Moški-rak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ne ne rakci ste zakon sam ko vas enkrat obvladamo
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ja ja takrat set pa pol ˝pečeni˝
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
amital napisal/-a:ja, sam pol ko vas pa obvladamo, ste pa naši za vse večne čase
Ah ne obvladate nas nikol ne lah pa dost dobr pogruntate naš sistem delovanja in svet je veliko lepši
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Jaz sem levinja,on je rak.
Je pa netipičen rak,v enih pogledih. JE strasten,romantika mu je tuja,stvari ga sploh ne prizadanejo,je pa zvest,občutljiv,zaupanja vreden,zame bi naredil pomojem več ali manj vse...Je tak ustaljen, ve kaj si želi...Ambiciozen...
On je osvajal mene,ne jaz njega,tako da bi težko rekla kako osvojiti raka. Je ful direkten,tko kor jaz,zna bit tud tečen kdaj,zelo ma rad punce,ki se smejijo,zato mi stalno teži naj se smejim,smejim in še enrkat smejim... Sam pa nikoli ni salbe volje dlje kot 10 minut
Je pa netipičen rak,v enih pogledih. JE strasten,romantika mu je tuja,stvari ga sploh ne prizadanejo,je pa zvest,občutljiv,zaupanja vreden,zame bi naredil pomojem več ali manj vse...Je tak ustaljen, ve kaj si želi...Ambiciozen...
On je osvajal mene,ne jaz njega,tako da bi težko rekla kako osvojiti raka. Je ful direkten,tko kor jaz,zna bit tud tečen kdaj,zelo ma rad punce,ki se smejijo,zato mi stalno teži naj se smejim,smejim in še enrkat smejim... Sam pa nikoli ni salbe volje dlje kot 10 minut
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ufff moj rakec je biu pa najprej kolega,potem k sm ga mau bolš spoznala mi je pa ušeč ratu.Je srček v vseh pogledih.Ful čustven,delaven in prijazen.Use bi zame naredu.Ful sva se lepo ujela in ful dobr funkcionirava.Sem pa bikica drgač.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
raka osvojiti zelo težko..pravijo da če si rakcu ušeč d bo on pršu do tebe...
ja pr men je blo tko..in so zelo ljubeči ljudje..nič jim ne moreš zamerit k so tko fajni..
sm pa kozoroginja (hvala bogu haha )
ja pr men je blo tko..in so zelo ljubeči ljudje..nič jim ne moreš zamerit k so tko fajni..
sm pa kozoroginja (hvala bogu haha )
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov