Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mala@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:sem škorpijonka moj pa je lev....nikjer še nisem zasledila da bi se štekala.....ampak mija se....in mi drugo ni pomembno.
Ja midva sva tut ta kombinacija. Načeloma je to slaba kombinacija, ker gre za 2 zelo močni znamenji, ampak to je čist odvisno od karakterja. Nama gre
- monicque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
jaz ribica on bikec, pa se fulll ujameva, oba tudi zanimajo iste stvari, vedno se lahko pogovoriva... tudi v horoskopu piše da se ti dve znamenji lahko zeloo lepo ujameta...
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
midva sva oba tehtnice pa je najna zveza podobna knjigi Vojna in mir res pa je da en druzga ful razumeva v smislu dejanj pa mišlenja,telepatija laufa
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
jst sm škorpijonček on pa vodnar...
baje je bil ful miren in flegma, odkar je pa z mano, mu pa tud zivci kdaj popustijo oz. se spusti z vajeti hehe
no, ta moment sva se skregala zarad bedarije... tv dalinca ker je gledu na hrvaski vesno pisarovic in hotu met bolj naglas jst sm pa po nesrec narobn knof prtisnla in so kanali naprej poskocil...
baje je bil ful miren in flegma, odkar je pa z mano, mu pa tud zivci kdaj popustijo oz. se spusti z vajeti hehe
no, ta moment sva se skregala zarad bedarije... tv dalinca ker je gledu na hrvaski vesno pisarovic in hotu met bolj naglas jst sm pa po nesrec narobn knof prtisnla in so kanali naprej poskocil...
-
Brinca - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2005
- Kraj: Piran z okolico
Jaz sem pa brala da se kao strelke z raki sploh ne ujamemo... Ne glede prijateljstva, ne glede ljubezni, pa tudi glede seksa ne... In na koncu sem našla ravno enega rakca s katerim sva skupaj že leto in pol in zaenkrat se ne morem pritoževat...MIslim, da nama gre čisto vredu (zaenkrat)...
Prej pa sem imela enega škrpijona in enga ki je bil ribica... Pa kar ni šlo....
Prej pa sem imela enega škrpijona in enga ki je bil ribica... Pa kar ni šlo....
CARPE DIEM!
- limoncaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
On je strelec, jaz škorpijon, včasih se res skregava, ma zaenkrat se razumeva. Pravijo da so škorpijoni ful zajebani, ma ni tako, poznam ful ljudi in ni res. Edino kar je, je to da povemo vse v obraz človeku, al nam je prav al ne, al ga to prizadane al ne. Smo pač odkritosrčni.
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
limoncaa napisal/-a:On je strelec, jaz škorpijon, včasih se res skregava, ma zaenkrat se razumeva. Pravijo da so škorpijoni ful zajebani, ma ni tako, poznam ful ljudi in ni res. Edino kar je, je to da povemo vse v obraz človeku, al nam je prav al ne, al ga to prizadane al ne. Smo pač odkritosrčni.
se cist strinjam s tabo! moj prejsnji je bil strelec pa sva se razumela tolk casa dokler sm bla jst mlada pa neumna d sm mu vse verjela
na konc me je pa itak varu pa na cevelj dau.. hvala bogu...
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
roxanne napisal/-a:A se ribe pa tehtnice razumejo po horoskopu? Nikol še nisem tko o tem razmišljala
Na lunin.net maš veliko napisanega.
http://www.lunin.net/horoskop/ujemanje_znaki.php#ribi
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Hmmm... takole je. Jst sicer dam precej na astrologijo, a na ujemanje znamenj niti ne. Sicer je do neke mere res, a morem spet dodat še to, da se ne sme gledat samo sončno znamenje, ampa vsaj še ascedent in luna, če ne ostali planeti in hiše. Je pa takole... Nekje sme prebrala, da morem, če srečam raka zbežat v hribe. Res je, mam probleme z raki ( ali sme jih vsaj mela ), ampak v spolnosti... fenomenalno ujemanje, čeprav tega recimo nikjer ne piše.
Drugač pa res, na tej strani, lunin.net, se da marsikej prebrat.
Drugač pa res, na tej strani, lunin.net, se da marsikej prebrat.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Evo, na lunin.net piše:
- škorpijon:
* Prijateljstvo: Dvojcka, Strelec, Vodnar
* Ljubezen: Vodnar
* Sex: Lev, Strelec
Sam jz na to ne dam velik. Z vsakim znamenjem se da ujemat al pa ne. Sej so ljudje z enakimi znamenji vseen lahko dost različni.
- škorpijon:
* Prijateljstvo: Dvojcka, Strelec, Vodnar
* Ljubezen: Vodnar
* Sex: Lev, Strelec
Sam jz na to ne dam velik. Z vsakim znamenjem se da ujemat al pa ne. Sej so ljudje z enakimi znamenji vseen lahko dost različni.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov