Kdaj bodo utrinki?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- limonca123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
Včeraj sem slišala na kanalu a (Svet),da bodo danes zvečer baje utrinki?
Kdo ve če je to res?Ali je kdo zasledil kakšno informacijo o tem kdaj bo,... na internetu ali kje drugje?
Kdo ve če je to res?Ali je kdo zasledil kakšno informacijo o tem kdaj bo,... na internetu ali kje drugje?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
tudi če bodo je vreme oblačno, tko da se po vsej verjetnosti, vsaj v ljubljani, ne bo videlo nič.kot vedno
je pa ta pojav dostkrat ja,sam je zmer oblačno
Men je najlepš ko je bil enkrat poleti zvečer par let nazaj nek rdeč sij.ampak je tko grouzno zgledalo da sem se bala z bajet stopt lepo je blo pa res u nulo.
je pa ta pojav dostkrat ja,sam je zmer oblačno
Men je najlepš ko je bil enkrat poleti zvečer par let nazaj nek rdeč sij.ampak je tko grouzno zgledalo da sem se bala z bajet stopt lepo je blo pa res u nulo.
- limonca123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
Ja bomo mal gledal če se bo kaj vidlo
Tukej neki piše http://vesolje.net/astro/dogodki.htm
Tukej neki piše http://vesolje.net/astro/dogodki.htm
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
Utrinki so vsako leto na noč Svetega Lovrenca to je iz 12. na 13. avgust in še enkrat kasneje (zej točno n vem na pamet,ma pripišem naslednjič)
sama jih gleldam ze par let in jih je res fuuuuuuuul in je neki nepopisno lepega. lani sem jih naštela 9,,res,prow čudovito, sam moreš it nekam iz mesta, kjer ni luči in osvetljave ostale,ker čene se jih ne vidi.
je pa ta noč že od nekdaj znana po utrinkih, že stoletja nazaj...
sama jih gleldam ze par let in jih je res fuuuuuuuul in je neki nepopisno lepega. lani sem jih naštela 9,,res,prow čudovito, sam moreš it nekam iz mesta, kjer ni luči in osvetljave ostale,ker čene se jih ne vidi.
je pa ta noč že od nekdaj znana po utrinkih, že stoletja nazaj...
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov