sploh ne vem če sm koga uredu že spoznala:/
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mimi_M napisal/-a:Sej očitno, ni pasalo, če so bivši, hehe..
Ja, hmmm... Kaj pa vem... Sem z obema bivšima še zmeraj v zelo dobrih odnosih. Sam tak pač je, mislim, da ne gre za razpad zveze 'kriviti' astrološkega znamenja...
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
js sem se pa zapletala z ribaki, sama sem ovnica. imajo nekaj neustavljivo privlačnega
zdaj sem pa že kr neki časa z rakom, pa je kr lepo..
čeprav ne ribe ne raki naj ne bi bli za ovne.
zdaj sem pa že kr neki časa z rakom, pa je kr lepo..
čeprav ne ribe ne raki naj ne bi bli za ovne.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Jst sem rak, moj zdejšnji je vodnar, in se kar razumeva. Drugač pa ni on edini vodnar v mojem lajfu do zdej. So že bli
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
midva sva pa tehtnica + dvojček. oba v zračnih znamenjih, zelo se ujameva na intelektualni ravni, veliko se pogovarjava in sva na prvem mestu prijatelja, potem šele partnerja in ljubimca. vse to zelo drži za naju
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov