Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ne, me je pa neki časa en fejst matral.. in kolikor jih poznam, vodnarjev, so men to nekak najbolj zanimivi tipi, pa jih kar nekaj poznam.
Prijateljica je istega mnenja.
Mogoče je pa to zato, ker sva midve dvojčica in tehtnica - to pa naj bi se itak ful ujemalo z vodnarjem
Prijateljica je istega mnenja.
Mogoče je pa to zato, ker sva midve dvojčica in tehtnica - to pa naj bi se itak ful ujemalo z vodnarjem
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Zakaj pa misliš, da z rakom?
A je to kakšen bivši al kar tako
Z rakom morš imet kr dost potrpljenja, hehe..
pa veliko parov zračno-vodne kombinacije poznam, ki imajo/so imeli težave, ker smo si ful različni.
Raka jst težko vidim z enim dvojčkom, vodnarjem ali tehtnico.
A je to kakšen bivši al kar tako
Z rakom morš imet kr dost potrpljenja, hehe..
pa veliko parov zračno-vodne kombinacije poznam, ki imajo/so imeli težave, ker smo si ful različni.
Raka jst težko vidim z enim dvojčkom, vodnarjem ali tehtnico.
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Jaz sem o astrologiji že kar nekaj prebrala, pa je tkole glede ljubezenskega horoskopa: težko je samo iz sončevega znaka sklepati, ali se ujameta in sta za skupaj ali ne. Jaz sem npr imela dvojčka za fanta, pa sem vodnarka, pa se nisva ravno dobr razumela, pa naj bi se po tem kar pravijo horoskopi Zelo pomembno je tud, v katerem ascendentu imata oba znak, in kje so drugi planeti- Venera, Mars, jupiter...Pomojem je najboljš it k dobremu astrologu, pa naredi ljubezensko astrološko karto za oba
- tina21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2006
No, jaz sem devica pa je bil moj bivši devica pa moj zajšnji tud in se štekama (device so pač pedantne pa perfekcionisti in jaz si ne morem predstavljat bit z nekom, ki nima nekega reda v življenju).
Mam pa zlo slabe izkušnje z dvojčki... Pa dobre z biki, ker so to najbl ljubeči ljudje na svetu - če lahk tolk posplošim, verjetno obstaja dost izjem
Mam pa zlo slabe izkušnje z dvojčki... Pa dobre z biki, ker so to najbl ljubeči ljudje na svetu - če lahk tolk posplošim, verjetno obstaja dost izjem
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Moja dva oba bivša sta bla pa leva - isto kot jaz. Pa nekak ni laufalo, sploh s prvim ne. Pa se tud veliko govori, piše, da lev paše z levom skupaj. Zdajšnji fant je pa škorpijon. Večkrat se skregama, ampak ga ne bi zamenjala za nikogar.
-
Mrs. Habibi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mah, men se zdi to ujemanje po horoskopih čisti bullshit... jaz sem oven, mela sem pa tipa k je bil lev... Pa naj bi se po horoskopu ful ujela, ampak je bil tak poden... groooza... zdj mam pa enga škorpjončka k nama pa ful laufa sam glede na horoskop je pa možnost ujemanja ful manjša... Nekak se mi zdi zgrešeno predalčkat ljudi po znamenjih... Pa tud tko sam horoskop je zgrešen. Piše v horoskopu, da te čaka uspešen teden - torej tebe in še 1/12 čaka super teden... res verjetno, ja...
In dreams and in love are no impossibilities.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
tina21 napisal/-a:No, jaz sem devica pa je bil moj bivši devica pa moj zajšnji tud in se štekama (device so pač pedantne pa perfekcionisti in jaz si ne morem predstavljat bit z nekom, ki nima nekega reda v življenju).
Hehehe jaz pa poznam dve devici moskega spola k sta zlo, ampak zlo dalec od pedantnosti in urejenosti...tko da smo se cist dobr zastopl k jaz tud nism taka, sm pa oven drgac.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov