Moški-lev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
densy napisal/-a:ah nevem no.. jest če se nism razumela je biu to ponavad dvojček. k je biu res dvoličen. (bivši) men neki govoru, drugim pa neki druzga..
se ne bi mogla strinjat, jst sm dvojcica in sem (se preuc) direktna, pa tud tisti dvojcki, ki jih poznam so taksni..
tisto o dveh obrazih dvojcka je po moje misljeno tk da znamo biT zelo nezni in crtljivi, ampak ce nam kdo kaj hudega naredi, se znamo takoj spremenit in postat mascevalni in mal zleht..
- niagara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Anelise napisal/-a:
se ne bi mogla strinjat, jst sm dvojcica in sem (se preuc) direktna, pa tud tisti dvojcki, ki jih poznam so taksni..
tisto o dveh obrazih dvojcka je po moje misljeno tk da znamo biT zelo nezni in crtljivi, ampak ce nam kdo kaj hudega naredi, se znamo takoj spremenit in postat mascevalni in mal zleht..
Se popolnoma strnjam s tabo, saj sem tudi tipična dvojčica.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
ja jas mam tud zdaj leva, in ne vem če boma dolgo zdržala skup, glede na to da sma oba leva
oba trmasta, oba hočema dosečt svojo, doben ne popušča, oba dominantna. verjetno bi splonost edina dolgoročno štimala. bomo vidli 

-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Odvisn kok bota bla prpravlena popuscat. On mene recimo sploh ni poslusu in upostevu niti malo in valda mi je hitr pocu zivec. So stvari, brez katerih ne morem in ce mi kle ne misli dat svobode, lahk sam recem "hvala lepa za sodelovanje". Js mu namrec nisem nikol rekla, tega pa zdej k si z mano ne bos delu.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
no jas bom zaenkrat pustla času čas, da vidim kak bo, ker se zdaj samo 1x na teden vidima, ko boma več časa skup preživela, bom vidla kak bi nama šlo. sma pa zdaj 3 mesece pa pou skup in se še res ne poznama dovolj. bom počakala da zaključi v lj šolo, zdaj čez 14 dni in takrat boma več časa skup, verjetno..
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
js imam pa vprašanje: kako osvojiti levčka? 

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
- Dancy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz sm hodila z levom en mesc, pa se ni obnesl
res so samovšečni, misljo kaj so, sploh se nočjo trudt za zvezo, rajši te ojeb*** po smsu
Nevem al nej se še kej potrudm zanga al ne, k iz njegove strani ni nobenga zainteresiranja. K je pijan pa rine vame, kot da bi bla par že ful dolg.
Tko da težko je z levi.

Nevem al nej se še kej potrudm zanga al ne, k iz njegove strani ni nobenga zainteresiranja. K je pijan pa rine vame, kot da bi bla par že ful dolg.
Tko da težko je z levi.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Am ce boste levcka pustile neki casa cist pri miru, bo sam prsu do vas, ker mu ne bo jasno kaj je narobe z njim oz. kaj je naredu narobe, da si popustila in se ne trudis vec
Drgac pa tezko recem, ker sem sama tud lev in pojma nimam kaj je tisto, kar me pritegne, sploh ker mi je res redko ker tip vsec

Drgac pa tezko recem, ker sem sama tud lev in pojma nimam kaj je tisto, kar me pritegne, sploh ker mi je res redko ker tip vsec

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov