Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Joj, si zlata Hvala. No, vidim, da se kar precej stvari ujema - glede hrane sploh No, zaenkrat še nisva 'pretežka', ampak če bova tako pridno jedla, se lahko hitro zgodi, da bo linija šla k vragu
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
No jaz sem po horoskopu rak in sem kot po naključju vedno našla še enega raka, tako da je bilo razmerje prav neznosno. Eden bolj občutljiv kot drug Sicer sem bila z enmu rakcam celo 3 leta in pol, z drugmu skoraj pol leta, s tretjim pa komaj 1 mesec
Edino znamenje, ki ga pa res ne maram je pa DVOJČEK. Imam same slabe izkušnje, ker so res dvolični in hinavski. Tako, da me res po zraku odnese stran, ko izvem da je fant ki mi je všeč po horoskopu dvojček
Edino znamenje, ki ga pa res ne maram je pa DVOJČEK. Imam same slabe izkušnje, ker so res dvolični in hinavski. Tako, da me res po zraku odnese stran, ko izvem da je fant ki mi je všeč po horoskopu dvojček
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, ja, moj bivši je bil rak,
pa sem vedno mislila, da bi on moral tud imet eno rakico ob sebi,
ker si ne bi bila tolk različna kot midva (jaz dvoličnež in hinavec )
Zdej mam pa devico pa sva si zelo podobna in je kul.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
Mimi_M napisal/-a:Ja, ja, moj bivši je bil rak,
haha,ja sej po mojih izkušnjah so dvojčice pa device ful hinavski
mislm brez zamere, sej ste dvojčice ful u redu družba, sam res rade tekmujete, pa če pri tem vse pod sabo poteptate.
pa rade šinfate
no ja, valda ne vse..moja mami je dvojčica pa je zlata,lih dons ma rojstn dan...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
Hm, vodnarji - ne poznam jih veliko, dva pa precej dobro in sta mi oba ta dva tipa noro zanimiva, tko ful nepredvidljiva, energična, s smislom za humor, vedno te znata zabavat in spravt v smeh.
ma ful posebna človeka, no.
Eden mi je kar malo zmešal glavo pred časom, ampak se je k sreči vse do časa umirilo.
ma ful posebna človeka, no.
Eden mi je kar malo zmešal glavo pred časom, ampak se je k sreči vse do časa umirilo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
Mimi_M napisal/-a:Hm, vodnarji - ne poznam jih veliko, dva pa precej dobro
jaooo, kero naključje
Eno urco po tistem, ko sem to napisala, me je ta vodnarček poklical, potem ko se dobrega pol leta nisva ne videla ne slišala!!
Povedal mi je pa same lepe stvari, hehe...
Fajn je blo mal poklepetat in spet poslušat njegove neumnosti in finte, zaradi katerih mi je tako pri srcu.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
Mimi_M napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Hm, vodnarji - ne poznam jih veliko, dva pa precej dobro
jaooo, kero naključje
Eno urco po tistem, ko sem to napisala, me je ta vodnarček poklical, potem ko se dobrega pol leta nisva ne videla ne slišala!!
Povedal mi je pa same lepe stvari, hehe...
Fajn je blo mal poklepetat in spet poslušat njegove neumnosti in finte, zaradi katerih mi je tako pri srcu.
mimi ne padaj na tega vodnarja.sej veš, moj mož, on je bil vodnar...to so taki čudaški ljudje..niso za resno zvezo..isto je bil moj ful zanimiv in vse to kar si napisala pa še zravn ful lep, sam z nimi ne morš met nč resnega, ful so v oblakih, v svojem svetu..no ja, mal bod previdna..
-
Mimi_M - Cosmopsiho
lubenica, nič bat
Ta vodnar je itak srečno poročen, sam... je blo eno obdobje, ko sva se ful štekala in je blo malček enih iskric, vendar je šlo mimo,
zdej pa, sej pravim, dans me je po dolgem času poiskal.
Drgač sm pa jaz srečna s svojo devico, da ne bomo preveč OT.
Ta vodnar je itak srečno poročen, sam... je blo eno obdobje, ko sva se ful štekala in je blo malček enih iskric, vendar je šlo mimo,
zdej pa, sej pravim, dans me je po dolgem času poiskal.
Drgač sm pa jaz srečna s svojo devico, da ne bomo preveč OT.
- lil*a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2006
jao men se pa zdi de se strelci fuuul razlikujemo-babe pa tipi!jz sem strelka..pa mam se 2 kolegice ki so isto strelke pa smo si fuul podobne..tak smo flegmatiki pa optimisti..tipi pa..eh..zej sem že z dvema strelcema hodla pa sta obadv taaak tečna pa zatežena..sj drgač ful za fore..sam.. ne vem..
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
ANGELgirl napisal/-a:No jaz sem po horoskopu rak in sem kot po naključju vedno našla še enega raka, tako da je bilo razmerje prav neznosno.
Jest sem tut rakica po horoskopu in se bi mi pomoje sam zmešal, če bi mela še tipa raka ... sm mela še eno prjatlco rakico pa je blo kr težko to prijateljstvo vzdrževat tko, da jest bežim stran od rakov
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov