Nagradno: Srečne spodnjice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cosmopolitan - Uredništvo revije Cosmopolitan
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Dve od nagrajenk za naš nagradni izziv sta se s svojimi podatki že javili uredništvu, tako da zdaj čakamo samo še na podatke ancHii..*
Če se nam do ponedeljka ne bo javila, bodo nagradne ure za drugi dve nagrajenki počasi romale na pošto, in če se nam ancHii..* ne bo javila niti do konca prihodnjega tedna, bomo namesto nje izbrali 'nadomesto' prejemnico Swatch ure.
Tako da, ancHii..* javi se!
Če se nam do ponedeljka ne bo javila, bodo nagradne ure za drugi dve nagrajenki počasi romale na pošto, in če se nam ancHii..* ne bo javila niti do konca prihodnjega tedna, bomo namesto nje izbrali 'nadomesto' prejemnico Swatch ure.
Tako da, ancHii..* javi se!
-
Ker se do danes naša tretja nagrajenka ni javila s svojimi podatki, smo tretjo srečnico ponovno izžrebali.
Tokrat zato čestitamo matejčici!
Tokrat zato čestitamo matejčici!
-
Draga anchii..*
Vse skupaj še ni povsem brezupno!
Tvoja namestnica, metejčica, se ravno tako ne javlja na naše pozive, tako da bomo na njeno zasebno sporočilo čakali le še do tega petka, 28.9., in če se ne javi, bo v ponedeljek, 1.10. ura vseeno šla na pošto opremljena s tvojimi podatki.
Tako da ... vse še ni izgubljeno!
Če se vendarle zgodi, da se javi tudi metuljčica, te bomo skušali potolažiti s kakšno tolažilno nagrado! Prav?
Vse skupaj še ni povsem brezupno!
Tvoja namestnica, metejčica, se ravno tako ne javlja na naše pozive, tako da bomo na njeno zasebno sporočilo čakali le še do tega petka, 28.9., in če se ne javi, bo v ponedeljek, 1.10. ura vseeno šla na pošto opremljena s tvojimi podatki.
Tako da ... vse še ni izgubljeno!
Če se vendarle zgodi, da se javi tudi metuljčica, te bomo skušali potolažiti s kakšno tolažilno nagrado! Prav?
-
Anchii..*
Ura je že na pošti! Očitno ti je bila vendarle namenjena, ne?
Ura je že na pošti! Očitno ti je bila vendarle namenjena, ne?
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
Neki časa sem imela na nogi zavezano pleteno zapestnico ki mi jo je podarila moja prijateljica. Res sem jo nosila neki let, dokler se mi ni strgala...
Imam pa enga belga medvedka ki mi ga je podaril bivši fant, ampak ga nimam za srečo pač pa za uspavanko, če slučajno ne morem spat ga stisnem k sebi in mi da nek občutek varnosti in ljubezen, zato zaspim.
Imam pa enga belga medvedka ki mi ga je podaril bivši fant, ampak ga nimam za srečo pač pa za uspavanko, če slučajno ne morem spat ga stisnem k sebi in mi da nek občutek varnosti in ljubezen, zato zaspim.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov