Moški- tehtnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
zapletla sem se z dvema tehnicama:in edino kaj lahko rečem je,da bi se jih dalo fino motat okol prsta! na takšna dva,sem vsaj jaz naletela. pa definitvno jima je prijateljstvo pomenilo veliko!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
No jaz sem tudi tehtnica, pa moram iskreno povedat, da večjih bedarij še nisem prebral.
Kot, da kakšne ljudske kvalitete in neke splošne karakterne značilnosti imajo veze s tem, kdaj je kdo rojen oz. v katerem astrološkem znamenju.
Pa ta bedna posploševanja, vse tehnice so takšne samo (spoznali ste tako btw vzorec teh ljudi, pa se že grete generizacije), zaradi tega, ker so pač rojene v tem znamenju. Enako mi je tudi smešno ocenjevanje ljudi (in karakteriziranje) glede na spol, njegovo nacijonalno pripadnost itd.
Kot, da kakšne ljudske kvalitete in neke splošne karakterne značilnosti imajo veze s tem, kdaj je kdo rojen oz. v katerem astrološkem znamenju.
Pa ta bedna posploševanja, vse tehnice so takšne samo (spoznali ste tako btw vzorec teh ljudi, pa se že grete generizacije), zaradi tega, ker so pač rojene v tem znamenju. Enako mi je tudi smešno ocenjevanje ljudi (in karakteriziranje) glede na spol, njegovo nacijonalno pripadnost itd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov