Ok, sem sicer ves čas spremljala temo, čeprav nisem "dosledno" komentirala...
Mr. m... 
Uuuu, se mi fajn zdi, da se je tudi en tip, ki je devica po horoskopu oglasil, mi je bilo tvoj post še posebej zanimivo prebrati (čeprav seveda- z veseljem preberem prav vsakega in sem vesela vsakega odgovora)... Saj sama ne dam toliko na to horoskopsko ujemanje, samo ko si recimo zaljubljen, ti gre vse možno po glavi...
mr. m napisal/-a:LEANN zadeva je zelo enostavna samo povej da ti je všeč in to je to zakaj pa ne preuzemi pobudo

nismo vsi tako samozavestni!!!!
Ja

, kadar mi je nekdo tako noro všeč, sem tudi sama precej sramežljiva in si ne upam narediti prvega koraka. Ampak vem, da bom očitno morala; v roku desetih dni oziroma dveh tednov ga spet srečam, potem pa verjetno ene dva meseca ne, če ne naredim nič, da se dobiva (če bi bil zainteresiran)... Vem, da sem nekako prisiljena preizkusiti srečo naslednjič... Uf, tu je pa potem že drug problem, kak pristop izbrati (glede na to, da je najin odnos malce zakompliciran)...
Komentar na e-horoskop, ki ga je napisala "cotkica"... Potrpežljivost ravno ni moja vrlina, ok, recimo prijazna pa navihana sem pa ful, ha ha... Saj opažam, da mu je všeč tko, da sem sweet pa funny po obnašanju (okoli njega pa sploh)...