Kaj ste po horoskopu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sAdie napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:sAdie napisal/-a:Emina napisal/-a:miikena napisal/-a:Ej, veš slučajn s kom nej bi se kej škorpijoni ujemali? (firbec, da vidim če je lubi kej od tega )
Riba, rak.
pa s strelci (okrog mene se jih najvec suce in so prav zabavni -beri : nikoli ni 5min miru )
sAdie, le to: in to
aj lajk ju tu strelci ste super, pa raki...z devicami pa lih ne grem skupaj...
Hehe, hm, lubi je strelec. Strelci so fajn, ja..
Pa Ruslana, res je bolj malo škorpijonov. Do zdej smo 4 se mi zdi. Sej je pa vsaka tok bl special!
Zadnjič spremenil miikena, dne 05. Jun. 2005 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
miikena napisal/-a:sAdie napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:sAdie napisal/-a:Emina napisal/-a:miikena napisal/-a:Ej, veš slučajn s kom nej bi se kej škorpijoni ujemali? (firbec, da vidim če je lubi kej od tega )
Riba, rak.
pa s strelci (okrog mene se jih najvec suce in so prav zabavni -beri : nikoli ni 5min miru )
sAdie, le to: in to
aj lajk ju tu strelci ste super, pa raki...z devicami pa lih ne grem skupaj...
Hehe, hm, lubi je strelec. Strelci so fajn, ja..
Pa Ruslana, res je bolj malo škorpijonov. Do zdej smo 4 se mi zdi. Sej je pa vsaka tok bl special!
se strinjam da so strelci zakon...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
sofia83 napisal/-a:Strelci smo ful fajn, ja. Čeprav men so škorpijoni najbl zaje*an znak in enga nisem spoznala (pa jih poznam velik) k bi mi karakterno odgovarjal, v bistvu mi vsi blazno najedajo. Se pa ful štekam z ovni pa dvojčki. Tud vodnarji so kul, mal zmedeni, tko k mi. Škorpijonov pa res ne morm, sam k slišm, da je kak tip škorpijon, me kar mine.
Hehee strelci smo itak kul... No, moj je skorpijon pa greva prav super skup.. Poznam pa tudi kar nekaj skorpijonov, pa se z vsemi stekam..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
sAdie napisal/-a:Luna C napisal/-a:znajo pa bit ful težki (moja mama)
ooooja, moja tudi perfekcionisti, kritizirajo, ...no, so pa tudi dobrosrcni kar pri meni odtehta vse slabo
tudi res !
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
sAdie napisal/-a:Luna C napisal/-a:znajo pa bit ful težki (moja mama)
ooooja, moja tudi perfekcionisti, kritizirajo, ...no, so pa tudi dobrosrcni kar pri meni odtehta vse slabo
Jaaaaaa moja mami je tut vodnarka ... je res kar si napisala sAdie ... čist res ... kadar so dobre volje, pol je cel žur ... hehe ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov