Moški-škorpijon

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 12. Jun. 2008 18:56

Kako tio pa pokaže romatičnost? Zato k moj recimo on je romantičen samo na čist meni tuj način. Npr. me kam pelje (večerja, kamor hočm, na izletek, me ugrabi), mi kaj kupi, prnese kdaj kako čokoladico, za usluge itak ni nikol problem, se crklava, gacava ipd. On pač to bolj na materialnem področju.

Jst sm pa navajena romantike v stilu, da mi sam skuha kako večerjo kdaj (pač da vloži neki truda v zadevo in čim manj denarja), al pa kej romantičnega pripravi (recimo kopel s svečkami..), da mi prinese kako čokoladico (sej to mi a ne), da me kam ugrabi in me tam čaka kako presenečenje (spet recimo večerja), da me zmasira, da opazi če me kdaj kej boli in mi je pripravljen tut ob polnoči rokice zmasirat ipd.

Posledično mam jst filing da ni romantičen k pač njegovega načina nisem bila vajena in mu dostkrat to očitam, k se jst recimo za rd res potrudim, spečem torto, sam kej naredim on mi pa kupi darilo za karikiram 300 eurov. Men to ni tok fajn k s emi zdi da je najlažje it u trgovino pa neki kupit... po možnosti še kako stvar k jo ti sploh ne rabiš.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 12. Jun. 2008 20:04

ja no moj je romantičen na materialni ravni, in na uni ravni, da se včasih potrudi zame
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 16. Jun. 2008 11:23

duncy napisal/-a:skorpijoni ja..moj bivsi je skorpijon....pri njemu ni blo izkazovanja custev, kaksnih lepih besed, niti komunikacije..skratka zelo vase zaprt tip, samovsecen(pa ko bi vsaj mel razlog.... :D ) in trmast in resen (on se je zelo redko nasmejal)...sj na trenutke je biu dobre vole, ampak to tako poredko da kr jooj....pa od zacetka se je trudu zame, pokazu da mu ni vseen, potem pa niiti to ne vec... edina pozitivna lastnost:strasten v postelji.....pa bl pomembno mu je blo kako zgleda punca ne kaj ima v glavi...k je zagledu kako hudo p**** s petkami, itd..je kr pozabu name, kot da me ni blo v njegovi blizini... :roll: mogoce je to eden redkih taksnih primerkov, ampak skorpijoni so se mi zamerli.... zato ker je tezko spoznat oz zvedet kaj on misli, cuti...ce sploh kaj!!!

POPOLNOMA ENAKA TUDI MOJA IZKUŠNJA!!!!!!!
Škorpijona nočem več nikoli!! :)
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 19. Jun. 2008 10:03

Imam izkušnje z moškim škorpijonom (tuidi sama sem škorpijonka) in moja izkušnja je povsem drugačna. Je bil pozoren, ljubeč in znal je ceniti prave vrline.
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 19. Jun. 2008 22:30

Imam izkušnje z enim: smisel za humor, stalno ima nekakšne šovinistične zjave, pa se mu vidi, da ne misli resno, romantika... hm... kakšne čokoladice mi stalno nosi, pa na kakšno večerjo me pelje kdaj pa kdaj... komunikacijo obvlada, pa tudi skrivanje čustev.. vsako stvar pove precej dvoumno, jaz pa naj si mislim, kar hočem... :) zelo strasten v postelji... dosti mu je do seksa... ljubi svobodo... ampak na partnerko se res naveže in jo ima vsaj nekaj let... pošten, odkrit... nikoli ne bi v nič silil nobenega... zelo prijazen in dobrosrčen, čeprav se pred prijatli dela, da ni... navzven hoče zgledat samski... je samozavsten... športnik... pa tako posebno energijo ima... privlačnost... pozoren poslušalec, inteligenten, ambiciozen, bolj gleda na karakter kot na zunanjost... vedno se pred prijatli dela egoističnega, pa ni niti malo... vse ga zanima, je zelo razgledan... potrpežljiv... nikoli nič ne obljubi, če pa že, obljubo vedno drži... miren... zadržan... smeje se bolj z nasmehom in z očmi... :heiss: :bussi:
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava87 » 20. Jun. 2008 13:03

Hm... meni so čist všeč ;-) Ful mi je dobro, da navzven deluje precej ponosno, pa močno pa ne vem kaj še vse, pol pa zna bit tak čist ljubeč...super miks :razz:
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 20. Jun. 2008 18:13

Za vse tiste, ki toliko govorite čez škorpione....mogoče ste bile pa ve malo tečne in preveč zahtene
:D :P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 20. Jun. 2008 18:53

majaoko napisal/-a:Za vse tiste, ki toliko govorite čez škorpione....mogoče ste bile pa ve malo tečne in preveč zahtene

To pa ni res!
Škorpijoni so bedniki in kreteni...vase zagledani in jim gre po glavi samo seks in druge ženske...so brez čustev(roboti premorejo več čustev), smisla za humor nimajo saj se jim zdi preveč smešen za njihov način humorja...da ne govorimo o tem, da samo izkoriščajo ženske in jih spolno nasilno zadovoljujejo.
Pa še in še bi se lahko naštevalo...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 20. Jun. 2008 18:59

^^ Pa kaj se ti ne zdi da je tole mal prehudo? Mal krivično za vse škorpijone to trdit? :? Upam da ne misliš tega tud za ženske škorpijonke :D Ne vem no, js itak nč ne dam na horoskop...
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 20. Jun. 2008 19:00

Kako pa ti to vse veš? Al si prebral v kakšni reviji na zadnji strani (mogoče lady ) :roll:
Kako sploh lahko rečeš, da je nekdo kreten in bednik. Ti sklepaš po svojih dveh kolegih (k si nekje napisal) in zdej misliš, da so vsi takšni :?
Res me zanima pod katero znamenje ti spadaš, ko toliko vse veš in si oh in sploh tolk čustven in nevem kaj še...
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emkica » 20. Jun. 2008 19:01

ryu10kyu napisal/-a:
majaoko napisal/-a:Za vse tiste, ki toliko govorite čez škorpione....mogoče ste bile pa ve malo tečne in preveč zahtene

To pa ni res!
Škorpijoni so bedniki in kreteni...vase zagledani in jim gre po glavi samo seks in druge ženske...so brez čustev(roboti premorejo več čustev), smisla za humor nimajo saj se jim zdi preveč smešen za njihov način humorja...da ne govorimo o tem, da samo izkoriščajo ženske in jih spolno nasilno zadovoljujejo.

ej, se nebi strinjala..oz. se samo delno strinjam. Ker moje izkušnje so take, da dokler ne najdejo ta prave bejbe jim gre res sam za seks. Drgač, ko pa jo najdejo ratajo popolnoma predani. Moj je tudi med seksom zelo nežen in se mi vedno prilagaja :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 20. Jun. 2008 19:03

emkica napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:

To pa ni res!

ej, se nebi strinjala..oz. se samo delno strinjam. Ker moje izkušnje so take, da dokler ne najdejo ta prave bejbe jim gre res sam za seks. Drgač, ko pa jo najdejo ratajo popolnoma predani. Moj je tudi med seksom zelo nežen in se mi vedno prilagaja :)

Jaz sem se hecal..jaz sem namreč škorpijon, pa sem se malo pošalil :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 20. Jun. 2008 19:06

Joj smotko en :D Ok nej ti bo.
No škorpijoni imate (imamo) čuden smisel za homor :P
Uporabniški avatar