Numerološki kotiček

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Fracha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Fracha » 27. Feb. 2009 12:19

Po moje ne, ker sm ga jst dala nekje konec novembra. Pa dokler odgovarja tudi tistim, ki jim ne more nič odgovorit zaradi nepopolnih podatkov, se bo še vleklo :)
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infatuation » 27. Feb. 2009 19:23

No sej je blo napovedano, da naj bi se zdej spet izpogajali za večje število odgovorov na dan, ane? (Cosmopolitan, 30.1., :"Čez kakšen dober mesec se bomo skušali z Zatejo še enkrat izpogajat za kakšen močnejši 'sunek'") :)
Drugače pa so odgovori v katerih zateja samo pove da ne more odgovoriti zaradi pomankljivih podatkov, res nesmiselni. Sej vem da je njej tko lažje - pač en dan manj dela, samo kaj je pol fora te rubrike? Sej zdej že vsi vemo kere podatke je treba poslat - tisti ki ne vejo je to pač njihov problem. Ne pa da potem dobijo še odgovor, tisti s popolnimi podatki pa čakajo pol leta. :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Feb. 2009 19:27

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infatuation » 28. Feb. 2009 9:15

~NIA~ napisal/-a:men je čist falila.. študij mi gre super.. ja, še dobr da pavziram :)

Hehe, a ti je rekla da maš neujemanje, ki ti povzroča obdobja menjavanja premalo / preveč spolnosti in da ti to ujemanje povzroča tudi da boš prekinla študij? :lol:
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 05. Mar. 2009 7:19

softTouch napisal/-a:a je sploh še realno pričakovat odgovor po skoraj treh mesecih?

Mene tud to zanima, ker se mi ne da več vsak dan gledat pa čakat, sploh ker se mi zdi, da so se eni nicki že ponovili, zame pa še kr nič :(
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 05. Mar. 2009 7:20

softTouch napisal/-a:a je sploh še realno pričakovat odgovor po skoraj treh mesecih?

Mene tud to zanima, ker se mi ne da več vsak dan gledat pa čakat, sploh ker se mi zdi, da so se eni nicki že ponovili, zame pa še kr nič :(
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 05. Mar. 2009 7:20

Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 05. Mar. 2009 7:29

ma ja več nickov se je že ponovil... :roll:
tud jez sm že obupala,
neki cajta sem vsak dan čekirala Astro, zdj pa nč več... brezveze
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Mar. 2009 11:05

hja meni je odgovorila po dveh mesecih, da se s fantom poznava iz prejšnjega življenja in imava dolg drug do drugega-karmični odnos.yeah,right :roll:
Uporabniški avatar
Fracha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Fracha » 08. Mar. 2009 11:45

in spet ... brez podatkov ti ne morm odgovoriti. Zakaj pol trem ne odgovori, če eni tak al tak ne? Kr neki..
Uporabniški avatar
fruta.bela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a fruta.bela » 08. Mar. 2009 12:23

jaz sem dvakrat poslala pa še zdej nisem dobila niti enega odgovora.čakam pa že 2 meseca :?
Vsak dan je dan sreče in veselja. Največ kar lahko narediš zase in za druge je to,da podariš iskren nasmeh in prijateljsko roko.
Uporabniški avatar
Cosmopolitan
Uredništvo revije Cosmopolitan
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 13. Mar. 2009 18:02

Dobro, punce, saj zdaj pa počasi bo.

V kratkem bo pospešila odgovarjanje, programer je končno obljubil posodobitev sistema (morda bomo naredili celo tako, da vas bo sistem na mejl, ki ga boste navedle, obvestil o tem, da vam je odgovorila, pa tudi iskalnik bo končno zaštartal).

Glede opomb, da Zateja za odgovore šteje tudi tiste odgovore, na katere napiše samo, da je že odgovorila, moram pač še preveriti ... Bom pozorna na to, kaj se v rubriki dogaja (doslej nisem bila), pa jo seveda na to opozorila, ker to, da sploh odgovarja tistim, za katere ve, da jim je že odgovorila, pač ni fer do tistih, ki čakajo.

P.S. Medtem, ko bomo uredili in popravili vse pomankljivosti, ki so se v teh mesecih jasno pokazale, pa upam, da vas bo razveselila novica, da bomo 'zaposlili' še eno astrologinjo (ki bo imela občasno tudi še pomoč, tako da zamude ne bodo tako hude kot pri numerologiji). In mogoče bo tudi naval na numerologinjo zaradi tega malo manjši, pa boste prej prišle na vrsto.
foals
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a foals » 13. Mar. 2009 21:37

Bravooooooooooooo...zato pa je cosmo najboljši :) hvala!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 17. Mar. 2009 1:16

?!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 17. Mar. 2009 9:16

vsak mesec napišejo,da zdej pa res bo,da si bo ona vzela čas pa še kr ni odgovorila recimo na moje vprašanje iz začetka decembra :gruebel:
mar bi že na začetku napisal da bo odgovorila samo prvim stotim al ne vem kolikim,če že nima časa pa bi bla stvar rešena

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov