Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Zanimivo..
MIGRENA, mogoče veš, kateri je tvoj ascendent in v katerem znaku imaš luno? To si lahk zračunaš, če veš točno uro rojstva:
http://www.lunin.net/astrologija/index.php
jst sm v ascendentu devica, luno imam pa v vodnarju - dvakrat zrak, torej (glede na moje sončevo znamenje - dvojček), hehe...
MIGRENA, mogoče veš, kateri je tvoj ascendent in v katerem znaku imaš luno? To si lahk zračunaš, če veš točno uro rojstva:
http://www.lunin.net/astrologija/index.php
jst sm v ascendentu devica, luno imam pa v vodnarju - dvakrat zrak, torej (glede na moje sončevo znamenje - dvojček), hehe...
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
No js sm po horoskopu riba, v podznaku pa škorpijonka, moja fuuuul dobra frendica pa ravno obratno in se res odlično zastopva.
Glede tipov se pa osebno ne ujemam s strelci, levi, ovni, škopijoni, ujemam pa se z biki, tehtnicami, raki
Glede tipov se pa osebno ne ujemam s strelci, levi, ovni, škopijoni, ujemam pa se z biki, tehtnicami, raki
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
**bonita** napisal/-a:No js sm po horoskopu riba, v podznaku pa škorpijonka, moja fuuuul dobra frendica pa ravno obratno in se res odlično zastopva.
js sm pa tehtnica, v podznaku lev, moja best frendica pa tut ravno obratno zanimivo tole...
drugač je pa moj dvojček...zračno znamenje tko kot js in naj bi se ujemala ampak sem gledala tut ene aspekte v najinih kartah, ki kažejo s katerimi znamenji naj bi mela zelo resne zveze, pa on nima tehtnice notr ahjoj. upam da ne drži to čist vedno
to infinity and beyond!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
lubenica napisal/-a:*slatka* napisal/-a:mene sam neki zanima... kako pa uotoviš svoj podznak?
uprašaš mami ob keri uri te je rodila pol pa pobrskaš po netu
mi ni treba mami spraševat, sama vem hihi
hvala :bussi:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
lil*a napisal/-a:jao men se pa zdi de se strelci fuuul razlikujemo-babe pa tipi!jz sem strelka..pa mam se 2 kolegice ki so isto strelke pa smo si fuul podobne..tak smo flegmatiki pa optimisti..tipi pa..eh..zej sem že z dvema strelcema hodla pa sta obadv taaak tečna pa zatežena..sj drgač ful za fore..sam.. ne vem..
jst sm tud dans ugotovila da je moj strelec tečna baba...
sam...
je pa toooook kulll.že na prvem dejtu mi je stopala masiru,pa sam se je ponudil.pa ful kjut...joooj...iiii
-
lubenica - Debatorica
*slatka* napisal/-a:lubenica napisal/-a:*slatka* napisal/-a:mene sam neki zanima... kako pa uotoviš svoj podznak?
uprašaš mami ob keri uri te je rodila pol pa pobrskaš po netu
mi ni treba mami spraševat, sama vem hihi
hvala :bussi:
malenkost.drgac ti je pa mimi gor napisala link, na tem sajtu si naroc osebni horoskop in ti bo takoj napisal kdo in kaj si..ajjatemu se znanstveno rece ascedent
-
lubenica - Debatorica
Kileldear napisal/-a:kaj ascendent je ta znak ? če je sem bik !
hehe po luni pa dvojček ?
al sem kaj zajebu?
ja ne vem če si zajebu..če ti piše da si ascedent=bik in da si v luni dvojček(to mensezdi pomen neki v zvezi s tvojo notranjosto al kaj)pol si prou povedu.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
prvo je vaše sončevo znamenje - pač primarni znak, npr. dvojček,
potem je ascendent, in nato še to, v katerem znamenju imaš luno..
Kaj je Ascendent
Ascendent ali podznak (ASC) je poleg Sonca In Lune najpomembnejsa tocka v rojstnem horoskopu vsakega posameznika.
Ascendent je najvzhodnejsa tocka ob trenutku nasega rojstva (ce smo rojeni na soncni vzhod, imamo Ascendent v istem znamenju kot Sonce) in razdeli zvezdno nebo na dvanajst delov - dvanajst astroloskih his, ki so zelo pomembne za razumevanje in razlago vsakega horoskopa.
Ascendent v osebnem horoskopu
Ascendent je pokazatelj nase dejavnosti in temperamenta in nam kaze, kako se clovekov skriti, nezavedni del zacne kazati (oziroma na kaksen nacin se sami kazemo) v vsakdanjem svetu, s cimer postane dostopen opazovanju in ozavescanju.
Kaj predstavlja
Predstavlja osebnost, telo, zdravje, videz, naso pojavnost, individualnost in nacin izrazanja, nas pristop do zivljenja in kaze na zacetke vseh nasih podvigov - tudi nasega rojstva oz. okoliscin v zvezi z njim. Predstavlja tudi nacin, kako dopuscamo drugim, da nas vidijo - naso pojavnost, frizuro, nakit, nacin hoje, komuniciranja ...
Znamenje, v katerem se nahaja Ascendent, nam lahko prav tako pove, na kaksen nacin stopamo v vsak proces nastajanja necesa novega, s cimer oblikujemo in dopolnjujemo svoj enkratni jaz.
potem je ascendent, in nato še to, v katerem znamenju imaš luno..
Kaj je Ascendent
Ascendent ali podznak (ASC) je poleg Sonca In Lune najpomembnejsa tocka v rojstnem horoskopu vsakega posameznika.
Ascendent je najvzhodnejsa tocka ob trenutku nasega rojstva (ce smo rojeni na soncni vzhod, imamo Ascendent v istem znamenju kot Sonce) in razdeli zvezdno nebo na dvanajst delov - dvanajst astroloskih his, ki so zelo pomembne za razumevanje in razlago vsakega horoskopa.
Ascendent v osebnem horoskopu
Ascendent je pokazatelj nase dejavnosti in temperamenta in nam kaze, kako se clovekov skriti, nezavedni del zacne kazati (oziroma na kaksen nacin se sami kazemo) v vsakdanjem svetu, s cimer postane dostopen opazovanju in ozavescanju.
Kaj predstavlja
Predstavlja osebnost, telo, zdravje, videz, naso pojavnost, individualnost in nacin izrazanja, nas pristop do zivljenja in kaze na zacetke vseh nasih podvigov - tudi nasega rojstva oz. okoliscin v zvezi z njim. Predstavlja tudi nacin, kako dopuscamo drugim, da nas vidijo - naso pojavnost, frizuro, nakit, nacin hoje, komuniciranja ...
Znamenje, v katerem se nahaja Ascendent, nam lahko prav tako pove, na kaksen nacin stopamo v vsak proces nastajanja necesa novega, s cimer oblikujemo in dopolnjujemo svoj enkratni jaz.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov