Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lil*a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
lubenica napisal/-a:e kwa sem jest zdej ugotovila..da majo vsi strelci vsaj eno sestro???halo,jst jih poznam naman 5 in pr vseh je tko.a mam prou?
ej jz sm tut strelka pa mam tut sestro!sam je starejša..a to vela sam za tipe kr pa poznam enga k nima nč sestr al pa bratu..
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Uuu uuu dejmo nek zakljucek iz tega vn potegnt.Mimi_M napisal/-a:Ma dej, to vzem z veliiiiiiiiko rezervo - za naju je tud čist negativno napisan, pa se imava (zaenkrat še, no) ful dobr. Niti sledu o tistem, kar piše, kr neki.
Sam, k si lih prašala
Zdej se mi pa ne da več prepisavat vn iz te knjige, pejte si jo iskat v knjižnico!
Naprimer astrologija je navadn "cold reading".
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
Priznam....zelo rada pogledam ujemanje z kakim znamenjem (to mi je ful zanimivo) pa tut horoskop vedno preberem ampak jemljem vse to z rezervo! Nekatere knjige oz. avtorji zelo uspešno zadanejo lastnosti znamenja... glede ujemanja znakov (s partnerjem) pa ni vedno tako. Jst sm devica in se bi mogla ujemat z kozorogom in bikom ampak sem se super ujela z ovnom....zdej pa še z ribico nimam problemov. Po moje tu vplivajo še posameznikov karakter, vzgoja, pogled na svet&stuff... Navsezadnje smo si različni in vsak je unikat
- debilka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2006
- Kraj: Celje
Neke značilnosti so resnične, neki pač tud je na tem...ampak se mi pa vseeno zdi da ni treba prevč jemat teh horoskopov...jst jih preberem če mi fajn kej piše, še nekok verjamem...če mi pa ne piše fajn-pa ne:)Jst sm dvojček moj fant pa devica in moram reči, da se ujemava full dobr :knuddel:
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm bikica,moj tip je pa dvojček pa kr shajava skp...zaenkrat je ql in se čist dobr ujameva
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov