Partner glede na horoskopsko znamenje

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

anuša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a anuša » 17. Jun. 2006 21:26

jaz sem škorpionka, moj mož pa oven. to je najbolj nemogoča kombinacija, kar jih obstaja. ampak midva že deset let funkcionirava res dobro, boljšega moža si ne bi mogla zaželeti. zato ne glejte ljudje na znamenja, ampak na značaj in obnašanje. če ti je všeč - ni važno, kaj je po horoskopu, važno je, da se razumeta in imata rada. :)
Ne oziraj se nazaj , ker te tukaj čaka raj!
URŠA85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a URŠA85 » 23. Jun. 2006 9:29

Men se zdi pa brezveze, da bi gledala na ta znamenja. Sej verjamem, da pač ma neki znamenje neke svoje lastnosti. Ampak v zvezi pa ne dajem temu velikega pomena. Se mi zdi brezveze. Če ti je partner všeč...ti je pač všeč. Ne bo zdej tak, da bom srečala enga tipa, pa ko bom zvedla, kaj je po horoskopu, bo pa vsega konec. Brezveze. Vsak ma neke svoje lastnosti, ne glede na horoskopsko znamenje.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 23. Jun. 2006 12:40

URŠA85 napisal/-a:Men se zdi pa brezveze, da bi gledala na ta znamenja. Sej verjamem, da pač ma neki znamenje neke svoje lastnosti. Ampak v zvezi pa ne dajem temu velikega pomena. Se mi zdi brezveze. Če ti je partner všeč...ti je pač všeč. Ne bo zdej tak, da bom srečala enga tipa, pa ko bom zvedla, kaj je po horoskopu, bo pa vsega konec. Brezveze. Vsak ma neke svoje lastnosti, ne glede na horoskopsko znamenje.

Pa sej noben zdej ne jemlje tega horoskopa smrtno resno - pač tko mal iz firbca pogledaš, prebereš :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a vrednagreha » 23. Jun. 2006 16:15

Tkole je, vidim da nekatere mal narobe razumete tole, oz. horoskope in astrologijo se ne daje v isti koš. Horoskop je pač en majhen delček astrologije, zato nikakor ne moremo sklepati, kako se bosta dva ujela samo po tem , katero znamenje je kdo.....
Bolj pomemben je ascedent, ki dejansko kaže na tiste lastnosti, ki so pri ujemanju dveh partnerjev pomembne...
Drgač je pa tko:OGNJENA ZNAMENJA se najboljše ujamejo z ZRAČNIMI in seveda z ognjenimi, edina izjema je....npr. oven ženska se ponavadi ne ujame z ovnom moškim, se pa zelo dobro ujame npr. z strelcem ali levom....
Potem je pa še ena zakonitost....najboljši življenjski partner naj bi bil čisto nasprotje, kar pomeni npr. oven-tehtnica, dvojček-strelec...
enako pa velja potem naprej VODNA znamenja se najboljše ujamejo z ZEMELJSKIMI
.....
Živim življenje.....
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levcek » 23. Jun. 2006 16:47

in katera so zracna, vodna in ognjena znamenja?
jz sm lev(tudi ascendent).. a sm ognjeno najbrz?
kako pa se sploh doloci ascendent? meni je mama povedala ze ko sm bla mala.. sam ne vem kako to pogledas...na uro rojstva al kako?
ve kdo kaksno spletno stran tem?
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Jun. 2006 18:03

Jz pa ne verjamem v tole, da se lahko dva ujemata sam zato, ker to piše v horoskopu.

no sj če bi se mi to zgodil, bi pa mogoč verjala
Uporabniški avatar
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a padalo » 23. Jun. 2006 18:57

levcek napisal/-a:in katera so zracna, vodna in ognjena znamenja?
jz sm lev(tudi ascendent).. a sm ognjeno najbrz?
kako pa se sploh doloci ascendent? meni je mama povedala ze ko sm bla mala.. sam ne vem kako to pogledas...na uro rojstva al kako?
ve kdo kaksno spletno stran tem?

Pogledaš na lunin forum pod horoskop, :wink:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 29. Jul. 2006 3:47

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 03. Avg. 2009 17:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 29. Jul. 2006 8:04

Čebelica napisal/-a:Jst pa sm levinja in sm se z mojim (ravnokar) bivšim super v vsem ujemala k je bil oven. tko da to drži, ker sva se res full razumela, sam če ni dovolj obojestranske ljubezni, pol niti horoskop ne pomaga ;)

Obratno pa sm bla najbolj zaljubljena ravno v bika, ki je najslabsa mozna kombinacija zame. Oba trmasta, sva se stalno kej kregala...

Kaj bo pa naslednji po znamenju? Who knows...

Joj js se pa z nobenim ovnom niti slučajno ne ujamem, pa sem tud levinja :nein:

In glih zdej se z enim bikecom ful lepo ujameva, ker se noče kregat in me hitr prepriča, da najdeva srednjo pot :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 29. Jul. 2006 9:31

Bouhica jz sm tut bikica :D Pa se tut nič ne kregam, kr itak more bit use po moje, tk d se ne splača :rofl: Drugač je pa moj dvojčke. Kak naj bi to šlo skupi, ve kdo? :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 29. Jul. 2006 9:36

Ma pr temle sem js vidla, da je dostkrat po moje, ker se noče z mano kregat. Mogoče je to sam finta, da me končn ujame :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 30. Jul. 2006 22:03

Js sm pa strelka in že kr stereotipno očitn padam na vodnarje. Znjimi nej bi se kr dobr ujela....mam pa kolega, s kterim se res supr štekava, je pa lev-sm prebrala u knjigi, da je strelec-lev najbolša kombinacija za zvezo (who knows :?: ) Sam trenutn me bl moj zanima :wink:
Uporabniški avatar
petyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a petyka » 30. Jul. 2006 22:52

js nevem kai gre supaj..
A mi lahko kera pove za Levinjo :D

Vem sam da grem prijateljsko z strelci
I just want 2 hold u again
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Jul. 2006 23:01

jst sm pa kozorog in glede na moj karakter se ne ujamem z nobenim :D more bit že trdoživ fantič, da me prenaša...

moj je pa še dvojček, tko da se mava ful fajn :D če odštejemo kreganje šestkrat na dan :D

drgač pa o tem envem nič in tud neverjamem kej preveč v horoskope, ker je čist od vsakega posameznika odvisno kakšenga karakterja je..poznam veliko ljudi, pa niti eden se ne ujema z napisanim v horoskopu..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 30. Jul. 2006 23:05

jaz sem pa tehtnica (luna v biku, ascedent v kozorogu, sem se danes vse pozanimala), pa naj bi se najbolj ujemala z bikom (prijateljstvo, seks&ljubezen).

padam pa najbolj na škorpijone, kar dve resni zvezi od treh sem fasala škorpijona, pa se nikol ni izšlo :roll:

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov