Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Čustveni, občutljivi, včasih se kr za brez veze (čeprov se to v tistem trenutku ne zdi tko) zapremo vase, preveč analiziranje vseh možnih stvari, včasih nenadna užaljenost (za brez veze) itd.... sam to pomoje bolj za punce velja --> sam dobr, tok grozni spet nismo
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Nina Marie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
MIGRENA napisal/-a:Čustveni, občutljivi, včasih se kr za brez veze (čeprov se to v tistem trenutku ne zdi tko) zapremo vase, preveč analiziranje vseh možnih stvari, včasih nenadna užaljenost (za brez veze) itd.... sam to pomoje bolj za punce velja --> sam dobr, tok grozni spet nismo
o f***, to pa je precej podobno mojim slabim lastnostim... pa sploh nism rak!!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
i dont care....s kom pašm pa skom ne......sam mam pa fanta k je dvojčk......ajoj....dva obraza...pet minut je dobre vole, 5 slabe.......no sej to ne skos, sam ob tistih najslabših dnevih......ponavad takrat ko je polna luna.....se kar smilm sama seb....hehehehe
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ma na to atrologijo se po*****m, res... Sam smejem se lahko..
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Sej kej zadanejo, kej pa pač ne.
Sam to je pomoje čisto od sreče odvisno, ker drugače bi zadeli vse.
In verjetno bi sami igrali na lotu in bili miljonarji.
Sam to je pomoje čisto od sreče odvisno, ker drugače bi zadeli vse.
In verjetno bi sami igrali na lotu in bili miljonarji.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
jst v to nč kej dost ne verjamem. sama sm riba, moj je pa dvojček, pa se čist dobr zastopva. jst mislm da ni trdnost veze odvisna od ujemanja po astroloških znamenjih, ampak od tega, kako se partnerja nasploh razumeta, koliko si zaupata, koliko si pomenita, kakšen odnos imata eden do drugega.
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
mene pa ful prvlačjo vodnarji ( skor usi tipi k so mi bli hudi so vodnarji ) hehe..pa se kao ne ujamemo skup, sam to sploh ni res . am drgač sm bla pa ž tut z tehnco ( pa se res nisva ujela ) saj z moje strani
baby..life goes on..
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
men se tdi da to vsaj mal drži. zakva bi neki kot je horoskop tolk cajta zdržal, če ne bi blo v tem vsa mal resnice. no sicer pa a kr prideš k tipu i mu rečeš kva si po horoskopu? in če ti reče nek ikar se baje ne ujema s tabo, ga kr tm pustiš. a-a! tok loca pa spet nism
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
rak ženska in bik moški-zelo dobra kombinacija:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov