Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
glamBABY napisal/-a:Sama sem vodnarka naj bi se ujela z dvojčki tehtnicami in vodnarji ter ribami,strelci... od teh se najbol razumem s strelci in vodnarji
sedanji fant je kozorog s katerim naj bi se po mnenju horoskopa naj ne bi ujela... ampak nasprotja se privlačimo
tako kot po horoskopu in osebni odločitvi ne maram ovnov,bikov,škorpijonov in rib ter devic
A to si se kr odločila, da teh znamenj pa ne maraš?
How blind can you get and still have eyes?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
DVOJCKA * Prijateljstvo: Rak, Devica, Ribi
Bo kar držalo, mam velik prijatelljic rakic in devic, rib ne.
* Ljubezen: Kozorog
Poznam samo enga, kateremu ljubezen absolutni ni neka vrednota, z njim ne, hvala
* Sex: Devica, Ribi
Seks z devico je res najboljši
Bo kar držalo, mam velik prijatelljic rakic in devic, rib ne.
* Ljubezen: Kozorog
Poznam samo enga, kateremu ljubezen absolutni ni neka vrednota, z njim ne, hvala
* Sex: Devica, Ribi
Seks z devico je res najboljši
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Uf, pa res..evo, spet moja površnost
Sam zanimivo, ker zame so pa to kar posrečene kombinacije, edino za ljubezen nevem, kozoroga ne poznam nobenega potencialnega (še)
Sicer pa se mi itak dozdeva, da nisem tipična dvojčica..mogoče zato, ker grem že bolj proti raku glede na datum rojstva..
Sam zanimivo, ker zame so pa to kar posrečene kombinacije, edino za ljubezen nevem, kozoroga ne poznam nobenega potencialnega (še)
Sicer pa se mi itak dozdeva, da nisem tipična dvojčica..mogoče zato, ker grem že bolj proti raku glede na datum rojstva..
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
maycha napisal/-a:Punce ne se sekirat. Ni važen horoskop, važna je oseba.
In seveda ujemajoči se interesi.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- k@ty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2005
- Kraj: Loveland
lej...ja sm mela..tako izkušnjo..sm škrpijonka..in se res ujemam z znamenji...bik, škrpijon pa rak... nasmrt sm bla zaljubljena v ovna... (edino znamenjo...k mi res ne "paše") pa ni blo stega nč resnega..sam tko...ti pa ne svetujem..da gledaš sam glede na horoskop..k izjeme so...in če se ujemaš z tipom..res nima veze kaj je po horoskopu..! good luck! :angel:
Naredi nekaj, o čemer si sanjal vse svoje življenje, in doživel boš reči, o katerih si nisi upal sanjati:)
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Jst osebno na horoskop dost ne dam, verjamem pa v značilnosti posameznih znakov...
To, da bi si partnerja zbirala glede na znamenje, se mi zdi totalni nonses-
je pa res, da sem nekoliko bolj pazljiva pri moških levih in škorpijonih
Dejansko pa je nekaj tudi na tem, da gredo pač zemeljska znamenja skupaj, ognjejna...itd...Ob vsem tem pa so pomembni še ascedent ter ostali planeti...
To, da bi si partnerja zbirala glede na znamenje, se mi zdi totalni nonses-
je pa res, da sem nekoliko bolj pazljiva pri moških levih in škorpijonih
Dejansko pa je nekaj tudi na tem, da gredo pač zemeljska znamenja skupaj, ognjejna...itd...Ob vsem tem pa so pomembni še ascedent ter ostali planeti...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
- cakra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
Danes pa res ne bi smel biti problem malce več poglabljanja v astrologijo (glej na koncu link, ki bo tistim, ki bi to rade storile, pri tem pomagal). Ne le, da obstajajo številne knjige, tečaji ..., tudi internet ponuja številne bližnjice do teh znanj. Kolikor vidim pa več ali manj vse še kar naprej pesnite o 'Sonček tu in sonček tam', kar pa dejansko (tudi v astrološkem smislu) pove le zelo zelo malo o odnosu med dvema osebama.
To, v katerem znamenju ima kdo sonce, predstavlja komaj 5 do največ 20 odstotkov (če je njegov položaj v karti zelo močan) celotnega horoskopa osebe! Zato je jasno, da je to, kje ima kdo sonce, le malo pomembno, še bolj pa je brez pomena pretirano poudarjanje le tega in/ali, BOG NE DAJ, glede zgolj na te relacije sebi izbirati prijatelje, partnerja ... Pretirano poudarjanje odnosa sonc dveh oseb je po mojem mnenju skrajna poenostavitev sicer kompleksnega vedskega sistema (astrologije) ali drugače povedano: astro vraža, če že ne predsodek!
Za tiste, ki jih zanima več, pa:
Pojdite na: www.astro.com
Potem poiščite na strani link: Free Horoscopes (torej zastonj horoskope). Seveda se boste morale potem še vlogirati, da se vam bo odprl košček arzenala astrološkega znanja.
Ko se boste odločile, kaj vas zanima, boste kmalu potrebovale tudi ustrezne podatke, da vam bodo storitve na tej strani sploh dale potrebne odgovore (torej datum, kraj in uro rojstva ... za tiste ki zanima medosebni horoskop (torej ljubezen, sinastrija ...) pa tudi partnerjeve podatke) ...
P.S.
Ko se boste namesto o tem, kaj ste ve in vaš ljubi po Sončevem znamenju, pogovarjale o tem, kako vama nagaja kvadrat Merkurjev, vendar da vaju vedno znova zbliža konjukcija njegovega Marsa in tvoje Venere, se boste v resnici šele zares začele pogovarjati o svetu astrologije (in šele potem boste lahko (z več upravičenosti) presojale o tem, ali astrologija sploh je smiselno orodje za proučevanje medosebnih odnosov (ZAME OSEBNO ima zadnjo besedo vedno le glas srca in intuicija, astrologija pa ostaja le zanimivo in zabavno orodje))!
Pa veliko veselja pri raziskovanju!
To, v katerem znamenju ima kdo sonce, predstavlja komaj 5 do največ 20 odstotkov (če je njegov položaj v karti zelo močan) celotnega horoskopa osebe! Zato je jasno, da je to, kje ima kdo sonce, le malo pomembno, še bolj pa je brez pomena pretirano poudarjanje le tega in/ali, BOG NE DAJ, glede zgolj na te relacije sebi izbirati prijatelje, partnerja ... Pretirano poudarjanje odnosa sonc dveh oseb je po mojem mnenju skrajna poenostavitev sicer kompleksnega vedskega sistema (astrologije) ali drugače povedano: astro vraža, če že ne predsodek!
Za tiste, ki jih zanima več, pa:
Pojdite na: www.astro.com
Potem poiščite na strani link: Free Horoscopes (torej zastonj horoskope). Seveda se boste morale potem še vlogirati, da se vam bo odprl košček arzenala astrološkega znanja.
Ko se boste odločile, kaj vas zanima, boste kmalu potrebovale tudi ustrezne podatke, da vam bodo storitve na tej strani sploh dale potrebne odgovore (torej datum, kraj in uro rojstva ... za tiste ki zanima medosebni horoskop (torej ljubezen, sinastrija ...) pa tudi partnerjeve podatke) ...
P.S.
Ko se boste namesto o tem, kaj ste ve in vaš ljubi po Sončevem znamenju, pogovarjale o tem, kako vama nagaja kvadrat Merkurjev, vendar da vaju vedno znova zbliža konjukcija njegovega Marsa in tvoje Venere, se boste v resnici šele zares začele pogovarjati o svetu astrologije (in šele potem boste lahko (z več upravičenosti) presojale o tem, ali astrologija sploh je smiselno orodje za proučevanje medosebnih odnosov (ZAME OSEBNO ima zadnjo besedo vedno le glas srca in intuicija, astrologija pa ostaja le zanimivo in zabavno orodje))!
Pa veliko veselja pri raziskovanju!
- Nina Marie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
menje to prow zanimivo, da se oziramo na astrološka znamenja, sam se pa strinjam, da se lahko z nekom boljše štekaš, če je nekega določenega znamenja. js sem oven in nekak ful me vedno privlačijo levi (tud edini tip, ki sm ga mela, je bil lev...). mi je pa zdj všeč en škorpjon, ki baje ful ne paše z ovnom, pa mislim, da to ne drži ravno. tako da, po moje je neka določena karizma v znakih, ki naj pritegnejo, vendar na koncu se itak odločimo za osebo, ne za znamenje.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst sem devica, moj fant pa škorpijon (ubijalska kombinacija baje) sej tolčejo pri vsakem značaji vn samo sej se da vse zmenit. včasih mi gr eres na živces svojimi forami kar pa verjamem da tut jst njemu.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
To ni res, da če se bliža tvoj datum rojstva naslednjemu znaku potem nisi tipičen svoj znak... važno je kaj si v luni, to pa maš na luninem netu vse lepo napisano... brezplačno ti izračuna (le uro rojstva moraš še vedet ) kaj je tvoj podznak in kaj si v luni, za mene drži vse kot pribito, res mi prav pišejo vse karakteristike, naj še katera proba in poraočajte če drži... www.lunin.net
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov