Nočne more

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 06. Okt. 2008 16:08

jaz se dostkrat zbudim vsa objakana iz sanj. Srce noro razbija. :? Še dobro, da so sam sanje, sam vseeno ni prijetno.
femme.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a femme. » 28. Avg. 2010 3:37

jst kdr sanjam nočne more je to ponavad povezan s kšnimi živalimi.Recimo najbolj grozne sanje so recimo obsegale da me je napadala kača al pa da sm mela gliste po celem telesu kar je res grozno.Zadnič sm sanjala da so mi dali gliste in da so se prijele kot pijavke in so mi zlezle v telo skozi vse luknje in vsi so govorili kao v zdravstvene namene in da bjo šle vn al karkol in potm sm se zbudila čiiist prepotena z zgago v želodcu in bolečino.Res grozne sanje.
A girl doesn't need anyone who doesn't need her. - Marilyn Monroe
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 28. Avg. 2010 10:05

jst sem imela nekaj časa nazaj obdobje, ko sem cel mesec - vsako noč sanjala, da sm se zaletela z avtom ... brez bremzat, direkt čelno v drugi avto/tovornjak ali v zid :eek: vsakič sem se zbudila v titem trenutku ko sem se zaletela ...

drugače pa dostikrat sanjam, da umrem ... take grozne, da se utapljam, da me ustrelijo, zabodejo,... in vedno se v tistem trenutku ko umrem zbudim in me duši ;( grozno res ...
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 29. Avg. 2010 18:44

Jaz sem pa nora na sanje, v katerih me straši in tud na filing, ko se zbudiš cel v paniki...
:D

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov