Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
Sonce v znamenju tehtnice
Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, ljubijo lepoto, skladnost, umetnost in glasbo. So esteti z naravno teznjo in potrebo po harmoniji in umirjenosti. Ne marajo prepirov, pretepov, vpitja in agresivnosti. Odlocajo se za diplomacijo in sklepanje kompromisov; ce pa to ne pomaga, se raje odlocijo za umik.
Luna v dvijčkih
Ti ljudje so v vsakdanjem zivljenju zelo spremenljivi in prilagodljivi, cesto se ukvarjajo z vec posli (ali vsaj z dvema) hkrati. Zelo so dojemljivi in sprejemljivi za nove ideje, bistri so, hitrega in jasnega uma. Imajo izredno sposobnost abstraktnega razmisljanja. So dobri govorniki in trgovci, ker so zelo prepricljivi, imajo velik besedni zaklad in prirojen govorniski dar.
Ascendent v biku
Venera, ki vlada temu znaku, lahko nameni cloveku, rojenemu z Ascendentom v Biku, bujno, robato in neotesano postavo, ustvarja pa tudi najbolj prefinjene in plemenite ljudi; v vsakem pa je nekaj mehkega, prijaznega in domacega. To je clovek mirne in uglajene narave, navadno bolj tih in zadrzan.
evo pa če se vam da brat približno me opiše ne pa čist!
Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, ljubijo lepoto, skladnost, umetnost in glasbo. So esteti z naravno teznjo in potrebo po harmoniji in umirjenosti. Ne marajo prepirov, pretepov, vpitja in agresivnosti. Odlocajo se za diplomacijo in sklepanje kompromisov; ce pa to ne pomaga, se raje odlocijo za umik.
Luna v dvijčkih
Ti ljudje so v vsakdanjem zivljenju zelo spremenljivi in prilagodljivi, cesto se ukvarjajo z vec posli (ali vsaj z dvema) hkrati. Zelo so dojemljivi in sprejemljivi za nove ideje, bistri so, hitrega in jasnega uma. Imajo izredno sposobnost abstraktnega razmisljanja. So dobri govorniki in trgovci, ker so zelo prepricljivi, imajo velik besedni zaklad in prirojen govorniski dar.
Ascendent v biku
Venera, ki vlada temu znaku, lahko nameni cloveku, rojenemu z Ascendentom v Biku, bujno, robato in neotesano postavo, ustvarja pa tudi najbolj prefinjene in plemenite ljudi; v vsakem pa je nekaj mehkega, prijaznega in domacega. To je clovek mirne in uglajene narave, navadno bolj tih in zadrzan.
evo pa če se vam da brat približno me opiše ne pa čist!
tru Cosmopuran!
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Men se ne zdi da bi blo ujemanje v horoskopu kej posebi važn. Sploh pa poznam ful ljudi k so čist netipični predstvniki svojga znamenja tak da mislim da to res ni tko važn. Je pa res da ne poznam njihovoh ascendentov pa v kterem znaku majo luno. Jst sm npr. čist tipičn opis mojga znamenja sam moja mama je tut isto znamenje pa je čiiiiiist drgačna k jst... Jst sm bol pesimistična, velik razmišlam, rada kompliciram, mama je pa tko vedn nasmejana pa ful v easy. Tak da mislim da je ves ta horoskop mal tko-tko.
p.s.: pa poznam 2 strelca pa noben nima sestre
p.s.: pa poznam 2 strelca pa noben nima sestre
Zadnjič spremenil Lejka, dne 03. Jun. 2006 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
Lejka napisal/-a:Men se ne zdi da bi blo ujemanje v horoskopu kej posebi važn. Sploh pa poznam ful ljudi k so čist netipični predstvniki svojga znamenja tak da mislim da to res ni tko važn. Aja pa poznam 2 strelca pa noben nima sestre
hehe..no izjeme potrjujejo pravila...mogoče pa niti ne vejo da jih imajo..
-
lubenica - Debatorica
Lejka napisal/-a:Sm pa ugotovila da majo vsi strelci k jih jst poznam brata!! to je pa že tu mač
od mojih strelcov ga pa nben nima????
se prav lah ma brata,al pa sestro,ampak edincek ni nikoli??
kwa bove dons kle še ugotovile madonna
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mimi_M napisal/-a:Zanimivo..
MIGRENA, mogoče veš, kateri je tvoj ascendent in v katerem znaku imaš luno? To si lahk zračunaš, če veš točno uro rojstva:
http://www.lunin.net/astrologija/index.php
jst sm v ascendentu devica, luno imam pa v vodnarju - dvakrat zrak, torej (glede na moje sončevo znamenje - dvojček), hehe...
Evo sem šla prov zračunat - v ascendentu sem pa tehtnica pa luno mam tut v tehtnici (vedno nekaj tehtam ja )
Pa umrla sem od smeha kaj mi piše:
To je clovek z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njegov nastop je vedno umirjen in sarmanten. Vljuden je in uglajenega videza. Skrbno pazi na svoj zunanji videz in se rad oblaci po najnovejsi modi.
evo še horoskop mi dokazuje, da sem shopoholik
Al pa tole:
Ceprav mu pogosto manjka zagonske energije za zacetek novih projektov, si v zivljenju zeli resnicne potrditve v svojem socialnem okolju. Ne mara pa rutinskih poslov in fizicnega dela, se posebej pa ne takega, kjer bi njegove nezne in prefinjene roke lahko prisle v stik z umazanijo.
V bistvu je prej lenoben kot delaven clovek, ki se rad prepusca vsem posvetnim uzitkom. Je pa zato zelo druzaben in rad vzdrzuje veliko prijateljstev in znanstev.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
"To je zveze, kjer enkrat sije sonce, drgič pa se bliska in grmi.
Strelec je nemiren in se rad potika, in če se bo res odločila, da bo živela z njim, se bo morala s tem sprijazniti, v nasprotnem primeru je bolje, da še sama pri priči odide.
Če ga bo hotela obdržati, bo morala močno zrahljati vajeti in mu dovoliti veliko svobode, saj bi ga že najmanjša sled ljubosumja ali lastitve pognala v tujo posteljo.
Tudi finance bi lahko predstavljale razlog za nesporazum, ker strelec rad razmetava z denarjem, kadar misli, da ga ima dovolj, medtem ko je njena prva misel ta, da bi kaj prihranila za prihodnost.
Strelec ima velike spolne želje in ker je kot ljubimec strokovnjak, je možno, da bi še pri njej povečal tovrstne potrebe.
Vsekakor je verjetno, da bo od časa do časa spal z drugimi. Če bo sposobna gledati na to realno, si bo prihranila veliko gorja.
Njegovo življenje se neprestano spreminja in zaradi nagnjenja do iger na srečo se bosta velikokrat prepirala.
Ženska kozoroginja ne mara tveganja, spravlja jo v obup in ob živce, čeprav je sicer uravnovešena. S svojo močno osebnostjo se mu bozato postavila po robu, čeprav se najbrž ne bo zmenil za njene poskuse, da bi ga spremenila.
Teri King: Ljubezen, spolnost in astrologija
Strelec je nemiren in se rad potika, in če se bo res odločila, da bo živela z njim, se bo morala s tem sprijazniti, v nasprotnem primeru je bolje, da še sama pri priči odide.
Če ga bo hotela obdržati, bo morala močno zrahljati vajeti in mu dovoliti veliko svobode, saj bi ga že najmanjša sled ljubosumja ali lastitve pognala v tujo posteljo.
Tudi finance bi lahko predstavljale razlog za nesporazum, ker strelec rad razmetava z denarjem, kadar misli, da ga ima dovolj, medtem ko je njena prva misel ta, da bi kaj prihranila za prihodnost.
Strelec ima velike spolne želje in ker je kot ljubimec strokovnjak, je možno, da bi še pri njej povečal tovrstne potrebe.
Vsekakor je verjetno, da bo od časa do časa spal z drugimi. Če bo sposobna gledati na to realno, si bo prihranila veliko gorja.
Njegovo življenje se neprestano spreminja in zaradi nagnjenja do iger na srečo se bosta velikokrat prepirala.
Ženska kozoroginja ne mara tveganja, spravlja jo v obup in ob živce, čeprav je sicer uravnovešena. S svojo močno osebnostjo se mu bozato postavila po robu, čeprav se najbrž ne bo zmenil za njene poskuse, da bi ga spremenila.
-
lubenica - Debatorica
Mimi_M napisal/-a:"To je zveze, kjer enkrat sije sonce, drgič pa se bliska in grmi.
kwa bi jst brez tebe mimi...
ma ja,sej sem vedla da bo kej tazga, spet bom jokala slej k prej
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ma dej, to vzem z veliiiiiiiiko rezervo - za naju je tud čist negativno napisan, pa se imava (zaenkrat še, no) ful dobr. Niti sledu o tistem, kar piše, kr neki.
Sam, k si lih prašala
Zdej se mi pa ne da več prepisavat vn iz te knjige, pejte si jo iskat v knjižnico!
Sam, k si lih prašala
Zdej se mi pa ne da več prepisavat vn iz te knjige, pejte si jo iskat v knjižnico!
-
biscuit - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Sem rakica in z nami je včasih (priznam) težko , zato jaz ne gledam na to, kako se s kom ujamem po horoskopu. Če kdo shaja z mano, zraven tega me ima še rad, je polno strasti..., potem tudi jaz z njim nimam težav . Pa naj izhaja iz kakršnegakoli horoskopskega znamenja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov