Moški - kozorog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Foxy-lady napisal/-a:manculina* napisal/-a:trmasti, dost egoistični, drugač pa romantični, ženski se zna dost posvetit o svojih čustvih nerad govori, prijazni, frendi so jim na 1. mestu.. včasih tud dost nezaneslivi.. (kr js poznam moških kozorogou)
To so moski nasplosno in ne samo moski kozorogi
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
p!ka napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:manculina* napisal/-a:trmasti, dost egoistični, drugač pa romantični, ženski se zna dost posvetit o svojih čustvih nerad govori, prijazni, frendi so jim na 1. mestu.. včasih tud dost nezaneslivi.. (kr js poznam moških kozorogou)
To so moski nasplosno in ne samo moski kozorogi
- so bli večinoma usi kozorogi ja
- lubii*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
moj je tud kozorog res najbolši samo zna bit tud trmast...pa res ne mara če mu začnem neki govort pol mu pa nočem do konca povedat-si premislem ...to ga čist razjezi ...pa velik več mu pomen to da sva zalublena pa da midva to veva in si izkazujeva, kokr pa da bi se neki kazala in se postavlala pred drugimi...
What's meant to be will always find its way...<3
- angelcek30
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2009
tudi jaz imam kozoroga...se strinjam skoraj z vsemi opisi, sama pa dodam samo še to , da mojemu niso na 1.mestu prijatelji ampak služba je pravi deloholik:(
- aymee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2005
mene pa zanima, kaksni so kaj kozorogi ob zacetku zveze oz. spoznavanja?
delajo oni prve korake, ali bolj čakajo da punca nardi korak?
trenutno mi je usec en kozorog, pa ne vem točn kaj nej prčakujem..
sama sem pa tehtnica..
hvala za odg
delajo oni prve korake, ali bolj čakajo da punca nardi korak?
trenutno mi je usec en kozorog, pa ne vem točn kaj nej prčakujem..
sama sem pa tehtnica..
hvala za odg
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:18, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
- aymee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2005
js sm hotla samo slisati kaksne so bile kaj njihove izkusnje, ker pač verjamem u horoskope in njihove značilnosti..
itk pa da je usak človek različen.. tudi na tem forumu mas par takih ki se utaknejo u usak post in so zaljivi ter nesramni.. pa človek ne misli nič hudega..
ah...
itk pa da je usak človek različen.. tudi na tem forumu mas par takih ki se utaknejo u usak post in so zaljivi ter nesramni.. pa človek ne misli nič hudega..
ah...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Aymee, tud js sm tehtnic in moj je kozorog...sva ne dolgo nazaj začela, ampak trudu se je okrog mene kr dost časa, je bil zlo vztrajen...in tud zdej k sva skupi se še zmeri zlo trudi in se mi zlo posveča...čeprav, to pomoje nima veze z horoskopom, to pomoje dela vsak tip ko mu je punca všeč...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov