Numerološki kotiček

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

andreyac
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a andreyac » 14. Jan. 2009 21:54

Jaz pa imam predlog za administratorje oz. kdor ureja numerološki kotiček.

Priznam nimam vsak dan časa pregledati numerološkega kotička in spremljati, če je slučajno numerologinja že odgovorila na moje vprašanje.

Morda bi lahko uvedli iskalnik, kjer bi se lahko našle po svojih vzdevkih.

Ali pa vsaj, da bi zraven odgovorov pisalo, kdaj se je bilo vprašanje poslano - bo bolj pregledno... Pa vsaj približno bi vedele, kdaj bomo na vrsti.

To so moji predlogi - brez obveznosti :)

Lp
Uporabniški avatar
Cosmopolitan
Uredništvo revije Cosmopolitan
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 15. Jan. 2009 12:36

Predlog vzet na znanje ...

Morebitni iskalnik v numerološkem kotičku je v domeni programerjev in ti so že naprošeni, da ga sprogramirajo ... zna sicer malo potrajati, ker imajo veliko dela, ampak slej ko prej bo. :wink:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 15. Jan. 2009 16:35

:lach: Jaz sem že pozabil kakšen vzdevek sem si sploh izbral, ko sem poslal...toliko časa že od tega.
Mah...čez kake pol leta bom pogledal...upam da bom že takrat na vrsto prišel..pa bom prebral si potem. Bom že našel nekako..kaj jaz vem kako. :gruebel: :)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 23. Jan. 2009 14:37

ryu10kyu napisal/-a::lach: Jaz sem že pozabil kakšen vzdevek sem si sploh izbral, ko sem poslal...toliko časa že od tega.
Mah...čez kake pol leta bom pogledal...upam da bom že takrat na vrsto prišel..pa bom prebral si potem. Bom že našel nekako..kaj jaz vem kako. :gruebel: :)

na to sm tud jaz pomisnla :twisted:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
rozica22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a rozica22 » 26. Jan. 2009 0:03

hmmm....kako pa to, da numerologinja spet samo dvema na dan odgovarja?
Uporabniški avatar
Cosmopolitan

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 26. Jan. 2009 14:00

Ker je takšen 'deal'. Z dvema krajšima odgovoroma dnevno in enim daljšim na 14 dni v bistvu kompenzira objavo svoje vizitke v rubriki portala (kar je pravzaprav oglas in bi jo takšna objava sicer kar nekaj stala).
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infatuation » 28. Jan. 2009 10:01

Na vizitki nič ne piše koliko odgovorv na dan bo dajala. Pa tudi pri opisu zraven ne. Sploh pa - če je bilo vmes tudi po 10 odgovorov na dan ne vem kje je smisel, da se gre potem spet na manjše število. Ehh ja... :nixweiss:
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a aymee » 30. Jan. 2009 15:46

to se pravi do poletja nekje bomo z dobili :D :roll:
Uporabniški avatar
Cosmopolitan

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 30. Jan. 2009 17:38

Cosmopolitan napisal/-a:... čeprav ste ga več kot očitno že same odkrile (zadeva se je komaj začela in niti je še nismo začeli zares oglaševati, pa se je v numerološki kotiček steklo že več kot 50 prošenj za numerološko analizo):

- v rubiriki astro je po novem odprt tudi Numerološki kotiček!

Z nekaj potrpljenja (numerologinja bo odgovarjala na vaša vprašanja zlagoma: po enega do dva na dan, enkrat do dvakrat na mesec pa bo imela ena od prosečih tudi to srečo, da bo po tej poti prišla do kompletne numerološke analize) boste slej ko prej prišle na vrsto!

Tako da ... kar pogumno!

http://www.cosmopolitan.si/astro/zanimivosti/vprasaj_naso_numerologinjo-19974.aspx

Drage moje! Piše tu zgoraj in piše v članku - kakšen je izvorni deal.

In v odgovor zakaj spet nazaj na dva odgovora:

- ker je 14 odgovorov na dan, kolikor jih je okoli novega leta v enem mesecu v povprečju spisala numerologinja veliko dela. Dajte se malo vživeti v njeno vlogo - to je njej poleg dela, ki ga sicer ima z analizami za svoje stranke, samo postranska dejavnost - bolj možnost reklame, in ne pravo delovno razmerje. Pa dajte se majčkeno vživet še v našo vlogo - ker internet oddelek je v resnici še vedno strašno majhen oddelek, ker je za podjetje zaenkrat še vedno samo investicija in strošek, zato so sredstva omejena, z oglasi se ne pokrijemo ... tako da, v resnici že zdaj delamo čudeže, čeprav verjamem, da od zunaj ne izgleda tako.

Da boste lažje čakale:

Čez kakšen dober mesec se bomo skušali z Zatejo še enkrat izpogajat za kakšen močnejši 'sunek', do takrat pa ... :wink:
Uporabniški avatar
Cosmopolitan

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 06. Feb. 2009 9:45

Obveščam o novem razvoju dogodkov:

Z Zatejo smo že zmenjeni za še eno urgentno akcijo. Čez dobra dva, tri tedne si bo vzela mesec dni, da bo odgovorila 6x več prosilcem analiz kot običajno.

P.S. Upamo, da bo do takrat sprogramiran tudi iskalnik v rubriki (tudi tukaj se vam zahvaljujem za potrpljenje ... programiranje iskalnika sicer ne vzame veliko časa, je pa problem, da traja, preden si pri precej zaposlenih programerjih končno 'uslišan' :roll: )
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 06. Feb. 2009 10:07

super! :D
zakaj pa odgovarja na vprašanja, ki ne vsebujejo ustreznik podatkov (datum rojstva)??? :gruebel:
in odgovori, da zaradi nepopolnih podatkov ne more narediti analize?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infatuation » 06. Feb. 2009 10:38

lakeesha napisal/-a:super! :D
zakaj pa odgovarja na vprašanja, ki ne vsebujejo ustreznik podatkov (datum rojstva)??? :gruebel:
in odgovori, da zaradi nepopolnih podatkov ne more narediti analize?

Ja mene tut to moti. Tista vprašanja bi pa res lahko brez skrbi izpustila - saj je v navodilih napisano, da je potrebno navesti podatke. Ni treba potem pri vsakem posameznem vprašanju tega ponavljati. Če sparševalec ni navedel podatkov, ki so zahtevani, potem pač nima kaj pričakovati odgovora. :flower:
Uporabniški avatar
Fracha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Fracha » 06. Feb. 2009 11:46

Pa jst mam občutek, kot da se vse ponavlja ... osebe, njihova vprašanja, razen če ni več objavljeno po vrsti..
foals
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a foals » 24. Feb. 2009 8:08

Meni tudi nič več ni jasno...a so eni po 10x pošiljaj ista vprašanja pod istimi nicki :roll: :lol:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 27. Feb. 2009 10:10

a je sploh še realno pričakovat odgovor po skoraj treh mesecih?

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov