Partner glede na horoskopsko znamenje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anuša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: koroška
jaz sem škorpionka, moj mož pa oven. to je najbolj nemogoča kombinacija, kar jih obstaja. ampak midva že deset let funkcionirava res dobro, boljšega moža si ne bi mogla zaželeti. zato ne glejte ljudje na znamenja, ampak na značaj in obnašanje. če ti je všeč - ni važno, kaj je po horoskopu, važno je, da se razumeta in imata rada.
Ne oziraj se nazaj , ker te tukaj čaka raj!
- URŠA85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2006
Men se zdi pa brezveze, da bi gledala na ta znamenja. Sej verjamem, da pač ma neki znamenje neke svoje lastnosti. Ampak v zvezi pa ne dajem temu velikega pomena. Se mi zdi brezveze. Če ti je partner všeč...ti je pač všeč. Ne bo zdej tak, da bom srečala enga tipa, pa ko bom zvedla, kaj je po horoskopu, bo pa vsega konec. Brezveze. Vsak ma neke svoje lastnosti, ne glede na horoskopsko znamenje.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
URŠA85 napisal/-a:Men se zdi pa brezveze, da bi gledala na ta znamenja. Sej verjamem, da pač ma neki znamenje neke svoje lastnosti. Ampak v zvezi pa ne dajem temu velikega pomena. Se mi zdi brezveze. Če ti je partner všeč...ti je pač všeč. Ne bo zdej tak, da bom srečala enga tipa, pa ko bom zvedla, kaj je po horoskopu, bo pa vsega konec. Brezveze. Vsak ma neke svoje lastnosti, ne glede na horoskopsko znamenje.
Pa sej noben zdej ne jemlje tega horoskopa smrtno resno - pač tko mal iz firbca pogledaš, prebereš
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tkole je, vidim da nekatere mal narobe razumete tole, oz. horoskope in astrologijo se ne daje v isti koš. Horoskop je pač en majhen delček astrologije, zato nikakor ne moremo sklepati, kako se bosta dva ujela samo po tem , katero znamenje je kdo.....
Bolj pomemben je ascedent, ki dejansko kaže na tiste lastnosti, ki so pri ujemanju dveh partnerjev pomembne...
Drgač je pa tko:OGNJENA ZNAMENJA se najboljše ujamejo z ZRAČNIMI in seveda z ognjenimi, edina izjema je....npr. oven ženska se ponavadi ne ujame z ovnom moškim, se pa zelo dobro ujame npr. z strelcem ali levom....
Potem je pa še ena zakonitost....najboljši življenjski partner naj bi bil čisto nasprotje, kar pomeni npr. oven-tehtnica, dvojček-strelec...
enako pa velja potem naprej VODNA znamenja se najboljše ujamejo z ZEMELJSKIMI
.....
Bolj pomemben je ascedent, ki dejansko kaže na tiste lastnosti, ki so pri ujemanju dveh partnerjev pomembne...
Drgač je pa tko:OGNJENA ZNAMENJA se najboljše ujamejo z ZRAČNIMI in seveda z ognjenimi, edina izjema je....npr. oven ženska se ponavadi ne ujame z ovnom moškim, se pa zelo dobro ujame npr. z strelcem ali levom....
Potem je pa še ena zakonitost....najboljši življenjski partner naj bi bil čisto nasprotje, kar pomeni npr. oven-tehtnica, dvojček-strelec...
enako pa velja potem naprej VODNA znamenja se najboljše ujamejo z ZEMELJSKIMI
.....
Živim življenje.....
- levcek
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
in katera so zracna, vodna in ognjena znamenja?
jz sm lev(tudi ascendent).. a sm ognjeno najbrz?
kako pa se sploh doloci ascendent? meni je mama povedala ze ko sm bla mala.. sam ne vem kako to pogledas...na uro rojstva al kako?
ve kdo kaksno spletno stran tem?
kako pa se sploh doloci ascendent? meni je mama povedala ze ko sm bla mala.. sam ne vem kako to pogledas...na uro rojstva al kako?
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
levcek napisal/-a:in katera so zracna, vodna in ognjena znamenja?
Pogledaš na lunin forum pod horoskop,
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Čebelica napisal/-a:Jst pa sm levinja in sm se z mojim (ravnokar) bivšim super v vsem ujemala k je bil oven. tko da to drži, ker sva se res full razumela, sam če ni dovolj obojestranske ljubezni, pol niti horoskop ne pomaga
Obratno pa sm bla najbolj zaljubljena ravno v bika, ki je najslabsa mozna kombinacija zame. Oba trmasta, sva se stalno kej kregala...
Kaj bo pa naslednji po znamenju? Who knows...
Joj js se pa z nobenim ovnom niti slučajno ne ujamem, pa sem tud levinja
In glih zdej se z enim bikecom ful lepo ujameva, ker se noče kregat in me hitr prepriča, da najdeva srednjo pot
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
Js sm pa strelka in že kr stereotipno očitn padam na vodnarje. Znjimi nej bi se kr dobr ujela....mam pa kolega, s kterim se res supr štekava, je pa lev-sm prebrala u knjigi, da je strelec-lev najbolša kombinacija za zvezo (who knows ) Sam trenutn me bl moj zanima
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm pa kozorog in glede na moj karakter se ne ujamem z nobenim more bit že trdoživ fantič, da me prenaša...
moj je pa še dvojček, tko da se mava ful fajn če odštejemo kreganje šestkrat na dan
drgač pa o tem envem nič in tud neverjamem kej preveč v horoskope, ker je čist od vsakega posameznika odvisno kakšenga karakterja je..poznam veliko ljudi, pa niti eden se ne ujema z napisanim v horoskopu..
moj je pa še dvojček, tko da se mava ful fajn če odštejemo kreganje šestkrat na dan
drgač pa o tem envem nič in tud neverjamem kej preveč v horoskope, ker je čist od vsakega posameznika odvisno kakšenga karakterja je..poznam veliko ljudi, pa niti eden se ne ujema z napisanim v horoskopu..
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
jaz sem pa tehtnica (luna v biku, ascedent v kozorogu, sem se danes vse pozanimala), pa naj bi se najbolj ujemala z bikom (prijateljstvo, seks&ljubezen).
padam pa najbolj na škorpijone, kar dve resni zvezi od treh sem fasala škorpijona, pa se nikol ni izšlo
padam pa najbolj na škorpijone, kar dve resni zvezi od treh sem fasala škorpijona, pa se nikol ni izšlo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov