Moški - strelec
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
v zvezi, ne vem... drugace sem pa jaz dvojcek, moj oce pa strelec... in se odlicno ujameva, jaz komunikativna, on niti ne, ampak imava veliko skupnih tock, podobne stvari naju zanimajo, ipd... vem, da ni isto, kot da sta v zvezi dvojcek in strelec, ampak nama z ocetom ta kombinacija odlicno pase...
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
No, medva sva dvojček + strelec. Pa ze zlo dobr zastopva, se mi zdi, da se dobr "karakterno ujameva" Sam ne vem, če je za to kriv horoskop... No, če ma moj strelec tipične "strelske" lastnosti, pol so strelci po mojih izkušnjah prijazni, občutljivi, majo dobr razvit čut za ljudi, ne prenašajo krivice, so optimisti, vesele narave, zvesti, iskreni...so zlo fajn! Edin kar je, so mogoče premalo ambiciozni...
LP
LP
- vivida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2005
midva sva bla rak+strelec.
midva sva se kr dobr ujela, čeprov sva oba tipična predstavnika svojga znaka in v horoskopih piše, da nismo lih najbolši par.
se mi zdi, da je blo dobr, ker js sm bl zapečkar in hitr padem v rutino, on se je pa zmeri neki novga spomnu. je tut FUUUUL pozorn, kar je men, kot rakici, dajal občutek, da sem v nebesih. je (bil) tut romantik, zna dat občutek, da si mu res edina na svetu in zna lepo razvajat, ne vem....ma veliiik dobrih lastnosti.
slabe: oba sva zmer hotla met prov-kreg, on da velik na zunanji videz, js ne- posledično GROZN velik cujn za prat&peglat, njega miku življenje u tujini, mene tut slučajno ne, mal preveč navezan na svojo mami....
loh bi pisala ful, ma pol bi opisvala najino zvezo, to pa lih ne vem če koga zanima.
v glavnem, men se zdi, da ta kombinacija gre, če se oba potrudta za to, tisto kar so prej pisal o svobodi za strelce, je še kako močno res. midva sva bla sicr kr dost dolg skp, ma k je začutu svobodo in čemu se je zard mene odpovedvou je odletu. na koncu mi je reku, da pač NUJNO rab svobodo in, da upa, da se vidva čez par let k se bo prpravlen vezat.
po mojih izkušnjah je to dobr znak, ki ga pa je GROZN težko krotit in met sam zase. sicr je zvest in vse,sam....je treba počakat, da se u živlejnu do konca zdivja, pol pa gre.
al pa enostavno nism bla ta prava
midva sva se kr dobr ujela, čeprov sva oba tipična predstavnika svojga znaka in v horoskopih piše, da nismo lih najbolši par.
se mi zdi, da je blo dobr, ker js sm bl zapečkar in hitr padem v rutino, on se je pa zmeri neki novga spomnu. je tut FUUUUL pozorn, kar je men, kot rakici, dajal občutek, da sem v nebesih. je (bil) tut romantik, zna dat občutek, da si mu res edina na svetu in zna lepo razvajat, ne vem....ma veliiik dobrih lastnosti.
slabe: oba sva zmer hotla met prov-kreg, on da velik na zunanji videz, js ne- posledično GROZN velik cujn za prat&peglat, njega miku življenje u tujini, mene tut slučajno ne, mal preveč navezan na svojo mami....
loh bi pisala ful, ma pol bi opisvala najino zvezo, to pa lih ne vem če koga zanima.
v glavnem, men se zdi, da ta kombinacija gre, če se oba potrudta za to, tisto kar so prej pisal o svobodi za strelce, je še kako močno res. midva sva bla sicr kr dost dolg skp, ma k je začutu svobodo in čemu se je zard mene odpovedvou je odletu. na koncu mi je reku, da pač NUJNO rab svobodo in, da upa, da se vidva čez par let k se bo prpravlen vezat.
po mojih izkušnjah je to dobr znak, ki ga pa je GROZN težko krotit in met sam zase. sicr je zvest in vse,sam....je treba počakat, da se u živlejnu do konca zdivja, pol pa gre.
al pa enostavno nism bla ta prava
The greatest thing, You´ll ever learn, is just to love, and be loved in return
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
on je strelec....ful fajn oseba, velik se da z njemu pogovarjat, hoče mi čim bl ustežt...sam porblem je d ne zna preveč dobr pokazat svojih čustev
jst sm pa dvojčica in to taka d hočm met vse razčiščeno in sm posledično po njegovem mnenju sitna in zlo rada si kej narobe razlagam...d.rgač pa ja jst upam d sta dvojček+strelec supr par hehe
jst sm pa dvojčica in to taka d hočm met vse razčiščeno in sm posledično po njegovem mnenju sitna in zlo rada si kej narobe razlagam...d.rgač pa ja jst upam d sta dvojček+strelec supr par hehe
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
gala1 napisal/-a:Jaz dvojčica, bivši strelec. Bilo je lepo, dokler je trajalo, res pa da strelci rabijo ogromno svobode, hkrati pa so ful ljubosumni. Dvojčice pa rade tudi malo okol pogledamo . Vseeno, pa je to kar luštna veza
hmmm.. zanimivo spominja me na 'ugledanega' strelca v moji bližini
jaz sem pa dvojčica
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Tale tema me je nasmejala .
Khm no, enkrat sem spoznal precej znano astrologinjo...in je rekla da že dolgo ni srečala tako tipičnega strelca, karkoli že to pomeni.....
Potem mi je še povedala da sem dvojno ognjeno znamenje, mislim da Strelec-oven, potem sem šel v knjižnico in si sposodil knjigo, in je bilo preveč strašljivo resnično, zato sem prekinil branje .
Edino kar mi je zanimivo, da je že 6. generacij prvorojencev v moji družini decembrcov..zatorej strelcev.
Khm no, enkrat sem spoznal precej znano astrologinjo...in je rekla da že dolgo ni srečala tako tipičnega strelca, karkoli že to pomeni.....
Potem mi je še povedala da sem dvojno ognjeno znamenje, mislim da Strelec-oven, potem sem šel v knjižnico in si sposodil knjigo, in je bilo preveč strašljivo resnično, zato sem prekinil branje .
Edino kar mi je zanimivo, da je že 6. generacij prvorojencev v moji družini decembrcov..zatorej strelcev.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- angelwings
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2022
Čitao sam da su Lavovi i Blizanci veoma slični. Da li je to istina?
Evo članka: https://chi-nese.com/reasons-why-are-le ... -so-alike/
Evo članka: https://chi-nese.com/reasons-why-are-le ... -so-alike/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov