Moški-lev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Hm..jst sm tud levinja...pa je po moje razlika med levom in levinjo..tko kot je ena napisala, da se tip ni trudi za vezo...jaz se ful trudim pa ful mi pomeni neka obveza, zveza, zvestoba in kasneje družina... je pa res, da rabim ful svobode, nič omejevanja, da sm ponosna preveč včasih...hvala... to pa res pali
levi rabmo občudovanje, rabmo vedt da smo edini, ne prenesemo konkurence, smo pač najlepši in najboljši, če ne brezveze
moj je to dojel in si ne drzne v moji prisotnosti hvalit kogarkoli ali karkoli
je pa moj fotr levin morm rečt,da se je v preteklosti odločil za družino,ne biznis.Ma ful občutek za odgovornost, spoštuje druge, nikol ne bi zajebal človeka...kaj pa vem...po moje ful odvisno od človeka...

moj je to dojel in si ne drzne v moji prisotnosti hvalit kogarkoli ali karkoli

je pa moj fotr levin morm rečt,da se je v preteklosti odločil za družino,ne biznis.Ma ful občutek za odgovornost, spoštuje druge, nikol ne bi zajebal človeka...kaj pa vem...po moje ful odvisno od človeka...
- allmighty-abe
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2008
- Kraj: Obala
Jaz sem se ravno rašla z levom.
Tudi sama sem levinja in lahko rečem, da nisva ravno za skupaj, čeprav upam, da bova kmalu spet. he he
drugače pa za leva osvojit: NEDOSTOPNOST je ključ. Bodi simpatična, prijazna in vsekakor izstopaj. Nimamo radi povprečnežev.
Tudi sama sem levinja in lahko rečem, da nisva ravno za skupaj, čeprav upam, da bova kmalu spet. he he
drugače pa za leva osvojit: NEDOSTOPNOST je ključ. Bodi simpatična, prijazna in vsekakor izstopaj. Nimamo radi povprečnežev.
- Petja Petja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2008
Js mam sama levčka in povem vam lev je res lev v pravem pomenu besede. Zaščitniški, karizmatičen, močan, TRMAST drugače pa meni odličen partner. 

-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
js in moj sva oba leva.
in ne vem no, k se ene tko prtožujete nad tem. pač učas znamo res bit kao najbolši, pa najlepši (čeprou js pr seb tega ne opažam..mal premal samozavesti za kej tazga
ok, moj honey je pa tuki bolj podoben levu..ampak bi rekla da je marsikernelev bolj samovšečen). ampak je pa zravn res velik pozornosti, velik dajanja (sej iz tega vrjetn izhaja, da tud radi sprejemamo..), kt je Smreka rekla tud zvestoba. tko da nismo lih usi levčki kurbirji
verjetn nam zlo pašejo pohvale, spogledvanje..ampak k se pride v resno vezo, ti ta zelo veliko pomen.
js sm mela tud kr precej kolegic k so ble levčki in nikol ni blo nekga rivalstva. prou hudo smo se štekale, čist noro, ubistvu ceu žur
me ni nč sram, da sm levčk
in ne vem no, k se ene tko prtožujete nad tem. pač učas znamo res bit kao najbolši, pa najlepši (čeprou js pr seb tega ne opažam..mal premal samozavesti za kej tazga

js sm mela tud kr precej kolegic k so ble levčki in nikol ni blo nekga rivalstva. prou hudo smo se štekale, čist noro, ubistvu ceu žur

me ni nč sram, da sm levčk

-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js mam leva in je super! FUL se trudi zame in za zvezo, use se je pripravljen pogovorit, sploh se ne mara kregat - use se lahko pogovoriva in resiva, zelo rad me ima in ful je zvest. dobit ga sploh ni blo tezko, je bolj on mene dobil (je pa res, da sem na enem podrocju najboljsa in mam ful enih talentov, in mislim da ga je to ful pritegnilo, da bi on mel tako ''uspesno'' punco
)
je ful ambiciozen - si zeli nekaj vec u zivljenju, si zeli uspet, in pokazat usem ljudem kaj vse on zmore. rabi ful pohvale, ampak je tudi ful daje. pa moj ful ni trmast, ce to ni potrebno...
v glavnem se v vsem dopolnjujeva. js sem pa bikica..
SUPER JE!

je ful ambiciozen - si zeli nekaj vec u zivljenju, si zeli uspet, in pokazat usem ljudem kaj vse on zmore. rabi ful pohvale, ampak je tudi ful daje. pa moj ful ni trmast, ce to ni potrebno...
v glavnem se v vsem dopolnjujeva. js sem pa bikica..
SUPER JE!

-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Točno tkoAgape napisal/-a:Moj lev je pa dost sebičen in kar mal preveč hoče bit v središču pozornosti. Pa nikol ni on nč kriv

-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
ja tud mi2 oba prznava krivdo. se mi zdi. ni se nama problem opravičt tud za kake globoke stvari. pa to je use zato, ker kt je red_rose rekla: ni se nam problem pogovorit.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
red_rose napisal/-a:zanimivo, moj pa takoj prevzame krivdo nase, ce je to potrebno da se kaj resi...tut ce ni on kriv!=)
ja, enako moj levček...in tud z unim prej k si napisala bi se strinjala.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov