Moški-rak
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Jaz sem tudi rakica in bi trenutno res rada osvojila nekega rakca
Ampak, kot ste že napisale, bo to kar težko, ampak upam, da mi bo sčasoma uspelo.
Sicer pa smo raki zelo občutljivi ljudje. Samo ena napačna beseda nas lahko spravi iz tira. Včasih tega ne pokažemo, ampak potem še cel dan razmišljamo o tem, zakaj nam je nekdo to rekel, kaj je s tem mislil... Iz enega samega stavka znamo narediti cel doktorat . Vsako stvar analiziramo, zato morajo drugi včasih prav paziti, kaj rečejo, ker smo hitro užaljeni. Nismo zamerljivi, hitro odpuščamo, a pozabimo nikoli. Smo tudi zelo spremenljivega razpoloženja; v enem trenutku veseli, naslednji trenutek pa že zamorjeni, žalostni... Veliko nam pomeni družina.
Res je, da nas je težko osvojiti. Z nami je treba biti potrpežljiv in tako kot ste že povedale, nas najlažje osvojiš, če si to, kar si. Mene (pa sem prepričana, da to velja tudi za druge rakice) fant ne bo prepričal z dobrim avtom, s samohvalo...
Ampak, kot ste že napisale, bo to kar težko, ampak upam, da mi bo sčasoma uspelo.
Sicer pa smo raki zelo občutljivi ljudje. Samo ena napačna beseda nas lahko spravi iz tira. Včasih tega ne pokažemo, ampak potem še cel dan razmišljamo o tem, zakaj nam je nekdo to rekel, kaj je s tem mislil... Iz enega samega stavka znamo narediti cel doktorat . Vsako stvar analiziramo, zato morajo drugi včasih prav paziti, kaj rečejo, ker smo hitro užaljeni. Nismo zamerljivi, hitro odpuščamo, a pozabimo nikoli. Smo tudi zelo spremenljivega razpoloženja; v enem trenutku veseli, naslednji trenutek pa že zamorjeni, žalostni... Veliko nam pomeni družina.
Res je, da nas je težko osvojiti. Z nami je treba biti potrpežljiv in tako kot ste že povedale, nas najlažje osvojiš, če si to, kar si. Mene (pa sem prepričana, da to velja tudi za druge rakice) fant ne bo prepričal z dobrim avtom, s samohvalo...
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
*sanja* napisal/-a:Sicer pa smo raki zelo občutljivi ljudje. Samo ena napačna beseda nas lahko spravi iz tira. Včasih tega ne pokažemo, ampak potem še cel dan razmišljamo o tem, zakaj nam je nekdo to rekel, kaj je s tem mislil... Iz enega samega stavka znamo narediti cel doktorat . Vsako stvar analiziramo, zato morajo drugi včasih prav paziti, kaj rečejo, ker smo hitro užaljeni. Nismo zamerljivi, hitro odpuščamo, a pozabimo nikoli. Smo tudi zelo spremenljivega razpoloženja; v enem trenutku veseli, naslednji trenutek pa že zamorjeni, žalostni... Veliko nam pomeni družina.
A ne velja to, sploh poudarjeni del za vse ženske?
Imaš, da me vikaš!
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
A sem kdaj rekla da nočem moškega raka v bližino , no kako že pravi star pregovor? Zarečenega kruha se največ poje.
Ampak preden pa to trdnjavo osvojiš....pa traaajaaa.
Ampak preden pa to trdnjavo osvojiš....pa traaajaaa.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Rak:aroganten, deluje nedostopen, ko ga omrežiš pa vidiš da se za nedostopnostjo skriva čustven človek.Nasvet kako ga omrežiš:) Delaj se nedostopno nazaj...to jih najbolj skuri
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Js sm rakica in moj brat je rak. Kaj lahko povem o njem.
Mislim pa, da imamo ženske in moški raki precej enake lastnosti.
On je: trmast, čustven, če prav skriva čustva, niha mu hitro volja, (pre)hitro se naveže na ljudi in bi potem skoz preživljal čas z punco. Aja pa bojda je dosti nedostopen.
Aja, je velik sanjač in zelo rad filozofira.
Baje je isti od kolegice fotr, ki je tudi rak.
Mislim pa, da imamo ženske in moški raki precej enake lastnosti.
On je: trmast, čustven, če prav skriva čustva, niha mu hitro volja, (pre)hitro se naveže na ljudi in bi potem skoz preživljal čas z punco. Aja pa bojda je dosti nedostopen.
Aja, je velik sanjač in zelo rad filozofira.
Baje je isti od kolegice fotr, ki je tudi rak.
-
SunYgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2008
- Kraj: Maribor
Ja, tudi jaz sem imela eno izkušnjo z rakom.. čist 100 % drži, da so trmasti,
nedostopni, da se skrijejo v svojo lupino in bolj drezaš slabše je.. So pa tudi zelo zelo arogantni in zlo zamerljivi, to kar se jim enkrat zameri, se jim zameri za vedno, pa če imajo prav al ne.. ne moreš jih prepričat v nasprotno, pa četudi je res.. kaj čemo, taki pač so raki..drugače so zlo simpatični..
nedostopni, da se skrijejo v svojo lupino in bolj drezaš slabše je.. So pa tudi zelo zelo arogantni in zlo zamerljivi, to kar se jim enkrat zameri, se jim zameri za vedno, pa če imajo prav al ne.. ne moreš jih prepričat v nasprotno, pa četudi je res.. kaj čemo, taki pač so raki..drugače so zlo simpatični..
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
moški ki so po horoskopu raki so po mojem mnenju fuuuuul zapleteni......vidim pr temu k se zdei okrog njega trudim neki
upoštevam un nasvet da morš bit potrpežliv,da pol ko ga dobiš se splača:D:D
upoštevam un nasvet da morš bit potrpežliv,da pol ko ga dobiš se splača:D:D
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
*pupika* napisal/-a:Ojoj... spoznala sem nekoga... ki mi poklanja komplimente, ki je lep in šarmanten, vendar se v določenem trenutku kr umakne... in danes izvem- RAK JE lahk bi si misla ja...
Očitno bom mogla bit zeeeeeelo potrpežljiva
se lako kr podpišem pod to
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
ženska napisal/-a:Raki gredo en korak naprej in dva nazaj. Pri njih nikoli ne veš, pri čem si. Ostale lastnosti so pa lepe.
s tem bi se pa nekak strinjala ...se trudim okrog enga..pa včasih laufa vse fajn, a že naslednji dan sem tri korake nazaj...in pol se dejasnko človek vpraša..ok pa kaj bi ta človek sploh rad? Včeraj je bil tak, danes že tak ...pa pred dnevi izvem, da je rak...
z njimi do zdaj nisem mela še nobenih izkušenj...grem pa zdaj brat to temo..in moram rečt, da kar veliko stvari drži tudi za njega...in nevem, če naj se tega veselim ali naj raje vse skup pustim...samo glede na to, da sem sama dokaj trmasta tehtnica verjetno ne bom kar tako hitro vrgla puške v koruzo ...pa bomo videli kaj bo iz tega nastalo...ker drugače je pa fain res ful ful prijazen, ampak, da bi pa pri njem vedel pri čem si...o nee, to pa res ne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov