Kocke sreče in ljubezenski vozli
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
OMG kaj nekateri vse nasedejo :runterdrueck:
Bom jaz en kamen iz morja prinesla in ti zagotovila, da ima čudežno moč... in ti ga prodala za 20 EUR. Očitno bi kar hitro obogatela, glede na to koliko je še naivnih ljudi po svetu
Bom jaz en kamen iz morja prinesla in ti zagotovila, da ima čudežno moč... in ti ga prodala za 20 EUR. Očitno bi kar hitro obogatela, glede na to koliko je še naivnih ljudi po svetu
- sanja1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2008
hayy..jz mam oboje doma...men je kocka srece pomagala najbolj pa pri izpitih...vcasih se sploh nisem nic ucila pa sem nardila izpit z zelo dobro oceno....pa k sem napisala zelje v koverto in tocen datum se mi je tud zelja uresnicila...tak da jz mal verjamem
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Ja tudi jaz pravim jaooooo
Sej si napisala VČASIH se sploh nisi učila (to pomeni, da nekaj pa si se in bi bilo čudno če potem nebi naredila izpita ), pa si test naredila.. tudi meni se je to neštetokrat zgodilo in to brez butastih kock in tega dreka..
Sej si napisala VČASIH se sploh nisi učila (to pomeni, da nekaj pa si se in bi bilo čudno če potem nebi naredila izpita ), pa si test naredila.. tudi meni se je to neštetokrat zgodilo in to brez butastih kock in tega dreka..
- sanja1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2008
dober sej si pametna ja...si zmagala...kocke so drekmajaoko napisal/-a:Ja tudi jaz pravim jaooooo
-
Barbi78 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
Seveda so drek, si vsaj priznala! To je samo marketinško nategovanje! Za mlaj .... si lahko tako ali tako napišeš želje, pa magari na wc papir in se ti ima večjo možnost za uresničit kaj, ker so takrat močnejše energije. Finta je samo v energijah in nikakršnih kockah, vozlih .... VSE JE NA MISELNI BAZI, ampak eni znajo pa to izkoriščat do onemoglosti.
Žal, tudi takšni morajo bit!
Žal, tudi takšni morajo bit!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov