Numerološki kotiček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cosmopolitan - Uredništvo revije Cosmopolitan
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
sončk napisal/-a:Am ja ne, jst ne morm več vstopat v svoja zasebna sporočila, ker mi napiše debug modeKaj pa zdej?

eto, takšen je potem naval ...
sem že urgirala, te bodo poskusili rešit!
P.S. ... mogoče bo pa vseeno bolje, če stvar spravimo na forum, pa ZS-ji ostanejo rezervirani le za najbolj občutljiva vprašanja?
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Hmm, tole je čudno.. ker meni dela normalo... ali lahko restart browserja. Pa izbriši cache in cookije.
Potem pa a mi lahko skopiraš za kateri debug mode gre. Kar celotno zadevo skopiraj sem. Da vidimo za katero napako gre. Sem pa dvignil limit na ZS-ji.. tako bo mogoče to povsem dovolj
..
Sporoči...
Potem pa a mi lahko skopiraš za kateri debug mode gre. Kar celotno zadevo skopiraj sem. Da vidimo za katero napako gre. Sem pa dvignil limit na ZS-ji.. tako bo mogoče to povsem dovolj

Sporoči...

And now something completely different
-
Cosmopolitan - Uredništvo revije Cosmopolitan
- Na forumu od: 26. 8. 2004
Cosmopolitan napisal/-a:sončk napisal/-a:Am ja ne, jst ne morm več vstopat v svoja zasebna sporočila, ker mi napiše debug modeKaj pa zdej?
![]()
eto, takšen je potem naval ...
sem že urgirala, te bodo poskusili rešit!
P.S. ... mogoče bo pa vseeno bolje, če stvar spravimo na forum, pa ZS-ji ostanejo rezervirani le za najbolj občutljiva vprašanja?
Zaenkrat so povečali velikost ZS boxa. Upam, da bo pomagalo

- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ne, nič ni pomagalo... K mislm, da bi mogla met še itak dost prostora, ker sm prov zato brisala stara sporočila, da jih ne bi blo preveč. Tud zasebne podatke sem zbrisala v firefoxu, pa v operi sm probala in tut ne dela.
Evo tole mi napiše:
Splošna napaka. Ojoj.
Could not update private message new/read status for user
DEBUG MODE
SQL Error : 1264 Out of range value for column 'user_unread_privmsg' at row 1
UPDATE phpbb_users SET user_unread_privmsg = user_unread_privmsg + user_new_privmsg, user_new_privmsg = 0, user_last_privmsg = 1239119046 WHERE user_id = 10388
Line : 1856
File : privmsg.php
Evo tole mi napiše:
Splošna napaka. Ojoj.
DEBUG MODE
UPDATE phpbb_users SET user_unread_privmsg = user_unread_privmsg + user_new_privmsg, user_new_privmsg = 0, user_last_privmsg = 1239119046 WHERE user_id = 10388
- lunaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2009
ja sej men je tud vcasih to delalo ampak sem vseeno lahko prebrala in poslala ZS......a ti ne mors poslat ZS?sončk napisal/-a:Ne, nič ni pomagalo... K mislm, da bi mogla met še itak dost prostora, ker sm prov zato brisala stara sporočila, da jih ne bi blo preveč. Tud zasebne podatke sem zbrisala v firefoxu, pa v operi sm probala in tut ne dela.
Evo tole mi napiše:
Splošna napaka. Ojoj.
DEBUG MODE
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ se mi zdi, da ne, ker sm ji zs poslala, pa ga mam še zmer pri odposlano, ne pri poslanih...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov