Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 336 prispevkov
• Stran 22 od 23
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Lorelai20 napisal/-a:Js sm devica, on pa rakec in ujameva se fino fajn
Tole je pa lepa kombinacija, ja.
Jz sem rakica, pa sem mela enga kjut, erm, "devičnika" , pa velik dobrih prijateljev v tem znamenju.
- bianca neve
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
kaj pa raki in tehtnice???
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
MilkyWay napisal/-a:okej čakte zdej malo ...a vi res verjamete d nebesna znamenja majo neki veze s tem?
no ben pole mi pej povejte kko je, če sm js tehtnica in on oven...
Lahko......to je najboljša kombinacija zate, ker sta v opoziciji in nasprozja se privlačijo.
Živim življenje.....
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
MilkyWay napisal/-a:o to je pa lepo slišt ...še kr več povej o tej stvari, če lahko...
Seveda lahko.....
v bistvu se dopolnjujeta. On tebi pomaga da se hitreje odločiš, ti pa njega nekoliko umiriš s svojo energijo.Seveda je potem vse še odvisno od drugih planetov, še posebej od ascedenta in Venere, če govoriva o ljubezenski zvezi. Ja ponavadi je tako, da grejo najboljše skupaj ognjena in zračna znamenja, v drugi skupini so pa zemeljska in vodna, ki se pa tudi med sabo najboljše ujamejo. Seveda govorim o daljši vezi, ker na kratek rok se lahko itak skoraj vsak z vsakim ujame
Živim življenje.....
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst opažam pr svojih prijateljih, da je bila večina razpadlih zvez kombinacija zračnega in vodnega znamenja. Tudi moja,
Recimo punce rakice so mi lahko ful dobre prijateljice, s tipom rakom je blo pa težko shajat, ker sva imela čist druge lastnosti in želje
Recimo punce rakice so mi lahko ful dobre prijateljice, s tipom rakom je blo pa težko shajat, ker sva imela čist druge lastnosti in želje
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
KLIK
Da prekopiram še besedilo:
Ko se odločate za partnerja, ne verjemite zvezdam
27. 3. (STA) - Če iščete popolnega partnerja brez napak, je bolje da pozabite, kaj vam govori horoskop, kaže britanska študija. Kot namreč poudarjajo strokovnjaki z univerze v Manchestru, ni prepričljivih dokazov, da bi se določena horoskopska znamenja medsebojno bolje ujemala kot druga.
Zato sklepajo, da horoskop na izbiro partnerja nima oziroma vsaj ne bi smel imeti nobenega vpliva. Znanstveniki so v okviru svoje raziskave analizirali rojstne dneve 20 milijonov soprogov in soprog v Angliji in Walesu. "Če bi bilo na primer med devico in kozorogom ali tehtnico in levom vsaj najmanjše nagnjenje, bi bilo to razvidno v statističnih podatkih," je dejal eden od raziskovalcev David Voas.
Kaj boste ve verjele, je pa stvar vsake posameznice
Da prekopiram še besedilo:
Ko se odločate za partnerja, ne verjemite zvezdam
27. 3. (STA) - Če iščete popolnega partnerja brez napak, je bolje da pozabite, kaj vam govori horoskop, kaže britanska študija. Kot namreč poudarjajo strokovnjaki z univerze v Manchestru, ni prepričljivih dokazov, da bi se določena horoskopska znamenja medsebojno bolje ujemala kot druga.
Zato sklepajo, da horoskop na izbiro partnerja nima oziroma vsaj ne bi smel imeti nobenega vpliva. Znanstveniki so v okviru svoje raziskave analizirali rojstne dneve 20 milijonov soprogov in soprog v Angliji in Walesu. "Če bi bilo na primer med devico in kozorogom ali tehtnico in levom vsaj najmanjše nagnjenje, bi bilo to razvidno v statističnih podatkih," je dejal eden od raziskovalcev David Voas.
Kaj boste ve verjele, je pa stvar vsake posameznice
Prvi neprebran prispevek • 336 prispevkov
• Stran 22 od 23
•
Prejšnja
1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov