Kaj veste o mitologiji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Mar 11 - Mar 20 - Limona - moj mož
Sep 24 - Oct 03 - Lešnik - jaz
Lešnik (Posebnost) – šarmantni, skromni, polni razumevanja, znajo pustiti vtis, aktivni borci za socialno pravdo, priljubljeni, občutljivi, komplicirani ljubimci, iskreni, tolerantni partnerji, imajo pravo predstavo o pravičnosti.
Limona (Slutnja, dvom) – kar prinaša življenje, doživljajo z muko, sovražijo spore, prerekanja, stres in delo (službo), nemarajo določasja in udobnosti, so blagi in popustljivi, žrtvujejo se za prijatelje, imajo mnogo talenta, a niso dovolj ambiciozni, da bi se izboljšali, stalno javkajo, tarnajo in kritizirajo, zelo so ljubosumni, ampak zvesti.
Skoraj vse drži-za oba
Sep 24 - Oct 03 - Lešnik - jaz
Lešnik (Posebnost) – šarmantni, skromni, polni razumevanja, znajo pustiti vtis, aktivni borci za socialno pravdo, priljubljeni, občutljivi, komplicirani ljubimci, iskreni, tolerantni partnerji, imajo pravo predstavo o pravičnosti.
Limona (Slutnja, dvom) – kar prinaša življenje, doživljajo z muko, sovražijo spore, prerekanja, stres in delo (službo), nemarajo določasja in udobnosti, so blagi in popustljivi, žrtvujejo se za prijatelje, imajo mnogo talenta, a niso dovolj ambiciozni, da bi se izboljšali, stalno javkajo, tarnajo in kritizirajo, zelo so ljubosumni, ampak zvesti.
Skoraj vse drži-za oba

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Platana (Vernost) – močni, mišičasti, odgovorni, jemljejo « sve što im život pruža », zadovoljni, optimistični, lakomni na denar in priznanja, sovražijo osamljenost, strastni ljubimci, katerim nikoli ni dovolj, verni, večkrat prizadeti, nestalni, pedantni i brezbrižni.
Še kar drži, le tisto z vero je popolnoma zgrešeno
Še kar drži, le tisto z vero je popolnoma zgrešeno

Angels fall first...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js naj bi bla topol in zadeva še kar drži, moj tip pa oreh, ampak je pa popolnoma zgrešeno. On je kvečjemu nasprotje tega.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Oljka (Modrost) – radi imajo sonce, toploto, lepe občutke, razumni, polni razumevanja, izogibajo se agresivnosti in nasilja, tolerantni, veseli, mirni, izražen občutek za pravico, občutljivi, izobraženi, niso ljubosumni, radi rišejo, radi so v družbi izobraženih ljudi.
no tale oljka, kaj pa vem...
no tale oljka, kaj pa vem...

-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jesen (Ambicija) – neobičajno atraktivni, veselijo se življenja, impulzivni, poželjivi, se ne ozirajo na kritiko, ambiciozni, inteligentni, talentirani, radi se igrajo z usodo, lahko so egoisti, lahko jim zaupate, dobri ljubimci, včasih jim pamet vlada nad srcem, ampak zveze smatrajo zelo resno.
hm.atraktivna glih ne vem če sem
..kaj pa vem...neki tud drži 
hm.atraktivna glih ne vem če sem

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- ivana orleanska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2004
- Kraj: tupatam
jaz sem jelka (baje:) pa kar drzi veste...v bistvu vse 

-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Figa (Občutje, občutljivost) – zelo močni, samozavestni, neodvisni, ne dovolijo prerekanja in ugovorov, ljubijo življenje, družino, otroke in živali, pravi « metulji v družbi », polni humora, ljubijo brezdelje in okolico, talentirani za praktično, inteligentni.
(od 12.12 do 21.12)
Hmmmm....Zanimivo.....
(od 12.12 do 21.12)
Hmmmm....Zanimivo.....

-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Joj to mitologijo sem že čist dala mim v sedmem razredu
.

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
trnuljčica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
Če se vrnem k naslovu te teme -kaj veš o mitologiji... mitologije se je pojavila s človekom
ko se je človek začel zavedati okolice in mu je ta postavljala vprašanja na katere je iskal odgovore ... mitologijo sta pogojevala človekova domišljija in poetski monolog - spesnjen odgovor.
Funkcije mita so razlagalna, tolažilna in konzervativna!
Mitologija je izgubila na veljavi konec 6. stletja pr.n.št. ko se je človek obrnil k razumu ...
no to je odgovor na temo
drgač sm pa lešnik ... jami

Funkcije mita so razlagalna, tolažilna in konzervativna!
Mitologija je izgubila na veljavi konec 6. stletja pr.n.št. ko se je človek obrnil k razumu ...
no to je odgovor na temo

drgač sm pa lešnik ... jami

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov