Moški-dvojček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Hehe moj je dvojček jaz pa škorpijonka Zmagovalna kombinacija
No on je zelo odgovoren in se drži (maksimalno) tistega, kar reče. Velikokrat je bolj resen (medtem, ko jaz pokam od smeha ) . No ima pa tudi svoje smešne trenutke in takrat je res zakon. Je tudi precej trmast (bolj od mene verjetno ne) in skoraj nikoli ne odstopi od svojega mnenja.
Seveda je potrebno veliko prilagajanja, kot sigurno v vsaki zvezi
No on je zelo odgovoren in se drži (maksimalno) tistega, kar reče. Velikokrat je bolj resen (medtem, ko jaz pokam od smeha ) . No ima pa tudi svoje smešne trenutke in takrat je res zakon. Je tudi precej trmast (bolj od mene verjetno ne) in skoraj nikoli ne odstopi od svojega mnenja.
Seveda je potrebno veliko prilagajanja, kot sigurno v vsaki zvezi
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ah daj no, ne gledat na to kaj sta po horoskopu, poznam par dvojčkov, pa so ful različni.
Jaz sem tudi dvojčica in sem nekaj časa mela tipa ki je isto bil dvojček. Mela pa sva tako smešno in totalno odštekano zvezo, da se je res z velikim veseljem spominjam, čeprav do tipa več nič ne čutim. Drugače pa ti o dvojčkihlahko povem samo, da so v splošnem precej komplicirani ljudje.
Jaz sem tudi dvojčica in sem nekaj časa mela tipa ki je isto bil dvojček. Mela pa sva tako smešno in totalno odštekano zvezo, da se je res z velikim veseljem spominjam, čeprav do tipa več nič ne čutim. Drugače pa ti o dvojčkihlahko povem samo, da so v splošnem precej komplicirani ljudje.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
tud jaz nimam dobrih izkušenj z dvojčkom. kdaj je bil do mene zelo vredu, kdaj pa ne... dvojna osebnost pač, ampak usen se ni treba zdj čist na to zanašat, probi pa boš vidla midva naj bi bila, če gledamo po horoskopu idealna partnerja, pa sva bila daleč od tega!
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Jaz imam pa z moškimi dvojčki zelo dobre izkušnje
-
mateyaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: MS
Imam dvojčka, pa tut sama sem tega znamenja. Nebi rekla da imajo samo dvojčki kao 2 obraza, se najdejo tut drugi. Drugače se pa razumeva, vmes tut kai spričkava, kar pa ni nenormalno. Ne bi pa iskala fanta po znamenju, je tko pač naneslo da je dvojček.
Aia.. Pa danes imava 1 leto
Aia.. Pa danes imava 1 leto
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
Mogoče imajo nekateri dvojčki dva obraza, tako kot tudi nekateri vodnarji, robe, ovni, raki, kozorogi, strelci, itd. to sploh ni odvisno od znamenja. Moj dvojčk je zlo direkten - bolj kot marsikdo, tok da ne bi rekla, da ima dva obraza (kar se mene tiče, ne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov