Kaj veste o mitologiji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Lešnik (Posebnost) – šarmantni, skromni, polni razumevanja, znajo pustiti vtis, aktivni borci za socialno pravdo, priljubljeni, občutljivi, komplicirani ljubimci, iskreni, tolerantni partnerji, imajo pravo predstavo o pravičnosti.
jap...true true sam...komplicirani ljubimci? hihih...
jap...true true sam...komplicirani ljubimci? hihih...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
*aeval* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2005
Zbun (dober okus) – hladna lepota, skrbijo za svoj izgled in kondicijo, dober okus, niso egoisti, svoje življenje naredijo čimbolj prijetno, živijo disciplinirano življenje, od partnerja zahtevajo priznanje in prijateljstvo, sanjajo o neobičajnih ljubimcih, redko so zadovoljni s svojimi občutki, ne verjamejo skoraj nikomur, vedno so nesigurni v svoje odločitve, zelo občutljivi.
zame to use velja
verjamem da se usi ne najdete. eni bol eni manj. je pa zanimivo za prebrat če ne druzga
zame to use velja
verjamem da se usi ne najdete. eni bol eni manj. je pa zanimivo za prebrat če ne druzga
When the first baby was born in this world, for the very first time..The laugh is said to have broken into a thousand pieces and they all went skipping about.... And that my friends was the begining of Fairies.......
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ok jst sm Bor ... ampak morem rečt, da polovica stvari niti slučajno ne drži ... to da se hitro zaljubim in na veliko menjam partnerje, da se hitro naveličam ... aaaammm tole niti mal ne drži, glede na to, da mam že pet let enga in edinga pa za povrhu še prvega fanta ... Tko daaaa ... ne vem no ... ni lih točno tole kar piše ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Brest (Plemenitnost) – prijetne figure, odete z okusom, glasno povejo, kaj jim ni všeč,nagnjeni so k temu, da tujih napak ne oproščajo, veseli, radi vodijo, a ne da nekomu pripadajo, pravi in iskreni partnerji, radi odločajo namesto drugih, plemeniti, « širokogrudni », veliki smisel za humor, praktični.
Kar ja..
Kar ja..
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Smreka (Varnost) – običajno zelo lepi, znajo se « zrihtati », ljubijo luksuz, dobrega zdravja, absolutno niso sramežljivi, pokažejo možnost, da gledajo na druge zviška, samozavestni , odločni, nestrpni, radi vplivajo na druge, mnogo talentov, zdravo optimistični, čakajo pravo ljubezen, sposobni sprejemati hitre odločitve.
Samo tole me zanima....a sem jaz lep??? ups, saj pise "obicajno" poleg...
Samo tole me zanima....a sem jaz lep??? ups, saj pise "obicajno" poleg...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jst sm pa jelka...hm...
sej delno drži zame delno ne je pa res čudn men tule vseskup...kaj vse vpliva na osebnost pa te fore...barva oči, datum rojstva, znamenje, drevesa...ja k lahku...pol pa primerjaš vse skup ti pa pride da si ena čist x oseba s čist x znaki
sej delno drži zame delno ne je pa res čudn men tule vseskup...kaj vse vpliva na osebnost pa te fore...barva oči, datum rojstva, znamenje, drevesa...ja k lahku...pol pa primerjaš vse skup ti pa pride da si ena čist x oseba s čist x znaki
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
Zvoncica napisal/-a:jz sm pa MUSMULA
a ze kdo ve kaj je to za en drevo?
ja.. js vem.. am.. to drevo ma neke sadeže in je full fino za jest.. tak nenavaden okus ma ql
-------------------------------------------------
js sm pa oreh.. sam ne drži lih zame to kar je napisano.. no mord kake stvari, sam ne dost..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Torej jaz sem to drevo al kaj je že to
Musmula (Dobra poslušnost) – šarmantni, veseli, dajo vse od sebe a pri tem niso egoisti, radi so opaženi, ljubijo življenje, premikanje, nemir, tudi krize, istočasno odvisni in neodvisni, dobrega okusa, umetniki, strastni, povdarjenih občutkov-čustev, dobri spremljevalci, ne predajo se.
Mislim, da so me kar zadeli ... v bistvu čisto vse velja za mene
Musmula (Dobra poslušnost) – šarmantni, veseli, dajo vse od sebe a pri tem niso egoisti, radi so opaženi, ljubijo življenje, premikanje, nemir, tudi krize, istočasno odvisni in neodvisni, dobrega okusa, umetniki, strastni, povdarjenih občutkov-čustev, dobri spremljevalci, ne predajo se.
Mislim, da so me kar zadeli ... v bistvu čisto vse velja za mene
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Jaz sem Brest(Plemenitost), moj pa Kostanj(Iskrenost).In eno z drugim se res navezuje skupaj.Odnos je poln harmonije, dopolnjujeva se.
Če primerjam s klasičnim horoskopom so drugi vedno bolj točni, oziroma se najdejo neke stvari, ki so in neke ki niso.Npr, da mešanka vodnarke in kozoroginje in škorpijon nikakor nista za skup...če smo že pri tem(vem, da sm v napačni temi za to razpravo) sva jaz pa moj dragi dokaz da tisto, kar pravijo ni res.
Če primerjam s klasičnim horoskopom so drugi vedno bolj točni, oziroma se najdejo neke stvari, ki so in neke ki niso.Npr, da mešanka vodnarke in kozoroginje in škorpijon nikakor nista za skup...če smo že pri tem(vem, da sm v napačni temi za to razpravo) sva jaz pa moj dragi dokaz da tisto, kar pravijo ni res.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
nogica napisal/-a:Musmula(Dobra poslušnost) – šarmantni, veseli, dajo vse od sebe a pri tem niso egoisti, radi so opaženi, ljubijo življenje, premikanje, nemir, tudi krize, istočasno odvisni in neodvisni, dobrega okusa, umetniki, strastni, povdarjenih občutkov-čustev, dobri spremljevalci, ne predajo se.
Zame vse 100% velja.
Zame tut ...sam kaj za vraga je Musmula?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov