Moški-vodnar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Kaksni so? Znajo pokazati ljubezen? Po karakterju kaksni so?
Imam fanta vodnarja in se mi zdi tako hladen, tako vase zaprt, clovek, ki se ne zna pogovarjati in je za vsako uzaljen, ko mu ne das prav.
So taksni vodnarji. Ali imam jaz poseben primer?
Imam fanta vodnarja in se mi zdi tako hladen, tako vase zaprt, clovek, ki se ne zna pogovarjati in je za vsako uzaljen, ko mu ne das prav.
So taksni vodnarji. Ali imam jaz poseben primer?
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
vodnarji so predvsem prijateljski ljudje... zato ti deluje tak hladen. Ne vejo kako se naj obnašajo, ko pride do odnosa močnejšega od prijateljstva. So zelo pametni (ponavadi) in hkrati malo čudaški. Privlači jih vse kar je drugačno...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Vodarji so filozofi
V familiji mam kr 3 in zdaj si to predstavljaj...
(norišnca, ker bi rad vsak mel svoj prav).
Po moje znajo pokazat ljubezen in skrb za drugega - se posebej za ljubjljeno osebo, za druge malo manj. Ne obupat, malo mu nakazi, cesa si zelis, objami ga, polupckaj...se mi zdi, da nekak rabijo en cas, da se "odprejo"...Po lastnih ugotovitvah imajo prirojen cut za hinavce in se nocejo prehitro navezat. Pocasi se dalec pride
Evo, to ja

Po moje znajo pokazat ljubezen in skrb za drugega - se posebej za ljubjljeno osebo, za druge malo manj. Ne obupat, malo mu nakazi, cesa si zelis, objami ga, polupckaj...se mi zdi, da nekak rabijo en cas, da se "odprejo"...Po lastnih ugotovitvah imajo prirojen cut za hinavce in se nocejo prehitro navezat. Pocasi se dalec pride

chica bella napisal/-a:vodnarji so predvsem prijateljski ljudje...
Evo, to ja

I love SISLEY& RW
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Taki ekscentriki so. Trenutno se zapletam z enim vodnarjem in kar ne vem, kaj naj si mislim o njem in najinem odnosu. Je pa, priznam, v tem nek poseben car. 

- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Sej drgač sm js tut vodnarka pa moja mami tut... tk da... ja smo zaprti... živimo v svojem svetu 

- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
js sm vodnarka....in grooooza
, pademo iz enga razpoleženja v drujga, vsake 2 ure nam kej drujga paše, glede različnih stilov rajš ne bi
....bae je kr težk z mano shajat....glede ljubezeni je pa tak: na vn delujemo nekak prijetni,pol pa spoznaš tisto hladno in nedostopno dušo,ja se je treba kr potrudit če hočeš kej dosečt...pa drgač nam je zaupanje na prvem mestu,pa noben vodnar ne mara posesivnosti in ljubosumja...drgač pa mi mami večkrat reče, da vodnarji ljubimo in sovražimo hkrati...sam mamo pa tud lepe lastnosti,smo namreč najlepše znamenje
...
drgač pa js živim v svojem malem perfect svetu

drgač pa js živim v svojem malem perfect svetu

-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Ajoj....moj je vodnar in začetek je bil, hja, trnova pot
.
Radi imajo nedosegljive stvari, stremijo k uspehu in vse kar je manj kot popolno (ne popolno v smislu 100%, ampak popolno kot so si sami ustvarili v glavi) ni dovolj dobro. Na začetku so nedostopni, HLADNI, dostikrat ne veš kaj bi si mislu in kaj si on misli. Imaš občutek,da so brezbrižni, ubistvu pa so le previdni, saj jih je strah. Strah, da bodo nekoga spustili blizu in strah, da jih bo ta nekdo prizadel. So extremno zaposleni ljudje, redki so dnevi, ki jih vodnar "zabluzi". Prijateljev ima na tone, prijatelji ga imajo radi. Radi imajo humor,, AMPAK, hec na njihov račun redko pride v poštev.
Ko pa se je moj odpru, je pa največji cukr na svetu. Sam treba jim je dat čas. Je pa res, da se ne odprejo vsem, tisti, ki mu grejo "na živce" (vodnar nima sovražnikov) pač nikolio ne vidijo tiste tople strani.
Tok iz moje strani.

Radi imajo nedosegljive stvari, stremijo k uspehu in vse kar je manj kot popolno (ne popolno v smislu 100%, ampak popolno kot so si sami ustvarili v glavi) ni dovolj dobro. Na začetku so nedostopni, HLADNI, dostikrat ne veš kaj bi si mislu in kaj si on misli. Imaš občutek,da so brezbrižni, ubistvu pa so le previdni, saj jih je strah. Strah, da bodo nekoga spustili blizu in strah, da jih bo ta nekdo prizadel. So extremno zaposleni ljudje, redki so dnevi, ki jih vodnar "zabluzi". Prijateljev ima na tone, prijatelji ga imajo radi. Radi imajo humor,, AMPAK, hec na njihov račun redko pride v poštev.
Ko pa se je moj odpru, je pa največji cukr na svetu. Sam treba jim je dat čas. Je pa res, da se ne odprejo vsem, tisti, ki mu grejo "na živce" (vodnar nima sovražnikov) pač nikolio ne vidijo tiste tople strani.
Tok iz moje strani.
Ne kadim, a vedno vžgem.
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
tud v moji familiji so 3 vodnarji, pa še moj fant je!
se strinjam z Boo, da so na začetku nedostopni, pa res ne veš kaj si mislt o njih.
ko se pa odprejo, pa čist druga zgodba! moj je tut tak cukr... čustven, ljubezniv, pozoren, zmeraj na razpolago za pogovore, zna poslušat in svetovat, družaben...
ne more bit pr miru, zmeraj mora kej delat, aktiven na veliko različnih področjih...
se strinjam z Boo, da so na začetku nedostopni, pa res ne veš kaj si mislt o njih.
ko se pa odprejo, pa čist druga zgodba! moj je tut tak cukr... čustven, ljubezniv, pozoren, zmeraj na razpolago za pogovore, zna poslušat in svetovat, družaben...
ne more bit pr miru, zmeraj mora kej delat, aktiven na veliko različnih področjih...

-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
moj nekdanji je bil vondar in če cenim vodnarje po njem bi rekla da so precej (peri preveč zame) sramežljivi. Vedno čakajo da punca naredi prvi korak, pa če sta skupaj en dan ali en mesec. Če pa nisem jaz naredila prvega koraka pa sva zgledala, kot če se ne bi poznala. Sicer pa nazunaj zgleda miren, ampak zna biti tudi "divji" 

-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
mam fanta vodnarja, že 4 leta pa nekaj dni. se mi zdi ful razumevajoč in prilagodljiv, sam bi pa vedno rad bil glavn, pa vse bi rad naredo po svoje. v postelji je nežen, strasten. vodnar ima dobre lastnosti, je tud dober prijatelj. rad se prepira, rad ma sex, včasih preveč
drgač pa nimam problemov z vodnarjem

-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
No kar nekaj jih poznam, tako bivši kot sedanji, oba sta vodnarja.
Aja, pa da na začetku že povem, da se s puncami (vodnarkami) ne razumem najbolj.
Vodnarji so po mojih izkušnjah dobri prijatelji, zaupniki, znajo poslušat in svetovat. Dobro se počutijo, če jih poslušaš jim daš svoj prav, prav tako pa se počutijo ponosni, če oni kdaj pomagajo tebi.
Včasih ko poveš svoje mnenje (recimo, da se glih ne sklada z njegovim) se kar zaprejo vase oz. dooolllgoooo traja, da jih pripraviš do tega, da še sami povejo svoje stališče oz. kaj si pač oni mislijo. To zna biti na trenutke zelo moteče.
Glede sramežljivosti pa takole,...Niso glih taki, da ne bi upali spregovorit. Rekla bi, da v svoji družbi (med ljudmi, ki so jim res blizu) znajo tudi izstopat. Med tem ko pa v neki večji družbi ljudi s katerimi si niso tako blizu, so bolj tiho. Drgače jih imajo ljudje zelooo radi.
Po mojih izkušnjah so radi aktivni, avanturisti, radi se zabavajo, imajo radi šport, težijo k popolnosti...predvsem pa nekaj: radi imajo iskrene in zveste punce! Ko enkrat osvojiš vodnarčka pol si njegova in zate bi naredil vse na svetu. Vedno pa je prisoten (predvsem na začetku) nek strah pred izgubo, zato se pomojem na začetku težko odprejo.
Aja, pa da na začetku že povem, da se s puncami (vodnarkami) ne razumem najbolj.
Vodnarji so po mojih izkušnjah dobri prijatelji, zaupniki, znajo poslušat in svetovat. Dobro se počutijo, če jih poslušaš jim daš svoj prav, prav tako pa se počutijo ponosni, če oni kdaj pomagajo tebi.
Včasih ko poveš svoje mnenje (recimo, da se glih ne sklada z njegovim) se kar zaprejo vase oz. dooolllgoooo traja, da jih pripraviš do tega, da še sami povejo svoje stališče oz. kaj si pač oni mislijo. To zna biti na trenutke zelo moteče.
Glede sramežljivosti pa takole,...Niso glih taki, da ne bi upali spregovorit. Rekla bi, da v svoji družbi (med ljudmi, ki so jim res blizu) znajo tudi izstopat. Med tem ko pa v neki večji družbi ljudi s katerimi si niso tako blizu, so bolj tiho. Drgače jih imajo ljudje zelooo radi.
Po mojih izkušnjah so radi aktivni, avanturisti, radi se zabavajo, imajo radi šport, težijo k popolnosti...predvsem pa nekaj: radi imajo iskrene in zveste punce! Ko enkrat osvojiš vodnarčka pol si njegova in zate bi naredil vse na svetu. Vedno pa je prisoten (predvsem na začetku) nek strah pred izgubo, zato se pomojem na začetku težko odprejo.
Just dance!
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
če je tvoj fant vodnar to še ne pomeni, da so vsi vodnarji taki kot on. Ljudje večkrat zmotno delujejo po napaki 'halo učinka' ker pač imajo vtis aha ta je pa vodnar... in jih avtomatsko povežejo z drumi vodnarji... Predstavljaj si da je človek mozaik, in če se osredotočimo na njegovo osebnost z astrološke plati, je to da ima sonce v vodnarju samo en kamenček v celotnem mozaiku. Velik bolj pomembna je luna (sploh do 40ga leta), na ljubezenskem področju pa sta najbolj izrazita položaja marsa in venere...
- pokahontas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
Vse drži kot pribito;) Sama sem tudi vodnarka, imam pa tudi dosti moških kolegov vodnarjev. Vodnarji imajo dosti prijateljev, ljubezni pa si izbirajo zelo previdno. ne marajo posesivnosti in komandiranja. se pa splača potrudit za njih, ker so načeloma zelo zvesti;)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov