Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aaaaaa, men je biu tut horoskop zmer čisti lari fari, niti nism poznala lastnosti določenih znamenj (razn svojga)...
Sam pol sm mela enga dvojčka, pa je bla štala, kr je po zlo dougem času pokazu svoj drugi obraz, mela drucga dvojčka, spet, ful dobro frendico, isto... In sm pol analizirala in ugotovila, da neki pa je na tem in da osnoune stvari kr držijo... Zato se dvojčkou zdj izogibam u velkem loku...
Pol so pršl na vrsto škorpijoni... K baje da niso lih preveč zgovorni in so bl zadržani... Sm se trudla z enim, pa nikakor ni ratal (še dons teži s pijačami in k pridm, ne ve, kaj bi povedu), prešaltala na drucga, aaaaa, groza od tipa, kar je zame, k sm bl živahn in klepetau osebk nočna mora, pol je biu še en znanc,... In ja, tut te sm odklukala...
Seveda ni zagotovila, da nam na konc končala s kšnim od teh dveh znamenj, ampak neki pa po mojem kr bo na tem.
Sam pol sm mela enga dvojčka, pa je bla štala, kr je po zlo dougem času pokazu svoj drugi obraz, mela drucga dvojčka, spet, ful dobro frendico, isto... In sm pol analizirala in ugotovila, da neki pa je na tem in da osnoune stvari kr držijo... Zato se dvojčkou zdj izogibam u velkem loku...
Pol so pršl na vrsto škorpijoni... K baje da niso lih preveč zgovorni in so bl zadržani... Sm se trudla z enim, pa nikakor ni ratal (še dons teži s pijačami in k pridm, ne ve, kaj bi povedu), prešaltala na drucga, aaaaa, groza od tipa, kar je zame, k sm bl živahn in klepetau osebk nočna mora, pol je biu še en znanc,... In ja, tut te sm odklukala...
Seveda ni zagotovila, da nam na konc končala s kšnim od teh dveh znamenj, ampak neki pa po mojem kr bo na tem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Aloha, ti si pa potem imela čudnega škorpijona. Vse, ki jih jaz poznam ne znajo biti niti minute tiho in so zelo zelo zaj***...Pa čeprav je eden izmed njih tudi moja najboljša prijateljica (vseen jo imam najraje na svetu )
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz sem Škorpijon v glavnem znaku..in Lev v podznaku...za povrh tega, pa še dvojček v luni...
Razumem se z vsemi astrološkimi znaki super...edino rahle probleme imam, pa z nosilci le teh!Ampak bom preživel
Razumem se z vsemi astrološkimi znaki super...edino rahle probleme imam, pa z nosilci le teh!Ampak bom preživel
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hmmm, ja ne vem... Tri škorpijone poznam pa so usi grozlivo premirni in pretihi... Loh da mam pač sam js tako "srečo"...
Iskalec... ha-ha
Iskalec... ha-ha
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js mam prjatlco škrpijonko in mi je tut čist premirna.
Js sem pa dvojčica, vedno za neki novega. Fant je pa kozorog. A slučanjo katera ve a gre to skup? Sam mal informativno.
Js sem pa dvojčica, vedno za neki novega. Fant je pa kozorog. A slučanjo katera ve a gre to skup? Sam mal informativno.
-
adelina - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2006
- Kraj: lj za par let...
hm...jaz sem riba, on škorpijon...in to naj bi zelo skupaj šlo...pa potem sem gledala še podznake, on je dvojček, jaz škorpijon...pa še po kitajskem sem jaz tiger in on konj - totalno razčlenjeno .... in vse naj bi se enkratno ujemalo - no, in se .... mogoče je pa samo "naključje"
- Amarantine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
black_mamba napisal/-a:Js mam prjatlco škrpijonko in mi je tut čist premirna.
Tja, se mi zdi da se dvojčice zelo dobro ujemamo z vsemi, kozorog ne bi smel biti ovira
Sicer pa mislim, da ni važno kdo je kaj po horoskopu, pa tudi ne dam nanje kaj dosti. Moj bivši bil strelec, naj bi bil idealen zame ...... no bivši je čist z drugih razlogov, ujemanje po horoskopu ni pomagalo
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Amarantine napisal/-a:black_mamba napisal/-a:Js mam prjatlco škrpijonko in mi je tut čist premirna.
Tja, se mi zdi da se dvojčice zelo dobro ujemamo z vsemi, kozorog ne bi smel biti ovira
Sicer pa mislim, da ni važno kdo je kaj po horoskopu, pa tudi ne dam nanje kaj dosti. Moj bivši bil strelec, naj bi bil idealen zame ...... no bivši je čist z drugih razlogov, ujemanje po horoskopu ni pomagalo
Najprej hvala. Men je za mojga bivšega pisalo sanjska kombinacija in ujemanje v vsem. Ampak tud ni bivši brez razloga. Horoskope berem bolj za zabavo in je zanimivo slišat kaj naj bi bilo komu namenjeno.
- Amarantine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
No ampak je treba pa priznati, da vse po malem prav zaradi same zabave prebiramo horoskope, včasih se ob njih bolj nasmejim kot ob vicih na naslednji strani časopisa.
Saj je prav, če nekaterim "sedejo", je pa to res po moje bolj zabava.
Saj je prav, če nekaterim "sedejo", je pa to res po moje bolj zabava.
-
Čebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
Jst pa sm levinja in sm se z mojim (ravnokar) bivšim super v vsem ujemala k je bil oven. tko da to drži, ker sva se res full razumela, sam če ni dovolj obojestranske ljubezni, pol niti horoskop ne pomaga
Obratno pa sm bla najbolj zaljubljena ravno v bika, ki je najslabsa mozna kombinacija zame. Oba trmasta, sva se stalno kej kregala...
Kaj bo pa naslednji po znamenju? Who knows...
Obratno pa sm bla najbolj zaljubljena ravno v bika, ki je najslabsa mozna kombinacija zame. Oba trmasta, sva se stalno kej kregala...
Kaj bo pa naslednji po znamenju? Who knows...
The greatest thing you'll ever learn is just to love, and be loved in return. (Moulin Rouge)
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst sm tehnica, moj fant pa kozorog.. Pa zaenkrat funkcionirava prav ok.. Res,da sva si v vseh stvareh popolnoma različna.. Ampak, mogoče se pa nasprotja res tako privlačijo..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov