Moški-oven
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
schranz_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
- Kraj: pivka
hm...nevem če ta tema obstaja....sam me zanima kako osvojiti/očarati moškega pod znakom ovna...????
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
hehe...zanimivo
sama sem ovnica pa vem, da je ovna težko osvojit..
kot prvo..ovni so zelo zanimivi ljudje, ki imajo eno slabo stran. Nemogoče je osvojiti njih..oz. oni morajo misliti, da so te osvojili...in to je najtežji del
Vsekakor moraš prvo pritegniti njegovo pozornost na nek nenavaden način..ful je fajn če si v kaki stvari dobra..od športa do umetnosti..in je njemu to tut všeč..ker ovni imajo radi najboljše. Potem vsekakor ne prenesejo tihih, neintelegentnih ljudi..če povzamem, ljudi s katerimi se nimajo ničesar za pogovarjat. Vsekakor jih privlači smeh in pa živahnost. Niso preveliki romantiki. Pa tut nimajo radi, da se nekdo šali na njihov račun. So pa tudi zelo zamerljivi..npr. zelo dolgo rabijo, da pozabijo če jim storiš kaj slabega..
Drugače pa..vsaj človek je drugačen..po mojem z iskrenostjo, prijaznostjo in lepim nasmehom ne moreš zgrešiti pri nobenem znamenju..pa naj bo to oven ali pa riba
upam, da sem kaj pomagala

sama sem ovnica pa vem, da je ovna težko osvojit..
kot prvo..ovni so zelo zanimivi ljudje, ki imajo eno slabo stran. Nemogoče je osvojiti njih..oz. oni morajo misliti, da so te osvojili...in to je najtežji del

Vsekakor moraš prvo pritegniti njegovo pozornost na nek nenavaden način..ful je fajn če si v kaki stvari dobra..od športa do umetnosti..in je njemu to tut všeč..ker ovni imajo radi najboljše. Potem vsekakor ne prenesejo tihih, neintelegentnih ljudi..če povzamem, ljudi s katerimi se nimajo ničesar za pogovarjat. Vsekakor jih privlači smeh in pa živahnost. Niso preveliki romantiki. Pa tut nimajo radi, da se nekdo šali na njihov račun. So pa tudi zelo zamerljivi..npr. zelo dolgo rabijo, da pozabijo če jim storiš kaj slabega..
Drugače pa..vsaj človek je drugačen..po mojem z iskrenostjo, prijaznostjo in lepim nasmehom ne moreš zgrešiti pri nobenem znamenju..pa naj bo to oven ali pa riba

upam, da sem kaj pomagala

-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Se stinjam s sonč|ko.
Jaz sem tudi ovnica in imam nekaj izkušenj z moškimi ovni. Kolikor sem jaz opazila so zeloo tekmovalni in če jim daš kakšen izziv ga bodo v veseljem pograbili, da bi se ti dokazali. Na punci iščejo nekaj drugačnega, nenavadnega, neko novo razmišljanje. Ker so športniki v določeni meri to pričakujejo tudi od tebe (da jim pol lahko slediš).
Napišem še kaj, če se spomnim.

Jaz sem tudi ovnica in imam nekaj izkušenj z moškimi ovni. Kolikor sem jaz opazila so zeloo tekmovalni in če jim daš kakšen izziv ga bodo v veseljem pograbili, da bi se ti dokazali. Na punci iščejo nekaj drugačnega, nenavadnega, neko novo razmišljanje. Ker so športniki v določeni meri to pričakujejo tudi od tebe (da jim pol lahko slediš).
Napišem še kaj, če se spomnim.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
trma je na 1. mestu pri ovnih. če si bom neka zapičla v glavo, bo tako in konc.
drugače so pa še kr razlike v horoskopu med žensko in moškim, moški bolj poosebljajo tekmovalne značilnosti.
drugače so pa še kr razlike v horoskopu med žensko in moškim, moški bolj poosebljajo tekmovalne značilnosti.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm mojga ovna dobila tako, da nism hotela bit z njim na začetku, vajen pa je bil, da vsaka baba pade nanj. Tako da sm mu bila bolj zanimiv ulov, ker se je mogu stokrat bolj potrudit zame
.
Torej nasvet zate: Ne padi takoj, delaj se malo nedosegljivo
.

Torej nasvet zate: Ne padi takoj, delaj se malo nedosegljivo

-
x_anonimna_X - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
pojdi na www.lunin.net , tam boš zvedla marsikaj, tud o sebi
v katerem znaku maš luno in podobne zadeve

-
BARBY_2007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2007
- Kraj: Zagorje
Moj je ovn ampak mi ga ni blo težko ,nasvet BODI VEDNO OBLEČENA V RDEČI BARVI!!!!
DELUJE

DELUJE

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
BARBY_2007 napisal/-a:Moj je ovn ampak mi ga ni blo težko ,nasvet BODI VEDNO OBLEČENA V RDEČI BARVI!!!!
DELUJE![]()
![]()
Hja, kaj pa če ne maram rdeče barve?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov