Nenavadne sanje

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a cinka » 17. Dec. 2007 20:46

Js sm pa sanjala dons ponoč da sm noseča bla! Prav trebuh sm mela in vse to.. a mogoče katera ve kaj bi to pomenl?!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 17. Dec. 2007 20:57

Meni so se nekaj časa nazaj ponavljale enake sanje. Bila sem v neki veliki zgradbi z več nadstropji, ki je imela dvigalo. Vedno sem vstopila vanj. Dvigalo je bilo zelo veliko (cca. 5X5m, kar je nenavadno za dvigala). Izgledalo je tako staro, kovinske stene je že načenjala rja. Peljala sem se navzdol in to dvigalo se je spuščalo s tako veliko hitrostjo, da nisem mogla stati na tleh, ampak me je kar dvigovalo in sem se oklepala sten, da sem se obdržala.

V času teh sanj sem bila negotova v zvezo, ki se je kmalu zatem tudi končala. Prav tako sem imela neprestane zdravstvene težave in me je skrbelo. Najbrž so se sanje nanašale na to. Zdaj, ko so se stvari kolikor toliko uredile, teh sanj ni več.

Vaša mnenja?
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady gumica » 18. Dec. 2007 15:52

Nekje sm prebrala, da so sanje nek odraz naše podzavesti, stvari ki smo jih doživeli in nas tarejo.
Ženska a zdaj pa ne sanjaš več tega?MOgoče je to pomenilo, da se oklepaš preteklosti ali kaj podobnega.
Drugače mam pa jaz tud ogromn sanj, ki se mi ponavlajo ene so npr. da me tišči na wc pa nikakor ne morem na wc ker me zmeraj nekaj ali nekdo ovira ali pa da bosa hodim po mestu ampak se glih n epoglabljam v nijhov pomen.
Uporabniški avatar
lullaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lullaby » 18. Dec. 2007 18:24

jz mam vedno neki ''cudne'' zanimive sanje..p smesne..sam nekak ne vrjamm v te zadeve kaj naj bi neke sanje pomenile... sanje so pac sanje xD
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 19. Dec. 2007 21:23

Sej ne vem u kero temo nej pišm, k sta pa dve skor iste :D

Dons ponoč sm spet sanjala neki, za kar sm na netu najdla ne lih lepo razlago - "nesreča se ti bliža" :cry: :x
Sanjala sm, da sm od mau bol delč gledala u eno stanovanje v najvišjem štuku neke višje hiše, to se prau sm gledala mau navzgor. Tm je biu požar, že kr ornk, pa ljudje so tekl gor pa dol po stanovanju. Js sm sicr tut na to pomisnla, da bi jim pomagala, pa sm se počutla nezmožno tega, kr sm bla dost stran od njih.

K da ne morm za spremembo 1x sanjat neki, k ma lep pomen/napoved (najprej izpadanje zob, zdej pa še nesreča) :roll:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 30. Dec. 2007 19:16

Js sm pa sanjala nekaj, kar še nikoli nisem.. lol

Ko bi se vsaj uresničile :wink: oz. se ne bi tako prekmalu zbudila.. pa ravno čist kao zrajcana sva bila :D eh.. Lepo je bilo, dokler je trajalo. Sanje namreč. Čist sem happy, da ni bil v njih določen tip :) ah..the best :)
lady gumica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady gumica » 31. Dec. 2007 16:17

Meni se zdi, da te razlage sanj ne držijo vedno glih. Meni se pogosto sanja o bolnicah, zdravnikih, bolnih ljudeh, rešilcih... in vse to ima po razlagi sanj zelo slab pomen ampak glede na to da delam v zdravstvu pri meni nimajo takega pomena. Ne tako resno jemat teh razlag :)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 05. Jan. 2008 12:10

js mam zadnje čase skos neke čudne sanje.zadnjič sem sanjala zobe (kar naj bi pomenlo smrt :nein: ) danes ponoči sem pa sanjala da me kače napadajo (to pa mislim da pomeni sovražnik) in še da me nekdo lovi pa vse je blo tko grozljivo.sem se zbudila cela prestrašena.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 05. Jan. 2008 13:12

Jaz sem tudi danes imela cudne sanje. Sanjala sem, da smo hodil proti Kongrescu in da je par metrov pred mano strmoglavilo letalo in da je od sosolca punca umrla. No in jaz pa fant naj bi sla cez en tedn v Svico in je blo mene ful strah in nisem hotla it z letalom in pol sem se trudila, da bi nama povrnl stroske, ful sem iskala racune od agencije in te papirje, sam smo na kocu ugotovil, da nisva placala rizika odpovedi in sem mogla it na letalo. Pol sem se pa zbudila.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 05. Jan. 2008 22:32

js sm mela pa že dvakrat zdele skor identične sanje in sicer za sm ugotovila, da sm noseča. enkrat sva se s fantom peljala proti kliniki in se pogovarjala če naj ga obdrživa in se mi je zdel da ni on nič navdušen zato pa js rečem, da ga itak še ne morem imeti in grem delat splav..na vratih me pa fant ustavi in reče naj počakam, da se morava pogovoriti o tem. drugič sm pa ugotovim, da sm noseča kar naenkrat že 9 mesecev in se zgovarjam, da nemogoče ker mama raven trebuh :) uglavnem vem da nemorem imeti otroka ampak nočem narediti splava in poskušam ugotoviti, kaj bi fant hotel pa se zmeraj prej zbudim preden se zjasni. groza prov čudn se počutm..ok vem, da nisem noseča, sam očitno, da me ta zadeva kar preganja..oz. dilema, kaj bi naredila, če bi se zgodilo
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 06. Jan. 2008 2:26

Js sem pa sanjala, da sem mela na krozniku zelenjavo in da sem sam grah zbirala ven in ga napikala z vilco ter jedla. Pa ga drgac ne maram glih neki ful.

Sem pogledala v sanjske knjige, pa pise, da to pomen sreco v ljubezni.

Tko da zdej cakam :D
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 14. Jan. 2008 16:21

izbrisan post;)
Zadnjič spremenil BaUcYkA, dne 24. Sep. 2009 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 08. Maj. 2008 7:47

kaj pa če bi sanjale Marijo in njen svtleči krancelj nad glavo, ki postaja vsesvetlejjši, večji, močna rumeno zlata svetloba, lepe sanje, pomirjena sem bila ko sem se zbudila imela sem takšne sanje samo enkrat...kaj točno bi pomenile...je že katera sanjala Marijo?
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 11. Maj. 2008 10:54

Ej tole pa mor napisat, ker takih sanj pa še ne.
Dons se mi je sanjalo, da smo šli jaz, pa Naske pa Purple (ta naša iz foruma) nekam v Avstrijo. Sej ne vem točno kam, vem, da smo potem pristali v Celovcu, No in potem mene kliče ena kolegica in reče, da je bila v nakupovalnem centru ATRIO v Beljaku. In jst hočem tisti trenutek tja. No in Naske je bil za, Purple najprej tudi, pol se pa Purple spomni, da se je ona enkrat porezala na eni blagajni v ATRIU in da noče tja. In potem sevda zarad nje nismo šli tja in jst sm bla čist besna :) Tko da Purple, s tabo zgleda ne smem v šoping :)
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 01. Jun. 2008 17:08

Pogosto sanjam da me kdo zasleduje in me ustrahuje...nič kaj prijetno!
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov