Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 336 prispevkov
• Stran 21 od 23
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
**SiMoN@** napisal/-a:Jst sem rak, moj zdejšnji je vodnar, in se kar razumeva. Drugač pa ni on edini vodnar v mojem lajfu do zdej. So že bli
Men(rakica) pa z vodnarjem ni šlo najbolš.

Heh, sej tud ni šlo s tistim, ki naj bi se res ujemala(devica)..zdej pa čakam še škorpijona al pa kozoroga.

- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
jas sem levinja, pa sem se do zdaj najbol ujela v zvezi z tazadnjim tipom, biu je rak, čeprau me je dec.skenslau. trenutno se dobivam z levom in ovnom, pa z dobenim ne diši po pomladi...bomo vidli....na ta ujemanja itaq ne dam dosti, čeprau, ponavadi ko kašnega na novo spoznam, preverim ujemanje, če že slučajno ne vem na pamet...ne bi pa nekoga skenslala samo zaradi tega, ker je npr.tehtnica po horoskopu (biuši s kerim sn bla 2,5 lete je biu tehtnica in takšnega bizgeca še nisem srečala!ampak za to ni krivo astro znamenje, da me ne bo gdo napadau) 

- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Jst sm ovnica on pa devica oz. devičnikto baje ne paše skup, sam nama kr uspeva že en let pa pou..
Jaz sm se tud ze 2x ful zaljubila v dva devičnika..pa ne vem zakaj..mogoče pač neki majo kr mi je ful všeč, ampak niti nista bla tipična, ker device nej bi ble ful urejene in mele vse tip-top..to zihr ne bi šlo z mano

- Delfinčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2006
Jaz sem kozorog, on pa devica in se že osmo leto odlično razumeva.
-
*bambi<3* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2006
jest sm pa škorpijonka moi pa levček
pa nama piše, da nei bi se ujemala sam u pojsli pa kot prijatelja, no ni widt
newem mogoče glih zarad tega k sm jest zlo lubosumna pa rabm velik pozornosti, levi so pa zlo lubeznivi in radi razdajajo pozornost
drgač pa nedam dost na to, v usaki zvezi se je treba prilagajat partnerju pa ni važn kai je po horoskopu, pač če se razumeta horoskop ni važn!...moie mnenje

drgač pa nedam dost na to, v usaki zvezi se je treba prilagajat partnerju pa ni važn kai je po horoskopu, pač če se razumeta horoskop ni važn!...moie mnenje

-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
*bambi<3* napisal/-a:jest sm pa škorpijonka moi pa levčekpa nama piše, da nei bi se ujemala sam u pojsli pa kot prijatelja, no ni widt
newem mogoče glih zarad tega k sm jest zlo lubosumna pa rabm velik pozornosti, levi so pa zlo lubeznivi in radi razdajajo pozornost
drgač pa nedam dost na to, v usaki zvezi se je treba prilagajat partnerju pa ni važn kai je po horoskopu, pač če se razumeta horoskop ni važn!...moie mnenje![]()
Škorpijon in Lev nikakor nista dobra kombinacija......v bistvu je to ena izmed najtežjih kombinacij........tko da pazi, še posebej, ko bosta dlje časa skupaj!
Živim življenje.....
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
vrednagreha napisal/-a:*bambi<3* napisal/-a:jest sm pa škorpijonka moi pa levčekpa nama piše, da nei bi se ujemala sam u pojsli pa kot prijatelja, no ni widt
drgač pa nedam dost na to, v usaki zvezi se je treba prilagajat partnerju pa ni važn kai je po horoskopu, pač če se razumeta horoskop ni važn!...moie mnenje![]()
Škorpijon in Lev nikakor nista dobra kombinacija......v bistvu je to ena izmed najtežjih kombinacij........tko da pazi, še posebej, ko bosta dlje časa skupaj!
Ja no jaz sem tud lev, moj fant pa škorpijon pa gre čisto v redu, se fajn razumema, pa vse. Ne vem če ta znamenja glih ne vem kak vplivaj ona odnos, po moje ne.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
MusTangicA - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
Jaz osebno verjamem, da ima tudi astrologija prste vmes pri tem, kdo se s kom ujame in ne ... Ampak zdi se mi neumno, da se nekateri preveč obremenjujejo s tem in si na tak nepristen način iščejo sorodne duše - tako, po nekem modelu. Če pa se že špuščaš v to, potem je bolje da se bolj poglobiš - ni važno samo to, kaj je kdo po horoskopu, ampak tudi znamenje v luni, ascedent, 2. in 7. hiša ... pa sej to veste.
Jest in moj lubi sva po horoskopu popolnoma nezdružljiva, pa to ni ovira. Imava luno in ascedent v sorodnem znamenju, pa tudi planeti so postavljeni tako, da pašejo skupaj ... pa tudi če ne bi - važno da se razumeva fino fejst fajn.

Jest in moj lubi sva po horoskopu popolnoma nezdružljiva, pa to ni ovira. Imava luno in ascedent v sorodnem znamenju, pa tudi planeti so postavljeni tako, da pašejo skupaj ... pa tudi če ne bi - važno da se razumeva fino fejst fajn.

-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
vrednagreha napisal/-a:*bambi<3* napisal/-a:jest sm pa škorpijonka moi pa levčekpa nama piše, da nei bi se ujemala sam u pojsli pa kot prijatelja, no ni widt
a daj daj, ne moreš gledati samo na sončno znamenje, veš koliko je še aspektov in planetov

tako da jaz mislim, da je tudi iz astrološkega pogleda povsem možno, da sta lev in škorpijonka čisto srečen par. ampak to je odvisno od posameznega primera

to infinity and beyond!
-
Anona - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
SIEENA napisal/-a:Jst sem levinja, on pa lev.
Ampak itak ne vem, kaj je s tem ujemanjem po horoskopu.
Kako se pa razumeta? Jaz sem poznala ene dva para, k sta bla oba leva po horoskopu, pa je blo veliko prepirov pri obeh. To seveda ne velja za vse. Ampak me pa zanima.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Prvi neprebran prispevek • 336 prispevkov
• Stran 21 od 23
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov