Numerološki kotiček

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Cosmopolitan
Uredništvo revije Cosmopolitan
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 20. Mar. 2009 12:47

V numerologiji je zdaj mogoče iskati tudi z ISKALNIKOM in sicer po vaših nadimkih (tudi delu nadimka, če se ne spomnite celega).

Poskusite!

In zdaj ostale pripombe:

Zateja že pospešuje odgovarjanje, kar pa ne pomeni nič drugega kot to, da boste prišli malo prej na vrsto kot bi sicer. Več kot ponoviti to, da je povpraševanje veliko in da je čakanje zato neizogibna pa tudi ne morem. Si predstavljate, da bi morali vsak dan odgovoriti vsaj sto ljudem (brezplačno oz. za kompenzacijo z oglaševanjem)?

In še tole:

Zateja tole temo prebira, zato ve, kakšni so vaši pomisleki, tole pa mi je danes pisala po mejlu. Ker ni registrirana, objavljamo njeno pisanje kar tukaj:

"Tiste, ki so vprašali po dvakrat ali 10 x enako, sem enostavno izbrisala. Je pa težko z iskalnikom po šifri iskati iste osebe, kar je v škodo mnogih, saj so nekateri res dobili odgovor že po 3 x.

Glede opomb, da za odgovore štejem tudi tiste odgovore, na katere naj bi napisala samo, da sem že odgovorila, pa mislim, da ne drži popolnoma. Lahko da se je to zgodilo enkrat ali dvakrat, ampak načeloma tega ne počnem, jih enostavno samo brišem.

Sem se pa pri zadnjih 1000 odgovorih domislila načina, da si lahko nekdo pogleda ljubezensko ujemanje ali v kakšnem obdboju se nahaja v eni od daljših analiz, da istega oz. podobnega ne pišem še enkrat.

Npr. če nekdo vpraša: Ljubezen, denar, zdravje, v 2009: mu napišem: Nahajaš se v obdobju, ki sem ga opisala v eni od daljših analiz pod šifro: to in to. Enako za ljubezenska ujemanje, ki so posebnost, kot je npr. fatalna privlačnost ali karmični odnos...

Na ta način, ko pa dobijo napotilo kje si lahko preberejo v katerem obdobju se nahajajo dobijo veliko bolj izčrpno razlago."

In še to:

"Poleg tega ste mi dali popolno svobodo pri načinu dela.

Pri zadnjih odgovorih sem odgovarjala glede na termin malo mešano: nekaj časa po sistemu žreba, nekaj časa po vrsti, ampak do konca maja se bodo našli vsi na spletu."

Toliko torej zaenkrat.

Zdaj pa preizkusite iskalnik :wink:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 20. Mar. 2009 14:58

na iskalniku se najbolj opazi dejstvo da so ene in iste osebe dobile po več odgovorou...

resnicno upam da do maja res zasledim odgovor :)
Uporabniški avatar
Fracha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Fracha » 21. Mar. 2009 12:52

en popravek, napisali ste da je parkrat štela kot odogovor tudi tisto kar je že odgovorila, pa je sam napisala: sem že odgovorila. To sploh ne vem če se je kdaj zgodilo, da bi kdaj to napisala, da je že povedala pa to štela kot odgovor.

Mislim da je vse skupaj bolj letelo na tisto, ko je odgovarjala tudi tistim, ki niso imeli popolne podatke, z odgovorom, ne morem odgovoriti zaradi nepopolnih podatkov in je potem to štela kot odgovor, namesto da bi še kateri odgovorila, ki pa podatke je imela. To pa se je nekajkrat zgodilo.

Drugače pa itak je veliko vprašanj, enkrat bomo že vse na vrsti... Jst že čakam od konc novembra ;), pač tko to je. Enkrat bomo že :)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 01. Apr. 2009 6:12

kašni so pa zdj odgovori po tanovem???
like odgovor:
Nahajaš se v tretjem letu obdobja, kot sem ga opisala v eni od daljših analiz pod šifro: »vrtnica24«. ???? :gruebel:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 01. Apr. 2009 15:56

a se da zvedet pri katerem mesecu uprašanj je Zateja? uprašanja poslana decembra? januarja?
chanel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a chanel » 01. Apr. 2009 21:44

prinzessin napisal/-a:Na žalost se moram pridružit pritoževanju zaradi dolgega čakanja.

jst tud :?
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 02. Apr. 2009 9:35

pomoje je še kr v novembru al pa v najboljšem primeru na začetku decembra :D jest sm ji namreč svoje vprašanje poslala sredi decembra pa še kr ni nič,tko da ...
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 02. Apr. 2009 10:01

ja ce spet ne gre po sistemu žreba! k je pa men cist mim...
ampak jez sm tko razmislala ce je 20.marca cosmo objavu da bodo do maja usa uprasanja odgovorjena do 20.marca bi pa ze mogla bit v januarju an

a bo cosmopolitan kej odgovor? :razz:
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 02. Apr. 2009 10:27

^^optimistka :wink:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 02. Apr. 2009 11:50

^^ja sej vem :razz: drgac pa itak ze tocn vem da zdej tko vestno gledam za svoj odgovor ze par mescou in pol k se bo pac pojavu..ce se bo si bom pa zelela da ga neb vidla :lol:
Uporabniški avatar
Cosmopolitan

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 02. Apr. 2009 12:40

softTouch napisal/-a:^^optimistka :wink:

Zakaj pa ne bi bile optimistke?

:wink:

... samo sekundo, grem pogledat, kako stojijo stvari ta trenutek.
Uporabniški avatar
Cosmopolitan

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 02. Apr. 2009 12:52

nikaragua napisal/-a: a se da zvedet pri katerem mesecu uprašanj je Zateja? uprašanja poslana decembra? januarja?

Čisto prvi (oz. zadnji, kakor kdo gleda) neodgovorjeni post ima datum: 20. marec. Odgovori do takrat so torej že spisani, le da večina njih še čaka na objavo.

To pomeni, da bodo tiste, ki so poslale svoja vprašanja do 20. marca vse na vrsti do konca maja.

Ne morem pa videti tega, kdaj so bila poslana vprašanja, katerih odgovori se ravnokar objavljajo, žal. Mogoče se kakšna od teh, ki se objavljajo javi, pa nam zaupa, kdaj približno je postnila svoje vprašanje.
Uporabniški avatar
Cosmopolitan

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 02. Apr. 2009 13:05

lakeesha napisal/-a:kašni so pa zdj odgovori po tanovem???
like odgovor:
Nahajaš se v tretjem letu obdobja, kot sem ga opisala v eni od daljših analiz pod šifro: »vrtnica24«. ???? :gruebel:

Če smem svetovati:

Ne postavljajte preveč splošna vprašanja, ker potem je tudi odgovor precej splošen, slej ko prej zato tudi podoben kakšnemu drugemu od druge uporabnice, ki se morda nahaja v istem numerološkem obdobju kot ve.

V numerologiji je pač tako, da smo vsi nekako zapisani nekakšnemu devetletnemu ciklu - bolj ali manj smo torej v letu od 1 (leto novih začetkov) do 9 (ko bolj ali manj zaključujemo svoje zadeve) in ker je Zateja pri tolikšnem številu željnih odgovorov slej ko prej že popisala vse, ki se nahajajo sredi enega od vseh teh let, je bila hitro pred naslednjo izbiro: ali naj se začne ponavljati ali pa vas napoti na odgovor, ki je že objavljen in se tiče tudi vas.

No, izbrala je slednji način ... zdaj, lahko nas to moti, lahko pa tudi ne (slej ko prej bi pogruntale, da so si odgovori podobni, tako da na ta način tega vsaj prikriva ne)
Uporabniški avatar
Cosmopolitan

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 02. Apr. 2009 13:13

Fracha napisal/-a: en popravek, napisali ste da je parkrat štela kot odogovor tudi tisto kar je že odgovorila, pa je sam napisala: sem že odgovorila. To sploh ne vem če se je kdaj zgodilo, da bi kdaj to napisala, da je že povedala pa to štela kot odgovor.

ja, res je ... ne vem točno ali sem takrat preverjala na spletu ali za njim (vem da sem tak odgovor zasledila, ampak verjetno sploh ni bil objavljen, ampak si je Zateja samo zabeležila, da ne bi nanj še enkrat odgovarjala).

Fracha napisal/-a:
Mislim da je vse skupaj bolj letelo na tisto, ko je odgovarjala tudi tistim, ki niso imeli popolne podatke, z odgovorom, ne morem odgovoriti zaradi nepopolnih podatkov in je potem to štela kot odgovor, namesto da bi še kateri odgovorila, ki pa podatke je imela. To pa se je nekajkrat zgodilo.

Drugače pa itak je veliko vprašanj, enkrat bomo že vse na vrsti... Jst že čakam od konc novembra ;), pač tko to je. Enkrat bomo že :)

ja, imaš prav, ker je kar nekaj odgovorov, ko sprašujejo punce za ljubezensko razmerje, pa ne navedejo tudi podatkov za fanta - analize razmerja pa ne more narediti brez podatkov obeh - in takrat se jim res čisto na kratko opraviči, češ, da brez podatkov ne bo nič ... ne vem pa, ali jih je štela kot dejanski odgovor ali ne - saj preveč rigidni pri štetju odgovorov zaenkrat niti ne moremo biti, ker imamo precej ohlapen dogovor že od začetka ...
Uporabniški avatar
Cosmopolitan

Neprebrana objavaNapisal/-a Cosmopolitan » 02. Apr. 2009 13:25

Še tole, medtem ko čakate na odgovore, se lahko poigrate z numerologijo še same. V resnici ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled:

Če vam ni odveč, se boste največ naučile, če si svoje številke izračunate same:

http://www.cosmopolitan.si/samo-zate/sa ... 15162.aspx

http://www.cosmopolitan.si/samo-zate/nu ... 125@3.aspx

http://www.cosmopolitan.si/kariera/prav ... 349@3.aspx

Za tiste, ki se jim to ne da, pa tale aplikacija na spletu:

http://numerologija.hladnik.net/?id=21

Če najde še kakšna kakšno dobro spletno stran na to temo, naj jo tudi postne (če se le da, naj bodo ponujene vsebine na strani brezplačne in predvsem poučne), ok?

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov