Moški-rak

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 21. Mar. 2007 17:54

moj je tudi rakec. In morem rečt da mi je naaajboljši kr je res eno čustveno, nežno pa ljubeče bitje. Ampak ja, je kr trajal preden si je kej upal nardit ampak men je prov kjut zgledalo. Kako sm ga pa osvojila? Uh, šlo je za ljubezen na prvi pogled (starci se poznajo in smo se srečal v eni štacuni, on je potem govoril da sm lušna ampak je trajalo pol leta, da sva se potem uradno spoznala. In pol še 4 mesce da sva zaštekala da sva si všeč :D ). Drgač pa ma po moje rad predvsem to da sm tok samosvoja pa odpuljena včasih. Ne vem no, men je res srček, noro topla oseba. tko da go for it :wink:
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 22. Mar. 2007 20:27

js mam tud dva bivša rakca...... joj kaj nj rečem rakci so najbolši :) .... sam sta v obeh primerih onadva do mene pršla ... tko da z osvajanjem se js nisem nč mučla tko da .... ne vem kako bi ga osvojila .... samo ti pa povem da se splača :) ;)
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 23. Mar. 2007 1:11

moj je tud rakc..:) pač, to so po eni strani zlo občutlivi ljudje po drugi strani te pa znajo kdaj uščipnt lih takt k nis prpraulen, zato rabš nekej časa da ga spoznaš..take sorte ljudi so zanimivi, ker ti ni dougčas z njimi, ker nikol ne morš načrtvt kako se bo odzvau na določene situacije, zna presenečat. Ko ga pa užalš grep a isto v tisto svojo skalo notr čpet (tko k raki na morju) in ostane tm notr, dokler se mu ne zdi "varno" pridt spet vn..to je moja predstava o rakCih..ko te bo enkrat meu te pa ne bo hotu nikol izpustit. pa sej ti že tale horoskopska bitja vse povejo, sam spomnt se morš kako se dejansko te živali,bitja obnašajo..pa prbližžn veš kakšna je oseba! :D
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 27. Mar. 2007 16:53

Hm.. Moj bivši je rakec, pa sem imela full problemov, da sem ga osvojila. Več kot eno leto sem se okoli njega vrtela. Ampak se je splačalo :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
niagara
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a niagara » 27. Mar. 2007 19:05

bolhica napisal/-a:moj je tud rakc..:) pač, to so po eni strani zlo občutlivi ljudje po drugi strani te pa znajo kdaj uščipnt lih takt k nis prpraulen, zato rabš nekej časa da ga spoznaš..take sorte ljudi so zanimivi, ker ti ni dougčas z njimi, ker nikol ne morš načrtvt kako se bo odzvau na določene situacije, zna presenečat. Ko ga pa užalš grep a isto v tisto svojo skalo notr čpet (tko k raki na morju) in ostane tm notr, dokler se mu ne zdi "varno" pridt spet vn..to je moja predstava o rakCih..ko te bo enkrat meu te pa ne bo hotu nikol izpustit. pa sej ti že tale horoskopska bitja vse povejo, sam spomnt se morš kako se dejansko te živali,bitja obnašajo..pa prbližžn veš kakšna je oseba! :D

to maš pa čist prav! :D
jst sem rakica po ascendentu..in je res drugim pomoje zelo težko me osvojit oz doseči da se jim zaupam... :oops:
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 03. Apr. 2007 20:49

bolhica napisal/-a:moj je tud rakc..:) pač, to so po eni strani zlo občutlivi ljudje po drugi strani te pa znajo kdaj uščipnt lih takt k nis prpraulen, zato rabš nekej časa da ga spoznaš..take sorte ljudi so zanimivi, ker ti ni dougčas z njimi, ker nikol ne morš načrtvt kako se bo odzvau na določene situacije, zna presenečat. Ko ga pa užalš grep a isto v tisto svojo skalo notr čpet (tko k raki na morju) in ostane tm notr, dokler se mu ne zdi "varno" pridt spet vn..to je moja predstava o rakCih..ko te bo enkrat meu te pa ne bo hotu nikol izpustit. pa sej ti že tale horoskopska bitja vse povejo, sam spomnt se morš kako se dejansko te živali,bitja obnašajo..pa prbližžn veš kakšna je oseba! :D

evo to drži ... !!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Apr. 2007 20:50

o.. :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Apr. 2007 21:29

Tole je pa zelo lep in resničen opis rakcev. :)
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 06. Apr. 2007 12:11

moj fant je tud rakec...
pa tud brat je rojen v znamenju raka..

hja..res so zlo dobre dušice..ZELO ZELO čustveni, romantični, nežni, pozorni, hitro se navežejo, radi majo da jim damo vedno za prav! :) so zelo nasmejani, zabavni.
...in ko si enkrat njegova, bo naredil vse, da boš to tudi ostala..
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Maj. 2007 8:42

Moj je tudi rak...je prvi fant, ki je rak...dvojčki so seveda katastrofalni in šeenega dvojčka res ne hvala...

Ja sm kr malo prebrala o teh rakih...
Kako zvemo v katerem znamenju ali podznamenju si rojen?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Maj. 2007 9:15

raki se ne osvajajo, raki se lovijo! tiste, ki so gojeni, je lažje uloviti, ulovil vam jih bo gojitelj! :D :D :D
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 10. Maj. 2007 12:01

Tigi napisal/-a:Kako zvemo v katerem znamenju ali podznamenju si rojen?

izračun horoskopa
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 10. Maj. 2007 20:57

:lol:

Sem mojmu zdejle mal kopirala je reku če o njem pišete :D
Bejbe čist ste zadele...Jaz bom pa taka kot sem :) da ga bom obdržala :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 12. Maj. 2007 11:30

Mene je moj mogu tut kr neki časa "lovit", da mu je ratal :P Jah res traja preden se rakci nekomu resnično prepustimo in zaupamo.

Če hočete rakca ulovit morate pa kot prvo bit zlo potrpežljivi :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 12. Maj. 2007 11:47

Smreka napisal/-a:Rakci so po moje čeprav tega ne znajo kazat navzven ful občutljivi in ful rabijo nekoga, ki bi zanje skrbel, jim pihal na dušo, bil pozoren...

jap, točno tako. rabijo mamico :P menda so tudi v resnici navezani na mamo in iščejo žensko, ki bi ji bila podobna - po izgledu ali po značaju.
to infinity and beyond!

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov